Katılıyorum, ben EV almadan önce "en mantıklısı hibrit" düşüncesindeydim ama araştırınca gördüm ki gerçekten avantajı dezavantajından daha az olan bir teknoloji. Her şey bir tarafa; ben EV bir aracın aktarım organlarında bir arıza olması durumunda Türkiye'de bunu tamir edebilecek bir servis olduğunu hiç zannetmiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobby Hatfield -- 10 Şubat 2025; 13:45:53 > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1958. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
çok Teşekkür ederim :) öğrenirim hepsini sorarım ben de merak ediyorum.
-
Benimde sipariş tarihim 29 ocak bugün win numarası atanmış teslimat tarihi 25 Şubat yazıyor.Bundan sonra süreç nasıl ilerliyor acaba bi 400 bin tl açığım var şimdi sigorta felan hemen yapmak zorundamıyım yoksa 3 gün sonra yapsam olur mu
-
Valla ben hanımı beklerken sokakta aracın internetinden açtım 1 saat Netflix'ten bir bölüm izledim. Kota mota da yok herhalde bu meselede. Harika bir şey. 150 Liraya dürüm kalmadı.
-
Kota yok, sadece araç kameralarını günde 15 dk izleyebiliyorsunuz.
-
12’si teslim kısmetse plaka şimdi atandı. Ben de HGS başvurusunda bulunayım diyorum, Tesla boyutu nedeniyle farklı bir sınıf araç mı ya da direkt sorayım kaçıncı sınıf araca giriyor bilgi verir misiniz? Bir olmalı ama emin olmak istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwtr -- 10 Şubat 2025; 15:2:56 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
M1 hocam, aks mesafesi baya fazla olan veya oturma yeri 8- 9 dan fazla olan vs nedenli değişiyor ama suv sınıfında değişim yok
-
Bende yarın nasipse teslim alacağım ardından varsa Wall connecter almaya geçeceğim stok durumunu sorarsanız çok sevinirim hocam.
-
Ruhsat çıkmadan başvuramıyorsunuz maalesef :( Ruhsat numarası istiyorlar.
-
İkinize de çok teşekkür ederim, ruhsat derken geçici ile de olur mu yoksa noterden sonra mı yapmalı?
Geçici ruhsatta olmuyor çünkü seri numarası yok hatta tesciliniz yapıldıysa E-devlete girin BELGEYOK uyarısı çıkıyor. Noterden ruhsata dönüştürüyorsunuz ardından Ruhsat belge numarası geliyor "BELGE SERİ-NO" şeklinde" böylelikle hgs tanımlıyorlar. Sisteme ruhsat belge seri-no girmeleri gerekiyormuş.
Ek olarak plaka zeyilname yaptıracaksınız ondada aynı şekilde basılı ruhsat istiyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spentime -- 10 Şubat 2025; 15:29:56 > -
ben çok yakındaki 30.noter e gittim, ruhsatı çıkardım hemen iki sokak ilerde de ptt vardı oradan da hgs aldım. tesla teslim noktasından 2-3 km filan, bi kaç yol kapatılmış ama ulaşıyorsunuz.
30.noter
https://www.google.com/maps/place/Kartal+30.+Noterli%C4%9Fi/@40.900798,29.3421225,14.76z/data=!4m7!3m6!1s0x14cad95d1f50a819:0x89101010e58a8c06!8m2!3d40.8961173!4d29.3561244!15sCgVub3RlcpIBDW5vdGFyeV9wdWJsaWPgAQA!16s%2Fg%2F11kjyd21g7?entry=tts&g_ep=EgoyMDI1MDIwNS4xIPu8ASoASAFQAw%3D%3D
-
Bence hemen bastırmaya gerek yok, hangi ildeyseniz oraya gidince almak en sağlıklısı hgs geçişlerinizi zaten 15 gün içerisinde ihlalli geçiş olarak ceza yemeden ödeyebilirsiniz. Ardından rahat, rahat bastırılır
-
Kesin fiyat teklifi sunacaklar onu kabul edeceksiniz onu da onaylamanız için galiba 3 iş günü yada 5 olması lazım süre veriliyor oda size gelen mailde yazıyor. Teklifi kabul ettikten sonra yine aynı şekilde temsilciniz sizi arayacak ve ödeme için şu kadar iş günü süreniz var diyor o esnada ödeme tamamladıktan sonra sigorta yaptırmanızı istiyorlar hemen. Müşteri temsilciniz zaten sizi yönlendirecek.
-
28 Ocak siparişimde bugün VIN numarası geldi ve teslim tarihi 25 Şubat olarak güncellendi. Ardından Tesla dan bir arkadaş aradı, yarın fiyat görüntülenecekmiş ve 5 gün içerisinde ödeme istediler. Saat 16.20 de teslim edeceklermiş, daha erken gitsem teslim alabilir miyim yoksa bekletirler mi?
-
Süpersiniz çok sağolun.
Hocam cvp için teşekkür ederim.Ben şu an kendi aracımı satmam için 5 iş gününe ihtiyacım var. Onun sigorta hasarsızlık indirimi felan boşa gitsin istemiyorum hemde param tam yetmiyor.Bugün wın geldi tahminen sigorta ve ödeme için en geç ne kadar sürem vardır?.Biraz hızlı olunca yetiştiremedim bazı şeyleri o yüzden
-
28 Ocakta kesin fiyat teklifi geldi bana 30 Ocak gün sonuna kadar teklifi onaylama sürem olduğunu belirttiler, 30 Ocakta onaylarsam 5 iş günü başlayacağını ve en son ödeme günün 6 Şubat olduğunu belirttiler.
Son siparişlerde bu şekilde mi uygulayacaklar bilmiyorum ama örnek olması için süreci yazdım size. Sizi tahminimce bugün yada yarın temsilciniz arayacak ona sorularınızı mutlaka sorun ama tahminimce süreciniz istediğiniz gibi gidecektir.
-
Gelmedi bugün 😂
Teslanın kendisinin kauçuk 3d paspas takımı var mı? varsa fiyatı nedir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X