Ben çıktığı anda premium aldım. Ayda 150 TL fiyat olarak gayet uygun bence. Cepten interneti paylaşılabilir ama hem pil tüketimi hemde paket aşımı v.s oda artık çok para. Güvenlik kameralarına erişmekte gayet iyi. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1957. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Tamamen aynı noktadayız, ayda 150 liraya sınırsız data paketli sim zaten hiç de fena bi fiyat değil. Ben de direk alacağım sanırım. Sadece uzaktan kameraları izlemeye bile değer bence.
-
Ben kullanmıyorum ancak kullanan arkadaşlar kamera izleme süresinin sınırlı olduğunu söylemişlerdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Simdi tek soru su kaldi , premium alinca guncelleme iniyormu? Illa wifi mi istiyo onda da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Premium bağlantıda haritanızı uydu haritası olarak kullanabiliyorsunuz. Standart bağlantıda normal harita.
Uydu haritası benim için premium bağlantı almak için yeterli sebep.
Premium bağlantıda araca telefon uygulamasından uzaktan baglanip ( bulundugu yerde internet çekiyorsa) kameraları canlı izleyebiliyorsunuz. Ancak bu günlük 15 dk ile kısıtlı.
Premium bağlantının başka avantajı yok.
Araca gelen güncellemeler premium bağlantı ile değil wifi ile oluyor. Sadece çok acil çok kritik güncellemeleri bize sormadan Tesla kendisi yapıyor. Premium veya standart farketmez. Fakat bu çok sık olan bir şey değil.
sanırım günde 15dk
-
Uydu harita görünümünü ben beğenmiyorum açıkçası ama bir avantajı var mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır yok.
Hocam youtube musci, netflix,tarayici vsvs de var. Onlar icinde alinabilir aslinda
Ya arkadaşlar 1.9 milyon civarına araba alıyorsunuz, ayda 150 TL yılda 1.800 TL’nin hesabını yapıyorsunuz. Salın yav. Alın geçin. Olay da basit. Güvenlik Kameraları, aracın yüklü uygulamalarının internet kullanımı premiumda var, standartta yok. Ama 150 TL’ye yemek yok artık. Çok takılmışsınız. Bu elemana da yazdım ben videoda mesela, gereksiz lafa karışıklığı.
Nasipse teslimat günümüz yaklaştı, heyecan arttı lastik markası ne gelecek onu çok merak ediyorum.
Ek olarak Vestel sarj aletini geri iade ettim saçma sapan şekilde topraklamanın 1 volt altı olmasını istiyorlar, yaptırdığım ölçümde 5 volt geldi ve elektrikçiler 1 volt değerinin altının zor olduğunu yeni topraklama çekilmesini ve sürekli o toprağın ıslak olması gerektiğini belirttiler. :(
Tesla Wallbox alacağım, yerli dedik milli dedik TOGG'dan sonra vestelde yamuk attı
-
TOGG'da çok fazla ben araç internetini kullandım şarj esnasında bir şeyler izlerken güzel oluyor bundan dolayı bile alırım ben. Cep Telefonu kişisel erişim paylaşıp internet bitirmeye gerek yok zaten normal kullanımda bitiyor.
-
Hocam 1 dizi izleyeyim desen 1-1,4 gb gider. O sebeple çok avantajlı bence
Maalesef wi-fi istiyor. Telefonun internetine de bağlanıp güncelleme yapabiliyor ama.
-
şart değil. Onları browserda PC gibi Wifi ile izleyebilirsiniz.
-
28 Ocak siparişine bugün VIN atandı.
Kesinlikle.
Hibrit araç hem elektriklinin hem akaryakıtlı'nın kötü özelliklerinin bir araya gelmiş halidir. Ya akaryakıtlı alın ya EV.
-
Aracın E-Sim (türkcell) bağlantısı sadece Türkiye'de geçerli. Ücretsiz bağlantı 8 yıl devam edecek. Navigasyonu çalıştırıyor. Aracın konumuna uzaktan erişebiliyorsunuz. Kilitleri açma/kapatma, camı, bagajı, şarj kapağını, bagajları, ısıtma/soğutma kontrol edebiliyorsunuz. Batarya şarj yüzdesini görebiliyorsunuz. Bunlar ücretsiz hizmete dahil.
Sınırsız youtube, Spotify, Netflix, web browser, uzaktan kameralara erişim (günde 15 dk) için premium bağlantıyı almanız gerekir. Platform üyelikleri ücrete dahil değil. Şimdilik ayda 150 TL. İstediğiniz zaman iptal edebiliyorsunuz. Premium bağlantıyı hot spot ile paylaştıramıyorsunuz.
Premium bağlantı olsa bile seyir halinde görüntülü platformları açamıyorsunuz. Park halinde olmanız gerekli. Spotify ve youtube müzik seyirde çalışıyor.
Araç, oyun ve harita güncellemeleri (yılda birkaç kez geliyor) için standart ya da premium bağlantı ile olmuyor. Bir wi-fi'ya bağlamanız gerekiyor (ev ya da cepten hotspot). Bu güncellemeler 1-15gb arası olabiliyor.
Premium bağlantınız yoksa cepten internet paylaştırırsanız bu özelliklerin çoğunu kullanabiliyorsunuz ama tabii ki pratik değil. Bizde hücresel internet anlamsız şekilde pahalı olduğu için yoğun kullanımda astarı yüzünden pahalıya gelebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gukidoki -- 10 Şubat 2025; 12:56:31 >
-
Ben de birazdan teslimat için gideceğim İnşallah :) lastik markasını bakıp yazarım size bugün, tesisatı çektirdim bende eğer serviste varsa wall connector alacağım bugün
-
Hocam hayırlı olsun kazasız belasız inş.
Hocam teslimat noktasındayken aksesuar satıp satmadıklarını da sorabilir misiniz ?
Bagaj havuzu, paspas vb.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X