< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1906. sayfa)
-
-
Benim 6 kattan -2 ye wifi yemez ama sitenin otoparkında spor salonun altına çekip spor salonun wi-fi sini kullanabilirim sanki
-
Wifi sıkıntı olursa; genelde operatörlerin haftalık internet hediyeleri oluyor. Onarla çözebilirsiniz güncellemeleri, ben öyle yapıyorum.
-
Hocam burada konu sizin elektriğe geçişte esneme limitinizin ne olduğu.
1-Tesisat sağlam ise evden kablo sarkıtıp şarj eden de var, yavaş da olsa eder şehir içi için yeterlidir.
2-Diğer bir konu servis ihtiyacı, bence tesla mobil servis çok muazzam bir hizmet aynı ilde servisi olmayan iller için. Ancak ola ki aracın durmasına yol açacak bir arıza olursa veya sürtme vb dışı büyük bir kaza halinde sıkıntı yaşarsınız bir süre arabasız kalma, çekici ücreti vs açısından. Burada kasko devreye girecek tabi.
3-Uzun yolculuk her türlü yapılır ancak burada esneme noktanız biraz mola vere vere gitmeye ne kadar yatkın olduğunuz. Eğer 5-6 saat kesintisiz ve hızlı yolculuk yapmak sizin için olmazsa olmaz koşul ise hiçbir elektrikli araç uygun değil buna günümüzde. Ancak böyle bir durumunuz yok ise şehirlerarası hemen her yere bir şekilde şarj cihazı konuluyor artık. Şöyle 2-3 saate bir şarja takıp biraz ayaklarımı açarım, ihtiyaç molası veririm, kahve içerim veya bişeyler atıştırırım beni yormaz bu durum derseniz bu şekilde çok rahat gidebilirsiniz. İstasyonları şarjtr, abrp gibi uygulamalarla görebilirsiniz.
4-Şarj planmasını ABRP için örnek paylaşıyorum. yeşil noktaların hepsi o an sistemde aktif online gözüken şarj istasyonu barındıran noktalar. Siz de anlamak için karıştırın ona göre karar verin derim. Herhangi bir özelleştirme yapmayınca hep trugo seçmiş ama başka firmalar da mevcut.
-
Arkadaşlar yeni kasada performans yok mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonra dan gelecek tıpkı yeni model 3'de olduğu gibi
-
Teşekkürler hocam. Peki yaklaşık ne kadar sonradan gelir sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen ay 18gb kotamı uzun zaman sonra ilk kez doldurdum. 1 aydan beri harita güncellemesini yapamadım daha. 8gb mı neymiş. Sanırım balkona router falan koyacağım artık.
-
cevaplarınız için tekrardan teşekkür ederim. Şu koşullarda yüksekovadayken elektrikli araç almak benim için çok mantıklı gözükmüyor. Başka bir memlekete geçince tekrardan buralara damlarız ^^. O zamana kadar şu ötv ile oynamazlar umarım ama o da çok zor gibi duruyor.
-
2025 test sürümleri çıkmış. Ama test aşamasındaymış. Henüz dağıtım yok maalesef.quote:
Orijinalden alıntı: tanrisevenCybertruck için 2025 sürümler çıkmaya başladı.
4.5gb yetecektir...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yanında gelecektir. Parti parti güncelleme veriliyor diye biliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: ukarincaBana niye gelmedi acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amerika da Model 3 Ocak ayında çıkmış Performans modeli ise Nisan aynında yani arada 4 ay var Model Y de aynısı olur diye düşünüyorum
-
Aylık belirli bir ücrete sınırsız internet vermiyor mu Tesla araca , yolda telefonun interneti den mi yiyor anlamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Veriyor. youtube, spotify vb. navigasyon ve canlı trafik de çalışıyor. Ama güncellemeleri yapmıyor. Güncellemeler arasında ayrıyeten harita güncellemesi var. Sanırım internet olmasa bile çalışan offline harita.
-
O kadar şeyi verip de firmware güncellemelerini vermemesinin nedeni güncelleme boyutları mı başka bir sebebi mi var acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evde şarj edenler elektrik hattı üstünden interneti ileten ürünler kullanabilirler.
Powerline Adaptör diye geçiyor.
-
Bu arada acil ve kritik etiketli güncellemeleri alıyor araç kendi hücreseli üzerinden...
-
-
Sr kullananlar 100 şarjda menzil ne yazıyor?
-
393.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X