Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (231. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Murat Lahur , Emreabc15
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.885
Cevap
331
Favori
395.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teslim tarihi yaklaşırken şu iki aksesuar için uygun fiyatlı muadil maalesef bulamadım, tavsiyeniz var mı?

https://tparts.com.tr/urun/model-3-y-koltuk-arkasi-koruyucu/
    https://tparts.com.tr/urun/model-y-bagaj-duzenleme-seti/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wwtr W kullanıcısına yanıt

Her iki aksesuar da aracı aldıktan sonra düşündüğüm ve vazgeçtiğim ürünler. Koltuk arkaları zaten korumalı, silince kolaylıkla temizleniyor. Bagaj alanları o kadar büyük ve kullanışlı ki, o düzenleyici için o parayı vermeye gerek yok. Araç gelmeden 1-2 aksesuar dışında hiç birini almayın (paspas vs alabilirsiniz). Örneğin kol dayama içine konan aksesuarlar var hemen herkes tavsiye ediyor ama ben aracı aldıktan sonra o bölgelere zaten büyük eşyalar koyduğumu ve ilgili aksesuarların benim için gereksiz olduğunu gördüm.

• Bobby Hatfield B kullanıcısına yanıt
    Bence de ilk etapta kışlık paspas ve bagaj havuzu dışında bir aksesuar almaya gerek yok, ihtiyaç doğdukça zamanla alabilirsiniz acele etmeyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ben T Parts dan 3D Paspas seti aldım

Kupon kısmına sekizsilindir yazınca % 10 indirim yaptı.

Bilginize

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bagaj düzenleme seti yani sağlı sollu iki parça ben de almak istiyorum ama pahalı geldi.

Şimdiye kadar Temu vb. yerlerden toplam 15.000 TL ilk aksesuar almışım. Kendimi tutamadım

• Arabanın arkası biraz dışarı çıkık olduğu için taş atıp iz yapmasın diye ön tekerlek arkalarına çamurluk takılıyor.

Ancak çamurluk bir rüzgar direnci oluşturacağı için menzil düşer şeklinde endişem var. Siz ne dersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malioner06 -- 23 Ocak 2025; 11:37:24 >
  • çamurluklar çirkin gözüküyor bana. Muhakkak çamurluklu bir araba görüp öyle karar verin. çamurlukların yine de tam koruyamadığı söyleniyor gruplarda almayı düşünenlerin haberi olsun .

Arabayı almadan ihtiyaçlar konusunda acele etmeyin size çok bariz görünen bir şey arabada önemsiz durabilir veya arabada size normal gelen gerçekte sizi rahatsız edebilir.

- Mesela ben teslim almadan önce sürücü ekranı için deliriyordum. Şimdi pek de gerekli olmadığına karar verdim. İyi ki almamışım arabaynın tüm göğssünü açtırmamaışım (montaj öyle yapılıyor)

- Mesela ben plastik bardaklık ne gereksiz diyordum. Şimdi kendi termos mug ımı koyduğumda sabit durmuyor. Devrildikçe devrilecek ve de zıngırdayıp ses yapıyor. Alsam iyi olurmuş gibi gibi. Neyse ki bahar gelince arabada çay taşımayı bırakırım.

Benimki beyaz, siyah jantlı. Ben arabayı almadan karbon spoiler siparişi verdim. Kendim taktım. Yine karbon ayna kapakları aldım (ama iyi takamadım, onun yerine ayna kapaklarını karbona kaplatmak daha iyi olurmuş) . Görüntüden memnunum. Aero jant kapaklarını da söktüm (içindeki alaşım jantta kapak yok ona da kapak almak gerekiyor)

Ne olursa olsun kriko adaptörlerinin arabada bulunması gerektiğini düşünüyorum. Ben teslim almadan onları aldım. Büyük şehirlerdeki lastikçilerde var ama nerede başınıza birşey geleceği belli olmaz bence olmazsa olmaz onlar.

Arabayı aldıktan sonra kablolu telefon şarjının zor olduğunu gördüm. Kapaklı bölmenin kapağı açık kalıyor. İhtiyaç olduğuna karar verip bir iki arabaya da yakıştığını görünce USB hub sipariş ettim ve taktım. Şimdilik memnunum

Bir de gözlük koymak için direksiyon kolonu üstüne denk gelen bir şey aldım.

3D paspasları teslimden sonra Rizline aldım ama forumlarda başka markalar öneriliyor.

Bagaja birşey almadım , ihtiyaç duymuyorum.

• PPF konusunda da kararsız kalıyorum, PPF yapınca bu çamurluklara gerek oluyor mu acaba?

Bagaj düzenleme seti çok abartı pahalı kalıyor, evet ürün kaliteli ve güzele benziyor ama 3 katını hak eder mi bilmiyorum.

Tparts“YENIUYE” kodunu önermişti, “sekizsilindir” için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwtr -- 23 Ocak 2025; 12:44:10 >
    Ppf koruyabilir gibi geliyor çamurluğu.

Komple ppf e ben çok katılmıyorum. Tamam arabayı seviyoruz da öyle eskiden tv kumandası kaplar gibi de olmasın.

• malioner06 M kullanıcısına yanıt

Ppf koruyor. Sadece arka çamurluk üstünde çıkıntılı yere çeyrek daire şeklinde yaptırdım şimdilik bir sorun gözükmüyor.

Plastik tozlukta almıştım taktım hiç güzel durmadı çıkardım, sr'lerde sanırım pdf yeter gibi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 23 Ocak 2025; 15:24:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Arka kapıya yaptırmaya gerek yok değil mi? Sadece çamurluk kafi. Belki arka kapılara yarım yaptırsam mı diye düşünüyorum ne dersiniz.

Tesla jantlara kapak koyuyor rüzgardan etkilenmesin diye. Bu çamurluk tam olarak arabanın gittiği yöne takılmış bir parça rüzgar etkisi olur düşüncesindeyim.

• malioner06 M kullanıcısına yanıt

Nerede oturduğunuz ile de ilgili sanırım o hocam bana yetiyor gibi şimdilik,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kannnn kullanıcısına yanıt

Az önce bilgiler geldi. Sipariş 2 şubat, teslimat 15 şubat (Ankara).

Şimdi VIN numarası falan da geldi ama uygulamada daha fazla ilerleyemiyorum. Ödeme sigorta vs için onlardan mı haber bekliyoruz acaba?

• kannnn kullanıcısına yanıt
    2 Ocak sipariş, 15 Şubat teslimat

• Grupta 5 Ocak sipariş VIN atananlar oldu

• 4 ocak sipariş 15 şubat teslim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6 Ocak sipariş tarihi bir hareket yok bende, yüksek ihtimal yarın VIN gelir 17 şubat teslim yazar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spentime -- 23 Ocak 2025; 17:40:58 >
  • spentime kullanıcısına yanıt
    9 ocakta gelse keşke 🙏🏻

• Teslaa89 kullanıcısına yanıt

Bu hızda giderse yüksek ihtimal 2-3 güne de sizin tarihe geçer gibi duruyor. Sanki baya hızlı gidiyor.

• ariftheboss kullanıcısına yanıt
    Onlar ararlar Trafik sigortası yaptırın derler, siz mevcut bilgilerle kendi sigortacınız var ise şimdiden yaptırabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.