Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1968. sayfa)

6 Kayıtlı Üye ve 22 Misafir (11 Mobil) - 17 Masaüstü11 Mobil
5 sn
39.387
Cevap
1.016
Favori
2.567.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 19661967196819691970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok illa ekranda uyarı veriyor. Ben bir videoda görmüştüm bir kardeşimiz 3lü uzatma ile şarj ediyordu Tesla da sürekli voltaj çok düşük şarj gücü azaltıldı gibi şeyler yazıyordu ekranda. Onun dışında ne olabilir bilmiyorum. Elektriğinz kesilmediğine göre, ve de düşük güçlerde bu problem yaşanmadığına göre, akla şu da geliyor, ne marka nasıl bir wallbox kurdurdunuz bilemiyorum ama, belki o fazla ısınıp kendini korumaya falan alıyordur ??

• Murat Lahur M kullanıcısına yanıt

tesla wall connector kurulu. 5x6 Kablo çekildi, sigortalar teslanın istediği ölçüde tuhaf.

• spentime kullanıcısına yanıt

Wall connector bildiğim kadarı ile wifi üzerinden uygulamaya güç tüketim vs değerlerini grafik olarak gösteriyor, orada durum nedir ?

• Sigortam.netten trafik sigortası yapacaklar için Allianz Sigortanın teslaya özel indirimi var. Ayrıca sigortam.nete özel ekstra indirimli ve güncel

REF_386S766U9J

indirim kodu ile 1 hafta sonra kartınıza iadeli 200₺ daha indirim yapabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FerhanK kullanıcısına yanıt

Ferhan Bey :) Ne kadar oldu Sanal Market hediye çekleri :)

• İlk model y üretiminde de bu şekilde hatalar olmuştu ancak SR bize gelene kadar hatasız geldi...
    Şimdi aynı olay ilk seri hiçbir ürünü almamak gerek

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

• qazxi Q kullanıcısına yanıt
    Daha iki gün önce baktım
    7 ay önce teslim aldım 10k km
    %100 doldurdum 393km gösteriyor yani %100 ilk günkü gibi

Hiç DC kullanmıyorum hep AC
    0 - 100 arası kullanıyorum bataryayı
    Anlaşılan lfp çok sağlam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 13 Şubat 2025; 0:57:29 >
  • TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

Ağustos teslim SR. Şu an 21400 km oldu 392 gösteriyor %100 şarjda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balesanist -- 13 Şubat 2025; 6:45:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • balesanist B kullanıcısına yanıt

Vay vay vay vay çalana bak maşallah :)

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Ben servis talebi oluşturdum bunun için, arayıp bu konu hakkında herhangi bir aksiyon almıyorlarmış, daha önce gelip tahliye deliklerini genişletip hallediyorlarmış ama genel merkezden talimat gelmiş bu işlemi yapmayın, başka bir çözüm için çalışmalar yapıyoruz demişler. Benim servis talebimi o yüzden iptal ettiler, herhangi bir gelişme olursa dönüş yapacaklarmış otomatik olarak..

• 3 aylık SR kullanıcısıyım.

Arabayı her açığımda bir hata mesajı belirip kayboluyor. İlk başlarda sürücü yorgunluk tesbit sistemi kullanılamıyor falandı. Şimdilerde şeritte kalma yardımcısı kullanılamıyor , park yardımcısı kullanılamıyor falan sorun mesajı çıkıp kayboluyor ama kullanımda sorun yok çalışıyor bunlar.

Bu endişelenecek bir durum mu?

• Şansımı deneyeyim dedim 15 Şubat'a teslimatı çekebilir miyiz diye, araç burada nasılsa, hafta sonu izin almam da gerekmeyecekti.

MT öne çekemeyiz ama isterseniz ileri öteleyebiliriz dedi ahahaha yok dedim gününde alırım ben. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Liveboy34

Arkadaşlar aracımı satamadım yani tesla 2. aracım olacak trafik sigortası istiyorlar netten girdim çoğu şirket vermedi verenlerde en düşük 27.000 tl istiyor. Diğer aracıma en son geçen sene 3000tl ye yaptırmıştım.Hiç kazam felan olmadı bugüne kadar.Bu rakam çok yüksek geldi.Bu konuda nasıl uyguna yaptırabilirim bir fikir verirmisiniz.

Tesla'nın kendi sigortasını Allianz yapıyor, oradan da fiyat alın, babama hasarsızlık indirimi olmadan acenteden de aynı fiyat çıktı:

https://insuremytesla.sigortaladim.com/landing

• ukarinca U kullanıcısına yanıt

Daha estetik bir çözüm daha iyi olur tabi, kapak değişimi falandır,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x-rayted kullanıcısına yanıt

Parkettiginiz yerle ilgili o hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spentime kullanıcısına yanıt

Bu sonuç net olarak akım besleme yetersizliğini ya da kontaklarda lokal ısınmanın varlığını göstermektedir. Bağlantıları bir IR termometre ile kontrol edin bir problem yok ise elektriksel altyapınız 11kW desteklemiyor demektir.

• burki_rock kullanıcısına yanıt
    Grupta bir çok kişiyi 2 gün önce gelip alabilirsiniz diye aramışlardı belki haftaya bizide ararlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teslaa89 kullanıcısına yanıt

Tren bileti de aldık, yakmayalım bileti hahahahaha :)

gerçi hiç kasmam diye düşünüyorum ya, boşa çekerim bileti gerekirse otobüsle giderim yine.

• Murat Lahur M kullanıcısına yanıt
    2 kişi faydalandı henüz gelen bir çek yok 45 gün sonra gelecekmiş, win-win olduğu için ihtiyacı olanın kullanmasına bir sıkıntı yok bence.

• LambdaCore L kullanıcısına yanıt

Gece 2-3 sularında amper yükselttim 11 kw verdi ve hiç kesme yapmadı sanırsam akşam vakti şebekedeki yük artınca yapıyor bunu.

• 
Sayfa: önceki 19661967196819691970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.