Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1940. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü5 Mobil
5 sn
39.083
Cevap
1.013
Favori
2.553.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 19381939194019411942
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burki_rock

Uygulaması nasıl hocam bunun?

Ayrıca ne kadar?
    Çok basit uygulanıyor. Orjinal klipsleri çıkarıp yerine oturtuyorsunuz. Ardından klipslerini tekrar takıyorsunuz. Malzeme olarak hem sert ve dayanaklı bir yapıya sahip hemde yüksek kalite kauçuk. Plastik değil yani. Sadece önler için satılıyor. Arkaya gerek yok çünkü. 1.500 e aldım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Erim Aktuğ E kullanıcısına yanıt
    Aracı alınca önceliklerimden biri olacak. Arayı çok uzatmadan ppf de yaptırırım bölgesel. Garanti olur haha

• Envanterdeki araçlar tükendi sanırım.

Bu hafta sparişleri almaya başlarlar yeni model y için.

• Sahibinden.com ilan verdim aracımla ilgili oneri tavsiyeniz varmi nasıl hızlı satabilirim egea 2023 1.4 sedan 30 binde 765 fiyat ahmet can ardıç bakabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mehtumem kullanıcısına yanıt
    Hocam piyasa çok ölü. Sahibinden fiyatında ortalama kısmının alt dilimine çekin. 20-30 fiyat kurun onun üzerinden de arayanlara. Ben öyle anlaştım, yarın satış olacak inşallah. Hayırlısı olsun sizin için de.

• Tesekkur ettim

• Beklenen gemi an itibariyle Körfez’de. 😂

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SR için kış lastiği ne tavsiye edersiniz, biraz geç oldu ama anca

• ncrdbl kullanıcısına yanıt

Ben goodyear 2023 t0 olmayanını aldım memnunum

• fth F kullanıcısına yanıt
    Envanter Sr’dı. Yeniler Lr ile gelecek. Alıcıları aynı değil. Biri 2m bandında diğeri 3,5m. Sipariş almak için envanter bitirmeye gerek yok yani. Yeni Lr nin Tr’de satılmamasının başka nedeni olmalı.

• edanis E kullanıcısına yanıt
    Az sayıda sipariş gelirse teslimatlar için Yeterli sayı oluşmaz. Teslimat için devletin bir süre sınırlaması olduğundan bu durum göz önünde bulundurulmuş olabilir.

• wwtr W kullanıcısına yanıt

Bizim sipariş 24 Ocak umarım olumsuz bir durum yaşamayız. Zira oğlan yay yüklü bekliyor Tesla yı.

Yeni teslaların bizde satılmamasının nedeni, 45+ gün teslimat süresi olması. Yanlış hatırlamıyorsam yeni yıldaki düzenleme gereği artık 45 günü geçemiyor bu süre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 3 Şubat 2025; 0:10:0 >
  • Haydi bakalım :)

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

• ncrdbl kullanıcısına yanıt

Ben de Goodyear Ultragrip Performance+ T0 süngerli aldım, oldukça memnunum. Hankook'tan sonra ilaç gibi geldi. Forumda bir kaç kişi daha aldı, memnun olmayan görmedim. F/P oranı yüksek bir ürün.

Acceleration Boost'un Türkiye'deki mevzuata aykırı olmasından ötürü satılmıyor, Launch Edition satışları bittiğinde sipariş ekranı açılacaktır. Bizim ile aynı durumda olan İsrail ve bir ülke daha var diye biliyorum.

• TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

Selam, baglanti yoluna cikarken ondeki arac gitti zannedip durur pozisyondan hareket edip ondeki araca carptim. Görüntüdeki gibi tamponda çatlak ve asagida ezik olustu. Tamponda kasmis biraz elimle bastirdim az oturdu ama biraz farkli kaldi.

Mini onarim kapsaminda autoking e tamir ettirsem garantiden sorun yasatirmi ilerde tesla?

Sis farinin yerini kapatan siyah pilastikde iceri kacmis oynamis. Sanki tamponu sokup taksak yerlescek hersey?

• burki_rock kullanıcısına yanıt

bende 28 ocakta sipariş verdim. Sizde VIN atamasıyla ilgili bir gelişme oldu mu? Hafta sonu envaterdeki son araçlardan birine sipariş veren arkadaşıma tesla satış temsilcisi aracın 10 şubat gibi geleceğini söylemiş...

• konjuge K kullanıcısına yanıt
    Valla bekliyorum şu anda. Aracımı da sattım. Ne zaman al derlerse haftaya ok’im. Öncesi olmaz zaten. ☺️

• 
Sayfa: önceki 19381939194019411942
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.