Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (232. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.796
Cevap
326
Favori
389.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnsallah hocam bekliyoruz bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Ocak olan siparişimize 15 Şubat günü verildi
    13 Ocak olan diğer sipariş hala beklemekte

Birde 15 Şubat verilen tarihin ödemesini hangi tarihte yapmam gerekiyor henüz finansmana dair bir şey gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ynyswytrin -- 23 Ocak 2025; 19:26:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teslaa89 kullanıcısına yanıt
    17-18 Şubat teslim olur.
    Hayırlı olsun.

• tesla aksesuarları - tesla shop | tesstore
    Tesla Model Y Ön Koltuk Altı Havalandırma Izgarası
    https://tesstore.com.tr/tesla-model-y-on-koltuk-alti-havalandirma-izgarasi-2-adet

Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı? Bazı paylaşımlarda olmazsa olmaz, bazılarında ise hiç ihtiyaç duyulmayan bir ürün denmiş. Ücreti makul olduğu için düşündüm ama araca zarar verebilecek bir hava akışı değişikliği olur mu bilemedim.

• wwtr W kullanıcısına yanıt

Bende var havalandırmaya bir etkisi yok, hafif bir çıkıntı yapılmış ama taş mas girebilir o menfezlere cidden, özellikle çocuk varsa,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Çırtçırtlı tül gibi birşey. Zararı olmaz hava akılına. Zaten çok ucuz. Ben aldım.

• Bunu ben de aldım. AmazonTr de bir satıcı satıyor. 200-300 TL bir şeydi. Gümrük yok kargo ücreti yok. Hemen geldi.

• Çok sağolun, sanırım bir de performans pedal alarak bitireceğim şimdilik aksesuar işini. Belki bir de uyumlu branda bakarım.

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    Temu’nun ürünleri çoğu zaman uygun fiyatlı. Vergi bu rakamlar üzerine %60. 2-3 hafta teslim süresi var.

Benim teslime daha 2-3 hafta var. O yüzden orada verdim sipariş çoğunu.

• 10 Aralık sipariş 8 Şubat teslim krediye başvurmuştum 2 hafta kaldı teslime hala kredi sonuçlanmadı. Sigortası yapıldı aracın üstüne krediden ödemeler geldi ama hala onay çıkmadı tuhaf

• SR lar siparisi kapandi, yeni SR siparisi icin beklemedeyim. %10 luk olarak gelmeye devam edecegini dusunuyorum.

• wNchstR W kullanıcısına yanıt

Önce satış LR ve / veya Performans olarak başlar.

Türkiye için özel üretilen SR motorunun sertifikasyon süreci tamamlanınca da SR gelir. Genel tahminler sene sonu gibi duruyor.

Gözüken zam gelmemesi ve % 10'luk limit değerinin korunması.

Ama TOGG T10F geldiğinde belki dilimlerle oynayabilirler.

Burası Türkiye.

• malioner06 M kullanıcısına yanıt
    Bizim kesinleşen teslimat tarihine kadar Tesla dışı ÖTV artışında halen ilave ücret talep etme hakları var mı yoksa artık nihai ücret belli mi?

Bir de kasko düşünüyorum ancak plaka atanmadan olmuyor sanırım, plaka ataması önceden belli olur mu yoksa teslimat zamanı mı göreceğiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: wwtr

Bizim kesinleşen teslimat tarihine kadar Tesla dışı ÖTV artışında halen ilave ücret talep etme hakları var mı yoksa artık nihai ücret belli mi?

Bir de kasko düşünüyorum ancak plaka atanmadan olmuyor sanırım, plaka ataması önceden belli olur mu yoksa teslimat zamanı mı göreceğiz?

Teslim tarihindeki fiyat ne ise o geçerli olur. Ücreti önceden ödememişseniz.

EFS (Fiyat sabitleme) yapanlarda sadece KDV ve ÖTV artışından etkilenilir. Onu iliklerimize kadar hissederiz.

EFS de Tesla kök fiyatı arttır ve bu artış sebebiyle araba üst limite girerse o sizi bağlamaz.

Kasko için sigortacım plaka belli olsun kaskoya da bakalım dedi.

• Çok teşekkürler, umarım ilave ücret olmadan hepimiz teslim alırız.

• Bazı T10F için, Byd paylaşımlarında olduğu gibi yüksek fiyat beklenti çalışmalarına başlamışlar görünüyor.

1. Her şey aynı kalırsa tesla sr %10 da kalır.
    2. T10F i şu şartlarda yüksek fiyattan satamazlar. Anca %20 lik dilimi aktif ederlerse satabilirler (giriş paket %10, uzun menzilli dolu paket %20 gibi ) Bu durumda SR %20 de gelir.
    3. T10X de de olduğu gibi gene 4WD performansı üzerinden reklam yapıyorlar. O araç 320kW güce sahip. Şu an ki MTV şartlarında 241kw üzeri aynı fiyat ve ÖTV %60. Ötv dilimi ile Mtv bedeli düşer mi ? Tesla 378kW ile mtv de bir üstte kalacaktır ama olası indirim ile %20 dilimindeki SR yerine 4Wd versiyon alınabilir mi ? Kafada deli sorular..

Satışa çıkana kadar Para biriktirmeye devam  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 24 Ocak 2025; 9:26:42 >
  • SR i su an yeniden siparise actilar, bizimle egleniyor Tesla TR.

• Tesla Model Y SR Supercharger ile Soğuk hava şarj performansı sizce nasıl? hava sıcaklığı “3C°

Kubilay'ın Teknoloji Garajıyoutube
    Marka Geçiyor “Reklam”
    https://www.youtube.com/shorts/bClSyUtm82s?feature=share

Tesla Model Y SR - 5dk’da %20 şarj - Supercharger tecrübesi Sizce hız nasıl?

Kubilay'ın Teknoloji Garajıyoutube
    Marka geçiyor “Reklam”
    https://www.youtube.com/shorts/aHq8MrWe19c?feature=share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon79 -- 24 Ocak 2025; 10:41:2 >

• 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.