< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1967. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Amazon’a baktım taksit yok maalesef orada da. 21 ise kendi yerinden almak daha mantıklı olacak gibi görünüyor.
Fiyat farkı yok hatta daha pahalıları var. 22kw zaten çekemiyor bizim araç.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam benimde 5 senedir şuan ki aracımla hazarsızlığım var ancak 2. araç olunca bu hasarsızlık geçerli olmuyormuş.Siz yaptırdınız mı tesla için trafik sigortası
-
Ben aracıma mümkün olan son gün (bu cuma) ödeme yapacağım ve yine sigortamı da o gün içinde alacağım (böylece sigorta gününden kaybımı en aza indiriyorum) ama sizin için şimdi tekrar girip listeledim teklifleri sigortam net üzerinden. En düşük Allianz 7058 lira (ikinci aracım ve %40 hasarsızlık ile)
Düzenleme:
Sigortam.net için geçerli hediye kodu :REF_386S766U9J
böylelikle 200 lira daha indirim alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Lahur -- 12 Şubat 2025; 20:58:12 >
-
Yani trafik sigortası fiyatları böyle çıktı bana
-
Hocam bende sizdeki gibi hasarsızlık indirimi çıkmıyor.Sigortam netten az önce girdim.Sizde 2. araç adınıza var ise nasıl olabilir. Bana neden hasarsızlık indirimi kullandırmıyor.Bir yerde bir yanlışlık olmalı.
Kanunen 2. araçta hasarsızlık indirimi kullanmak mümkün değildir diyor.Sigortacı arkadaşım da aynısını söyledi Siz nasıl kullandınız hayret edilecek bir durum.
-
İkinci araçta hasarsızlık indirimi olmuyordu zamanında bendede şuan durum nasıl bilmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Acaba şöyle yapamıyor muyuz? Eski aracınızın sigortasını teslaya devredip eski araç için yeni teklif alınsa?
Öyle olmaz hocam sonuçta her araç ayrı bir kimlik gibi görünüyor.
Bu durumda 50 bini yakmak zorunda kalacağım zaten araç satılmadığı için parayı zor topladım.Teslanın 15 günde araç teslim edeceğini hesaba katamadık.
-
Hayırlısı olsun ne diyelim
Eski aracın sigortasını iptal edin. İptal hemen yansıyor. Kalan günlerin parasını alın. Ardından Tesla için tekrar sigorta teklifi isteyin. Sigortam.net üzerinden şöyle bir şey yaşadım ben. İlk teklifler 20 bin bandında saçma rakamlardı. Bu ne ya dedim. Sayfayı ordan kapattım. Ardından 5 dk içinde beni aradılar, neden iptal ettiniz dediler. Fiyat çok yüksek dedim, bir de biz bakalım dediler sonra oldukça düşük fiyatlı bir teklife bağladılar. Allianz oldukça uygun yapıyor bu konuları. Bir de onla görüşün derim.
-
Noter satış belgesi istiyorlar hocam eski aracın sigortasını isteğe bağlı kapatmıyorlar.
2 gündür teklif alıyorum ancak beni arayan felan olmadı.
-
selamlar,
aracım 15 aylık, 22K km'de. MY-LR.
%100 şarjda menzil 508km gösteriyor. Pil kapasitesi %96.4 oluyor.
%50 AC %50 DC şarj diyebilirim. Evden şarj yok.
Sizlerde durum nasıl?
-
Çok normal değerler
Wallbox kurulumu yapıldı teslanın ama şöyle bir sorunum var arkadaşlar 10kw güç çekerken kw tekrar 0 oluyor sonra 2-3 diye artıp tekrar 10 oluyor 225v gibi değer ölçüyor 7-8 kw da şarj yaptığımda bu dalgalanma olmuyor sizce neden kaynaklı oluyor?
-
Valla bilmiyorum da, ben sigortam nete girince, benden teslanın motor ve şase numarasını istiyor bende girince paylaştığım görüntü ortaya çıkıyor. Evet 2. aracım, hatta motorumu da sayarsak üçüncü aracım. Bu arada hadi dedim 2 gün için çingenelik yapmayalım, o gösterdiğim fiyattan sigortamı yaptım bile. Nasıl oluyor bölümünü bilemiyorum ama, oldu bile yani.
-
Eğer voltaj çok düşerse Tesla şarjı kesiyor olabilir ama bundan önce ekranda voltaj düşük gücü azaltıyorum gibi birşeyler yazıyor sanırım
-
İşin tuhaf tarafı hiç bir uyarı vermiyor fazlardaki voltajlarda ölçüldü gayet sağlıklı geliyor. Gece tamamen elektrik tüketimi azalınca apartmanda birde öyle deneyeceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X