Bu arada fikir olsun, Petlas da bunu üretmiş EV araçlar için: |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1890. sayfa)
-
-
Kış lastiğinde Nokian 👍🏻
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk yeni model Y az önce giga berlinde montaj hattından çıkmış ve işçiler ilk araca imza atmaya davet edilmiş.
Fabrikayı canlı takip ediyorum twitter ve google translate sağolsun.
Yorumlardan okuduğum kadarıyla almanların hemen hepsi performance almak istiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 14 Ocak 2025; 18:1:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reis bizde performans istiyoruz ama sağolsun devlet baba :D Mtv ötv cartı curtu derken imkansız. Hangi site üzerinden takip ediyorsunuz paylaşabilir misiniz ben de yeni kasa için bekliyorum fahiş fiyat olmazsa ciddi alıcısıyım .
-
Benim kışlıklar 2 senedir yatıyor bodrumda ben kışın taktırmaya bile uğraşmıyorum artık
-
ben kislik alsam p zero alirdim herhalde, normalde cimri sayilirim ama bu araclarda tek onemli sey lastik gibi en iyisi olsun kafasindayim
Bodrumda yaşasam ben de taktırmam hahahah Kütahya’da sabah dahi yerde buz oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ya petlası atma sebebim 2 defa kullandım ve çok memnun kaldım. Michelin, Brigstone ve Hankook yazlıklarım oldu. Michelin hariç iyi dediğim yok. Mesela asla Lassa almam, çok kötü.
Bu konuda kafam karışık. VIN atamasıyla ilgili, araç üretime girince atanıyor deniyordu. Fabrika günde 3000-4000 araç üretiyor ama benim bildiğim bu araçlar bir yerde stoklanmıyor, direkt dağıtıma çıkıyor. E şimdi Berlin yeni modeli üretmeye başlamış ise 10 Aralık sonrası VIN atanmayan siparişlere hangi model verilecek?
K.
-
Haydi hepimize Juniper gönderiyorlarmış hahahahah
Cinde LR ve RWD beraber satilmaya baslandi. Avrupa da beraber olmasa bile soylediginiz gibi aranin cok uzun olacagini sanmam.
-
Şahsen seçenek çıksa bile istemem önünü hiç beğenmedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeniliğe her daim ok’im aynı rakama olsa uyar bana hehe
Juniper bekleyenler büyük hayal dünyasında bence.
Sipariş verdiğiniz üründen farklı bir ürün gelmiş olacak çünkü. Buna itiraz eden kıllar çıkacaktır illaki koskoca tesla bunu göze almaz.
Sipariş verdiğiniz bir ürünün yenisi çıktı diye yenisi gelmez sipariş verilen ürün gelir.
EAP almayı düşünüyorum, fiyat olarak 115k görünüyor. FSD ise 228 görünüyor. FSD icinde EAP var. Atiyorum EAP aldigim zaman FSD fiyatı 113 e dusecek mi? Taksit yapabiliyor muyuz bu mevzuyu? Bilgisi olan var mi?
Önce form yollanır, kabul etmeyene(neredeyse 0 olasılık fiyat aynı ise) eski kasa yollar ya da para iadesi yaparlar, Ha çok yakın vadede zor halen. Banttan önce deneme üretimleri çıkacak bir iki ay o sürecek, sonra lr var zamanı,
o zaman en mantıklısı o, pzero yanlış yazmışım scorpion yazcaktım
-
Taksit yok; EAP aldığınız zaman aradaki farkı ödersiniz.quote:
Orijinalden alıntı: PaladinRudjack
EAP almayı düşünüyorum, fiyat olarak 115k görünüyor. FSD ise 228 görünüyor. FSD icinde EAP var. Atiyorum EAP aldigim zaman FSD fiyatı 113 e dusecek mi? Taksit yapabiliyor muyuz bu mevzuyu? Bilgisi olan var mi?
Tesla’nın daha önceki model güncellemelerinde hali hazırda siparişi olanlara yeni model ürün teslim edildi. Standart pratikleri bu zaten. Bir fabrika aynı anda iki farklı araç üretmiyor, eski kasa üretimi bittiği an siparişler yeni modele döner.
Tesla’nın yaptığı bir uygulama bu. Bizim ülkede sorun ÖTV, ayrıca daha SR ilk üretimde düşünülmüyor ki yurt dışında insanlar LR beklediğini belirtiyor. Ayrıca hayal dünyasındayız tabi, böyle bir beklenti olsa mevcut Y sipariş etmezdik 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X