Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (1843. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 18 Misafir (4 Mobil) - 19 Masaüstü6 Mobil
5 sn
37.059
Cevap
957
Favori
2.440.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 18411842184318441845
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gunde 1 kez ön ısıtma dereceye göre 30 40 km falan etkiler, ekstrem kullanım senaryolarına takılmak anlamsız,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Benim de benzer sürümüm olacak, hiç bir şey olmazsa prizden şarj edebilirim, alt katta oturuyorum, garajım olsa süper olurdu gerçi 😅

Duvar tipi şarj sıkıntı olabilir gibi geliyor ilk etapta ama bakalım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burki_rock kullanıcısına yanıt

Evde şarj edebiliyorsanız sizin içil önemli olan tek menzil verisi uzun yola çıktığınızda aracın tüketim verisi olacaktır hocam.

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Onu göze aldım ya çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum zaten yılda 2-3 defa 300+ yol yapıyorum o da yazın genelde.

Bakalım 3 Ocak gibi netleşir benim kararım 😅

• Bugün yine Trugo’ya gittim. Yarım saatte güya 180lik istasyonda 18 kW gücü geçemedim. Yarım saatte yüzde 5 ne dedim.

Esarj’in 120lik istasyonuna geldim takar takmaz 50 kW ile başladı şarj ve 58 kW’a çıktı. Bu bile yavaş. Yani şarj ısının yarım saatte olması için en azından baslaginc ve son hız ortalaması 80 100 kW olmalı hatta 120 kW olmalı.

Havalar soğudu diye o zaman uzun yola çıkmayalım. Zes ve Trugo’da araba resmen hızlı şarj olmamak için yemin etmiş

• x (formerly twitter)
    The Kilowatts 🚗⚡️ (@klwtts) on X
    https://x.com/klwtts/status/1873434539063976323?s=46

• tolgacem kullanıcısına yanıt

Hocam pil isitmayi yapıyor musunuz? Yani naviden istasyonu seçip pil hazırlanıyor yazısını görüyor musunuz? Yüzde 2 falan pil düşüşü de olması gerekir,

Bende zes'de en son ön batarya ısıtma ile 45 gördüm sinir oldum yanımda ioniq'de 50 alabildi, sonra e şarjda 80 ile başladı ama zaten o kadar veriyormuş,

Zes'ler uzun yolda sanırım neyse onu veriyorda şehir içinde belli yerler sikintili.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Yapıyorum ama şehir içindeki çoğu zes ve trugo haritada yok başka istasyonları seçip on iklimlendirme yapıyorum. Aynı koşullarda çıktım trugodan esarja geldim 40 kW hız farkı var. İstasyon bir de daha yavaş eşarj 120lik istasyon

120lik istasyonda 72 kW gördüm. Bu saatten sonra muhtaç kalmadıkça trugo ve zes de şarj etmem arabayı

• Bu durumda sıkıntı istasyonda, şehir içinde nedense bazı istasyonlar asla söylediğini vermiyor özellike zes sinir ediyorl ediyor. benim gördüğüm esarj ve petroolar nispeten iyi,

Şehirlerarası yolda net veriyor zira istasyona özel trafo kurulmuş oluyor.

Ben şanslıyım evin hemen yakıninda 90 ile sarj eden bir yer var kimsenin gitmediği TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023  at çiftliğine yanına koymuşlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 29 Aralık 2024; 21:38:43 >
  • iyi aksamlar herkese, model y sr, michelin crossclimate2 4 mevsim lastiklerle uludag cikilir mi sizce? oyle en tepe falan degil suralarda bi yer mesela
    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023

• tolgacem kullanıcısına yanıt

72 kurtarır hocam en güzeli evden tabi tam yağmurlar bitti marine priz kurdurayım dedim belediye kaldırım inşaatına başladı sindi 1 ay onu bekleyeceğim oehh,

• Arkadaşlar bu son elektrik düzenlemesiyle evden şarj olayı nasıl olacak şimdi. Ne kadar fark edecek mesela hesaplayan oldu mu

• yasamayürütmeyargı kullanıcısına yanıt

Kısaca 2.2 katı gelecek faturanız, kimi ay 2.1 kimi ay 2.3 firmalarla konuşun ama pek bir şey beklemeyin hepsi aynı teklifi veriyor hemen hemen,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 29 Aralık 2024; 22:12:53 >
    Sağolun hocam, ne biçim ülkede doğduk resmen açık cezaevi. Halk nerede bir rahatlık ferahlık bulsa oraya s.çıyolar

• Bu arada hankook o kadarda kötü değil dedim halt etmişim, cuma günü continentalli sr'ye bindim arada bayaa fark var her açıdan, fırsatını bulan değiştirsin,

Direkt lastikçiye sordum benim hankooklarla değişime 0 tl indirim önerdi oeeh dedim , biraz kullanıp değiştireceğim artık,

Hocam satabilirsen satarsın da, araç üzerinde yeni lastikler varken lastik değişimi de safi israf yani aracından memnunsan gittigi yere kadar 50bin km kullan yani.

• qmerdesign kullanıcısına yanıt
    Tam gönderdiğiniz yeri bilmiyorum ama ocak, şubatta bir yerden sonra jandarma zincirsiz araçları çeviriyor, yolda zincir zorunluluğu var. Zincir taktıktan sonra kış lastiği ya da 4 mevsim olmuş fark etmiyor zaten.

• hasanmerto kullanıcısına yanıt

Yok hocam elektriklillerde zaten 35.000 falan gider ben birde Antalya'dayım 27 28.000'de değiştiririm artık, araç güçlü risk almanın manası yok,

• günaydınlar. bugün efs ödemesini tamamladım bundan sonra süreç nasıl ilerleyecek

• 
Sayfa: önceki 18411842184318441845
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.