< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1956. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Selamlar,
Her ay bir kez cikiyorum. Edebiliyorsunuz. Internet ne yazik ki calismiyor. Telefonunuzun internetine baglamaniz gerekli. Bunun disinda bir sikinti yasamazsiniz. Iyi yolculuklar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazdığım şeyi tam okuduğunu sanmıyorum.Ben alım gücüne göre ucuz demedim zaten.Alımgücüne göre 6 7 bin euro alan adaam elbette bizden uyguna alıyor zaten ortalama zekası olan ama akp li olmayan herkes bunu anlayabilir.Benim bahsettiğim avrupadan ucuza satıyoruz dedikleri akaryakıtı avrupadan çok daha ucuza mal ediyor hükümet.Bunu rusya kendi açıklıyor bizimkiler ticari girdiye bahsetmiyor.:in hindistan iran ve Türkiyeye ortalama 38 ila 50 dolar arası satıyorlar varil fiyatını.
-
Model y kullanan arkadaslara sorcam ds aracta internet yokmu? Ucret mi odeniyor ekstra? Cunku alirken sozlesmede 8 yillik int vs dahil die bir madde var. Nasil oluyor bu durum eski mesajlara baktm anlamadm tam
Erkan Gümüşyoutube
Tesla’da İnternet Var mı? Standart vs Premium Bağlantı Karşılaştırması! 📶 #teslamodelyhttps://www.youtube.com/watch?si=O-SxcSYxefQK3nQn&v=oha4jzwXKpY&feature=youtu.be
Bunu izlemenizi öneririm. Olayı çok net açıklamış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Tesekkurler. Guncel durum bu sekilde yani 150 tl ile hersey sinirsiz.
Teşekkür ederim bilgilendirme için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sadece versiyon güncellemesi yapılamıyor diye biliyorum. Wifi gerekiyormuş. Ben daha arabayı almadım. Bu kısmı bilmiyorum.
Şöyle, Tesla size araç ile birlikte bir Turkcell sim kart hediye ediyor ve 8 sene bunun faturalarını ödüyor. Ancak sizden bir zahmet bunun parasını ödeyiver adı altında Premium paket = ayda 150 TL talep ediyor. Ödemezseniz ne oluyor? Yine Tesla 8 sene o simkartı ödüyor ancak, araç size SADECE navigasyon için bu sim kartı kullandırıyor. Yani, aracın içindeki internet kullanan tüm uygulamalar, uzaktan Sentry mode kameraları izleme, uzaktan araca bağlanma camını açma kapama vs vs gibi aklınıza gelecek herhangibir internet gerektiren hareketi yapamıyorsunuz. Eğer aracınıda internet kullanmak isterseniz ya evinizin wi-fi ına bağlayacaksınız aracı ya da telefondan hotspot yapıp ona bağlayacaksınız aracı. Standart bağlantıda, aracın navigasyon işlevselliği dışında hiçbir internet özelliğine izin verilmiyor.
Düzeltme:
Araç standart bağlantı ile herşeyi yapıyormuş ve sadece "İNTERNET" kullanmak için premium bağlantıya ihtiyacı varmış ve bir de uzaktan kameralarını izlemek için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Lahur -- 9 Şubat 2025; 20:30:17 >
-
Okuduğunu anlamamanın vücut bulmuş hali ülkeyi kurtarıyor.
-
Güzel ve ayrıntılı açıklama için teşekkürler.
Benim premium bağlantım yok. Ancak aracımın kapısını, camını, bagajını, havalalandırmasını kontrol ediyorum, uzaktan atama yapıyorum, yerini ve hareketini anlık olarak görüyorum ve takip ediyorum vs.
Standart bağlantı ile yapamayacağınız tek şey aracın kameralarına uzaktan bağlanma. Onun dışında araca uzaktan bağlanabilir camlarını, klimasını, sentry modu vs bütün özelliklerini kullanabilirsiniz sadece kameraları göremezsiniz. Onun dışında aracın navigasyonu trafik durumunu gösterme dahil çalışıyor (ilk zamanlar trafik durumunu göstermiyordu, hiç trafik yokmuş gibi rota çiziyor ona göre zamanlama yapıyordu). Youtube music, netflix, spotfy, vs ise standart bağlantı ile çalışmaz ancak telefonunuzun wifi’sini bağlayıp çalıştırabilirsiniz.
Üstteki iki arkadaşa da teşekkürler, henüz aracı almadığım için, internetten izlediklerim sayesinde bu kanaate varmıştım, o zaman şuna geliyor iş, araç standart bağlantı ile standart işlevselliğini yapıyor, eğer "İNTERNET" isterseniz bu premium bağlantı ile oluyor, ve bir de uzaktan kameralarını izlemek yine premium bağlantı ile oluyor. Standart bağlantı düşündüğümden daha iyiymiş o zaman. Sanırım ben yine de premium bağlantı alacağım.
-
Tam olarak yapılamayan şeyler neler acaba?
Arkadaşlardan anladığım kadarıyla sadece internet gerektiren uygulamalar (youtube spotify vs.) ve uzaktan kameraları izlemek (bekçi veya köpek modu gibi). Ben trafik datası da premium gerektiriyor diye biliyordum ama o da standartta varmış. Geriye pek de bişey kalmıyor.
ekleme: bu arada aracı alırken 1 ay bedava premium veriyor, alıp deneyip bitince de neyin eksik kaldığını anlayacağız böylece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Lahur -- 9 Şubat 2025; 20:49:47 > -
Arabada olduğumuz zaman cep telefonunda wifi alsa. Premium bağlantı özelliği kazanır mı?
Evet tam olarak soru bu wifi ile iş çözülür mü
Güvenlik modunda canlı olarak kameraları göremiyorsunuz. Ayrıca spotify netflixs falan seyredemiyorsunuz. Ancak bu uygulamaları gerektiğinde telefonunuzdan bağlanarak da kullanabilirsiniz. Ben birbuçuk yıldır Premium bağlantı almadım. Yalnızca uzaktan canlı kamera olmaması can sıkıcı diğerleri sıkıntı değil. Diğer kullanıcı arkadaşlar ilave yaparlarsa eksiklerimi tamamlarlar.
Arabada olduğunuz sürece evet, çünkü aracı internete bağlamış oluyorsunuz. Ama uzaktayken kameralarını izleyemiyorsunuz. Mesela sentry mode bişeyler algıladı ve size uyarı gönderdi, ne oluyor diye bakamayacaksınız.
-
Anladım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X