Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1944. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: oas , rgpp , vires , smalkim
4 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (5 Mobil) - 14 Masaüstü5 Mobil
5 sn
39.180
Cevap
1.014
Favori
2.558.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 19421943194419451946
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim de 11 Şubat Ankara.
    Sizin neresi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ama benim en çok kararımı etkileyen olay diğer renklerin diğer dilime girmesi. Adamlar renklere bile zam yapmayalım hiç dilim oynamasın diye düşünmediler zammı yaptılar geçtiler ve bazı renkleri üst dilime soktular. Sizce yeni modeli zam yapmayalım da eski dilimden devam ettirelim diye düşünürler mi? Bence pek düşünmez yine 2.5 milyondan satmaya devam ederler.

• malioner06 M kullanıcısına yanıt

İstanbul'dan alacağım ben. Fatura bugün kesildi benim sizinde kesildi mi?

• spentime kullanıcısına yanıt
    Ben erken ödeme yapmıştım.

Gerçi biraz zararım oldu ama nasip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malioner06 -- 3 Şubat 2025; 22:17:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spentime

Ama benim en çok kararımı etkileyen olay diğer renklerin diğer dilime girmesi. Adamlar renklere bile zam yapmayalım hiç dilim oynamasın diye düşünmediler zammı yaptılar geçtiler ve bazı renkleri üst dilime soktular. Sizce yeni modeli zam yapmayalım da eski dilimden devam ettirelim diye düşünürler mi? Bence pek düşünmez yine 2.5 milyondan satmaya devam ederler.

Evet de işte, %10 u beceremezlerse, Türkiye'de çok zor işleri, bunu da hesaplıyorlardır yani gibi geliyor. Neyse, nasibime razıyım ben, 19 Şubat teslimat. Hem size, hem de diğer tüm araç bekleyen arkadaşlara şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

• Bence ötv den ziyade mtv daha önemli.
    Türkiye için Mtv'ye göre kw gücü regüle edilmiş yeni model y bile kullanıco için çok avantajlı olur. Benim için tercih sebebidir.
    Ben satış fiyatı olarak %10'luk dilimde kalacağına hiç ihtimal vermiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ESER14 kullanıcısına yanıt

Eh işte, bi de o var, MTV de hem kw hem de matrah önemli, yine de şu anki MTV dilimi de çok zor görünüyor Juniper için, O yüzden ben nasibime razıyım dedim.

• yeni model y cam tavan kaplama farkı

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

• Eski modelde daha büyük gibi tavan camı

• akmac A kullanıcısına yanıt

Güneş ışınlarını yansıtan bir katman eklenmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKSA -- 4 Şubat 2025; 9:11:54 >
  • ayhankarabudak36 A kullanıcısına yanıt
    Bende aynı sorunun cevabını merak ediyorum

• mrduran321 kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Mart ilk haftasi gibi. Fikrim bu yonde.  

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Bu kadar gecikirse nedense %10 diliminde çıkmayacak gibi bir algı oluşturuyor bende. Neden mart ayını düşündünüz? Ön sipariş açamazlar mı mart ayına kadar sizce?

• Ben de Mart 2. yarısı diye düşünüyorum.

Diğer ülkelerde Juniper teslimatı Mayıs dendiğine göre , demek ki Tesla o tarihi ayarlamış.

Türkiyede 45 gün sınırı olduğuna göre Mayıs ta teslim edebilmek için Mart sonu falan sipariş alabilmeliler.

Bu siparişte SR olacak mı o da daha belli değil bence

• Bu arada Ocak satış rakamlarında Tesla yer almamış. Veri paylaşmamış olabilir de diyorlar satış yapmamış da

• burki_rock kullanıcısına yanıt
    Ocak ayında araç teslim edilmeyince sayı paylaşmaya gerek kalmıyor. Geçen temmuz sonunda gümrük sorunları nedeni ile 1 hafta ötelediler. Dolayısıyla temmuzda araç teslimi olmadı. Ağustos ta fatura kestiler, araç teslim ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edanis -- 4 Şubat 2025; 13:0:23 >
  • Mayıs teslimse bu aracın %10 ötv diliminde yer alması imkansız bence arkadaşlar

• mrduran321 kullanıcısına yanıt

SR o zamana gelmez gibi duruyor şimdilik. Ayrıca SR mayısa kadar absürt bir durum yaşanmazsa %10 da gelirdi gelecek olsa. %10 da gelmeyen srnin satışı çok düşük kalır zaten şu koşullarda. Her geçen gün üretim maliyeti azalan Teslanın neden %10 da tutamayacağını düşündünüz?

• akmac A kullanıcısına yanıt

Çok güzel bir bilgi. Dikkat ettim güzel detayları buluyorsunuz. İnşallah artık tavan perdesi mevzusunu kaldıracak kadar iyi bir iyileştirmedir.

• thebaboli kullanıcısına yanıt

Kesinlikle iyi satış yaptıkları bir pazarı direk silmek gibi olur. Teslada tek mantık satmak çok satmak olduğundan bende size katılıyorum.

• 
Sayfa: önceki 19421943194419451946
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.