Ben kışlık lastik almayacağım zaten eskisi gibi kış olmuyor buralarda, olursa zaten aracı çıkartmıyorum garajdan. Kayak, kış tatili vs de gitmediğimiz için gerek yok :D |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1942. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yağsa yağsa 1-2 kere daha yağar. Yarın öbür gün varmış kar, ben zaten yokum :)
Sonrasında Mart'ta Allahkerim. Ben de çıkartmayı veririm.
-
Hocam işlemleri yaptığınız noktaları fotoğraflama şansınız var mı? Dediğiniz yerlerden bende de çok tıkırtı geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ön 3 parçayı ppf ve cam filmi düşünüyorum olmazsa kapı altlarına da çektireceğim, sende yaptıracaksan 2 araç için fiyat alalım belki pazarlıkta elimiz güçlü olur ortak bir yere yaptırırız.
-
Çok mantıklı. Yapalım bunu. Piston Garaj falan var iyi diyorlardı. Bir iki alternatif daha bakarız.
-
Hadi bakalım son Teslalar DH’den bitiyor :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben genelde Llumar çektiriyorum o tarz yerler genelde alt marka ürünler kullanıyor bir kere yaptırdım cam filmi değil bildiğimiz dükkan filmi gibi dışarısı gözükmüyor gece farlar bile belli olmuyordu. Genelde Eskişehir de yaptırdım ama bu sefer Afyon Llumar bayisini de deneyeyim diyorum duruma göre bakmak lazım.
-
Daha önce diğer başlıkta paylaşmıştım :
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160562726
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobby Hatfield -- 3 Şubat 2025; 17:10:39 > -
Eskişehir'de Hot Rod Garage var. Orası baya premium ve iyi. Fiyat alınabilir oradan da.
Afyonu hiç bilmiyorum valla.
-
Satışlar tahminen ne kadar sürede açılır?
-
Hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi bakalım hayırlı olsun sevindirici haber. sizin 11 Ocak sipariş, benim de 24 Ocak. bir haftaya falan bana da haber verilir tahminimce inşallah. Bu arada Eskişehir’de Kütahya’ya göre bir tık daha alternatif var. Bu gün arkadaşım yeni Toyota corolla hybrid için 7000 tl fiyatla lumar kaplattı. Bilginize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratesk73 -- 3 Şubat 2025; 17:42:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paçalık havayı kesiyor mu? Yakıtı arttırır mı?
Çok teşekkürler :)
-
Çok teşekkürler. Bence sizin de çok uzamaz. Güzel rakam. Kütahya'da kazıklamaya da çalışırlar, hiç affetmezler!
-
Hayırlı olsun tekrardan. Darısı bizim gibi Juniper bekleyenlere 😬
hayırlı olsun aracınız :)
evde şarj için goever'ın kampanyası bitmiş.
https://eversarj.com/5-metre-kablo-50-indirimli-220v-donusturucu-hediye
siz cihaz aldınız mı ne yaptınız ?
Ben daha vın alamadım :) 9 ocak
9 ocağı neden atladılar acaba? Enteresan bir durum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X