Beyaz döşeme ile aracın ÖTV matrahı limite sadece 5300 TL bırakıyor :) Herhangi bir zamda, %10 luk ÖTV çok net olarak hayal oluyor. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Lahur -- 5 Şubat 2025; 15:11:31 > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1947. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
benim 23 ocak halen gelişme yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1900 küsüre gelen siyah renk opsiyonu olduğuna göre biraz daha limit var görünüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sanırım o sadece siyah döşeme için geçerli, siyah döşeme beyaz iç ÖTV ye sığmıyor gibi hatırlıyorum.
-
Matrah 1.450.000₺ yani 41.210₺ daha pay var baz seçenekler için. Şu an bıçak sırtı. Kur artarsa togg için güncelleme gelmezse nanay.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üst mesajlardaki resme bakarsanız, Tesla nın vergi öncesi fiyatında 5000 TL de plaka tescil ve ulaşım ücreti var. O yüzden matrahı değerlendirirken 1450 değil 1445 gibi düşünün.
dediğiniz gibi 41210 değil 36210 zam payı var sadece.
-
Togg için mutlaka düzenleme yapılacaktır. 1 yıldan fazladır togg un fiyatı aynı.
Evet haklısınız. Pil olayı cidden hayalkırıklığı oldu. Yurtdışı forumlarda millet 1000 km filan bekliyordu.
Mart biraz erken olmadımı :)
1000 km bekleyenler neye göre beklemişler o menzili? Elektrikli araçlarda henüz böyle bir menzil yok, bir süre daha olacak gibi de görünmüyor.
-
Şimdide her an her şey olabilir yani :)
Reddit te okumuştum.ciddi ciddi 600 mil (yaklaşık 1000 km) bekleyen elemanlar vardı
Evet bu ayrıntıyı bilmiyordum fakat sonuç olarak durum bıçak sırtı. Kuru böyle tutarlarsa ne ala ama %10 işi çok zor matrah güncellenmezse.
Belki de Togg dolar bazında maliyetleri düşürmüştür ve bu matrahlar onları kurtarıyordur bunu da bilemeyiz.
Yakında Mobil şarj alan oldu mu? Sadece mobil şarj cihazı mavi kablo hariç ne kadar?
-
Evet ben de merak ediyorum. Ayrıca teslimde alınabiliyor mu?
Yoksa sipariş mi geçmek gerekiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
serviste varsa veriyorlarmı yoksa sipariş bekleniyor ama 275 dolar yazıyor uygulamada, 9900tl yapıyor.
-
Dün Ankara teslimat noktasında vardı. 8100TL
-
Mavi kablo ile birlikte mi yoksa sadece 220 V kablo fiyatı mı?
Ben de Salı teslim alacağım arabayı Ankara’dan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malioner06 -- 5 Şubat 2025; 17:25:54 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X