Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1963. sayfa)

4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 10 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
40.753
Cevap
1.047
Favori
2.649.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 19611962196319641965
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şükür aracımı teslim aldım, %18 şarjla verdiler buna çok kızdım etrafta adam akıllı şarj istasyonu yok 2 saat istasyon aradım. Wall Connecter 21.628 TL aldım, taksit yapmıyorlar tek çekim.

Şu anlık şükür trim sesi yok, sanki son gelen araçları baya iyileştirmişler. Bazı araçlarda Conti vardı bana hankook denk geldi tek üzüldüm nokta bu oldu sağlık olsun.

• @burki_rock hocam Wall connector al geç evinde trifaze varsa hiç uğraşma seyyar ile.

• spentime kullanıcısına yanıt
    Haydi hayırlı uğurlu olsun bakalım. Kazasız belasız inşallah. %18 çok azmış yav. Nerede nasıl şarj edeceğiz öyle hey Allahım.

Wall Connector direkt teslim ettiler mi sonra mı gönderecekler?
    Bir de kurulum hakkında bilgi verdiler mi?
    Ben de kurma taraftarıyım ama bakalım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Direkten gelen kablo 8 yıllık ve kaliteli bakır, o kesin, teyit ettim. Tork konusunda elimden geldiği kadar sıktım ama gidince bir daha yaparım. Tork anahtarı ile sıkacak olsam hangi değerde sıkmam gerekir?

Teşekkürler Murat bey.

K.

• Bu arada aracın yazılım güncellemeleri için 3. kattaki dairemizden WiFi iletimini range extender ile yaptım, sorunsuz çalıştı. Bir seçenek olarak kullanabilirsiniz.

K.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025
  • burki_rock kullanıcısına yanıt

1-2 km yakınında E-sarj var ben üyelik oluşturamadım ondan dolayı orada şarj edemedim, gitmeden önce üyelik açın orada doldurun. Direk teslim ettiler Wall Connector, Tuzla servisten alıyorsunuz oda arası 5-6 km gitmeden önce arayıp sorun ama stok var mı diye bazen olmuyormuş.

Kurulum konusunda elektrikçiye birine kurdurun dediler, ama fatura kesen bi elektrikçiye yaptır hocam eğer sonradan bir şey olur Allah korusun kasko şirketinin önüne belge koymak gerekir.

Zaten kendim kurmam mümkün değil hehe. Avm vs varsa şarj edebileceğim öyle bir yere de giderim yakında. Sonra wall connector alır dönerim. Kütahya olunca zahmetli bizim durum.

• burki_rock kullanıcısına yanıt

%80-90 yaptın mı Bozüyük sarara atar orada astora takarsın bir daha doldurursun sonra inersin ben o şekilde yaptım. Ama bastıkça basası geliyor insanın TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025  Almanya'dan keşke alıp gelseydin Wall Connector'u hocam daha ucuza gelirdi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spentime -- 11 Şubat 2025; 21:54:34 >
    Hiç aklıma gelmedi hahahah. Ben osmangazi kullanırım gibi ya. Güvenmiyorum ppf vs hiçbir şey olmadan pamukovadan gelmeye hahaha. Muhtemelen 40 falan yaparım dediğiniz eşarj’da sonra superchargera giderim.

• korayesque kullanıcısına yanıt

250 m lik hattaki gerilim düşümü ne kadar baktınız mı?

Şarj sırasında direğin panoya veya kablosuna bağlantı yerindeki voltajı ölçebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mastor1 kullanıcısına yanıt

Hocam 250m ötedeki trafoya ya da bizim bahçeye hat aldığımız direğe çıkıp voltaj ölçemem ne yazık ki. Zaten yanımda multimetre götürmediğim için sigorta kutusundan dahi ölçüm alamadım.

• Sarj portuna yanlışlıkla tazyikli su tuttum , aracı yıkama moduna almayı atlamışım , sarja takacaktım bir zararı olur mu , deneyimleyen var mı ?

Hocam bende 3.kattayım aracı henüz teslim almadım.Bu yükselikten hiç şarj ettiniz mi aracı? Bir de tavanda film mi var acaba komple siyah duruyorda.Bende yukardan böyle gözükmesini istiyorum.

wall connecterla ne kdr zamanda şarj oluyor hocam

• Liveboy34 kullanıcısına yanıt

Hayır öyle bir şarj denememiz olmadı. Araç fabrika çıkışındaki gibi. Evet tavan komple siyah görünüyor. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

Şu resimdeki gibi fark olur diye sormak istedim ancak sizin araç filmli gibi duruyor.Bu güzel bir şey bence

• 
Sayfa: önceki 19611962196319641965
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.