< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yok demir korkulukların kenarına vurdu da nazarlık olur artık arkadaşa 😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkür ederim darısı başınıza inşallah eğer sahip değilseniz sahipseniz de 2. Si için 😂 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutkara3666 -- 8 Şubat 2025; 15:41:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aracınız hayırlı olsun, üzerinde hangi marka, model lastik ile geliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yazlık hankook ile geldi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutkara3666 -- 8 Şubat 2025; 18:32:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İkisinin arası 10 km falan. Havaalanı yolundan gelip E5e bağlaninca izmit yönünde az ilerde. Eski Ford bayii Musluoğlu mu neydi orası. Ellerinde vardır diye tahmin ediyorum. Ben servisle yazismistim. İstediğiniz zaman gelip alın demislerdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bizdeki mevcut siparişler tamamlanınca açarlar o zaman LR siparişlerini |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edanis -- 9 Şubat 2025; 5:57:51 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edanis -- 9 Şubat 2025; 6:8:43 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |