Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1904. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.135
Cevap
988
Favori
2.496.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 19021903190419051906
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hep aynı şey, ciddi ciddi bu erken seçim işi olmazsa 2-3 sene milletin hali harap...

Elektrik böyle olacak diyoruz da araçlar açısından bakarsak, benzin/mazot 2 oldu zam yiyor. Aynı oranda artarsa 60-70 TL olur litre fiyatı.

• Şarj firmalarının Uygulama indirme ve kayıt olma zorbalığı ile ilgili cimer e şikayette bulunmuştum. Epdk'ya yönlendirdim.
    Bence tüm kullanıcılar kamuoyu baskısı oluşturmalıyız.

Sonuç metninin son kısmı:
    Konuya ilişkin ayrıntılı bilgilere internet sayfamızda yer alan "Enerji
    Dönüşümü" sekmesi altındaki "Serbest Erişim PlatformuŞarj@TR" bölümü
    (https://www.epdk.gov.tr/Detay/Icerik/1-3428/enerji-donusumuserbesterisimplatformu--sarj@tr)
    üzerinden erişim sağlanması mümkündür. Buna karşılık şarj hizmeti alırken her bir şarj ağı
    işletmecisinin uygulamasının indirilmesi ve kayıt olunması işlemlerinin tüketiciler açısından
    yarattığı sorunlar bilinmekte olup bu konuya çözüm getirilmesine yönelik çalışmalar devam
    etmektedir.
    Şikayetinizde belirlenen hususların önümüzdeki dönemde yapılması planlanan mevzuat
    değişiklikleri kapsamında değerlendirilmek üzere kayıt altına alındığı hususunda,
    Bilgilerinizi rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PaladinRudjack kullanıcısına yanıt

Kablo makarası olabilir. Toplaması biraz daha kolay olur. Bagaj bölmeye sığabilecek birşey belki

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

• burki_rock kullanıcısına yanıt

Avrupada 1.70 ile 2 euro arası benzin elektrikte burdan euro olarak pahalıya geliyor tl ye çevirince.Ama adanların alım gücü yüksek.Bizim üretmediğimiz bu enerjinin farkını mecbur kitleyecekler.Ne diyelim köprü otoyollara dolar enflasyonunuda koyup babayiğitlere verenlere oy verdikçe çekeceğiz çekelimde.

• TimeBoy kullanıcısına yanıt
    Bu tip ürünleri kullanmayın. Kablo sarılmış şeklinde şarj ederseniz kablo ısınır, bir süre sonra yanar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • güncelleme gelmiş. 2024.45.32.2 (şu an 2024.45.32.1 var)

kaç gb olduğunu bilen var mı? benim kota 4,5 gb kaldı da yeter mi acaba.

Bu arada 2025 in ilk ayı bitiyor hala niye 2024 kodlu güncelleme veriyorlar. O kadar geriden mi geliyor Türkiye SR si.

• x-rayted kullanıcısına yanıt

Cybertruck için 2025 sürümler çıkmaya başladı.

4.5gb yetecektir...

• x-rayted kullanıcısına yanıt

Bana niye gelmedi acaba?

• Bugün ön camı silmek için silecekleri çalıştırmak istedim. Dalgınlıkla sol taraftaki buton yerine sağ taraftaki P butonuna basılı tuttum hareket halindeyken, 20 KM/S gibi bir hızda otoparktaydım. Acil durum freniymiş araç sert bir biçimde fren yapıyor. Ekranda da Acil Durum Freni Uygulandı yazdı. Bilginiz olsun lazım olur belki.

• değerli forumdaşlar Yüksekova gibi bir yerde kullanmayı düşünüyorum. Genelde şehir dışı için kullanmayı düşünüyorum. Ve evden şarj etme şansım yok sürekli trugo şarj üzerinden şarj etmeyi düşünüyorum. Sizce almak matıklı mı yok yoksa toyotanın hibrit modellerine mi yönelmeliyim?

• Terapistci T kullanıcısına yanıt
    Günlük kat ettiğiniz mesafeye, şarj için gidecek olduğunuz mesafeye bakın.

Kutup dairesinde kullanıyorlar, yüksekovada da kullanılır elbet.

• edanis E kullanıcısına yanıt

hergün 70 km. Şarj için gideceğim mesafe yok evimin yanında. Yılda 10 defa da İstanbul’a git gel yapacağım. Evet illaki kullanılıyordur ama mantıklı mı o önemli

Ben olsam evde şarj olmadan bulaşmazdım bu senaryoda

uzun bir kablo ile şarj imkânınız yok mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

Sebebi ekonomik olmamasından dolayı mı?

Hocam tek trugo ile olacak gibi değil. Ben de sipariş verdim ama hem ev hem de çevremde çok imkan var.

Dikkatli değerlendirmenizde fayda var.

3 4 günde bir şarja takacaksınız. Yazında 4 5 günde bir. İstanbul yolunuzu güzel planlarsanız verdiğiniz paraya değer ama O yolu 1 defalığına araç kiralayıp gidin hesabınızı ona göre yapın bence. O yolu sürmektense uçak daha mantıklı sanki. Elektrikli araçlar şehir içi kullanım için süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edanis -- 22 Ocak 2025; 19:42:18 >
  • akmac A kullanıcısına yanıt

Maalesef yok hocam

• Evden şarj eden arkadaşlar 2025 faturaları gelmeye başladı mı?

Hocam genellikle şehir dışı kullanım için elektrikli araçların kullanımları zorlu olabiliyor. Size almayın diyemem ancak hem soğuk bir yerde yaşıyorsunuz hem de genelde şehir dışına gidiyormuşsunuz. SR biraz menzil olarak yetersiz kalabilir sizin için. 200-250 KM gibi bir menzil düşünebilirsiniz. İstanbul 1500 KM kadar sanırım Yüksekova'dan en az 7-8 şarj molası gerekir. Yok ben bunlara okeyim derseniz ikinci el LR düşünebilirsiniz menzilden biraz daha kazanırsınız ancak onun da MTV'si çok yüksek.

Evden şarj imkanınız ya da AC ile yakından şarj imkanınız varsa yine seçilebilir. Sadece DC fiyat olarak benzine göre yine uygun görünüyor. Hibrit bu senaryoda sizin için daha mantıklı gibi geldi bana. Ama bu durumlara okeyseniz Tesla asla üzecek bir araç da değil.

• 
Sayfa: önceki 19021903190419051906
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.