Yeni kurallara göre araç teslim süresi maks 45 gün mü arkadaşlar? Gerçekten envanter de bittiyse o zaman uzun süre sipariş alamayacaklar. |
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (240. sayfa)
-
-
Elektrikte zam yok ki belli kw üzerindeki subvansiyonu kaldırıyor sadece. Dağıtım şirketi o parayı zaten alıyordu. Devletin buradan ne vergi karı olacak? Koca araçlar dc şarjla 1.5 liraya yürüyor. Petrolle yürütmek isteseniz kmsine en az 1.5 lira vergi verirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu fiyatlara sıfır tesla bir rüya gibiydi. Geldi geçti artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni model Y SR acaba CATL mi yoksa BYD pille mi gelecek, bilgisi olan var mı?
-
Bu saatten sonra byd olmaz diye düşünüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
62.5kw olan sanırım catl idi. Byd ler 60kw. Bu bataryaların ikisi de eski model y de de kullanıldı. Kullanılabilir kapasitesi de byd ile aynı olarak ayarlanmıştı eski model y de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni model y %10 luk ÖTV diliminde gelmezse en mantıklı elektrikli araç sizce ne olurdu. BYD Seul U Ev bana mantıklı geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elimdeki istatistikler biraz daha farklı, Tesla alıcıları merakla tamamını izliyor, elektrikli araç ile ilgisi olmayan veya Tesla'sı hali hazırda olanlar ilgilenmiyor doğrudur
-
Mini contryman
İhtiyaçlarınıza göre değişir. Bütçenize göre değişir.
1.25 e 2.el,temiz Citroen eC4X kullandığım için tavsiye edebilirim. Boyut ve doluluk olarak bence çok güzel.
1.49 a Kia Ev3 SR elegance güzel bir araç. Boş ama fiyatına göre güzel bir araç.
1.6 gibi ev3 lr elegance oldukça güzel.
Yada yine 1.6 ya e-3008 bataryası ile güzel duruyor. VW id4 çok güzel bir araç. Bu fiyatlara bunlar iyi.
Aklıma başka araç gelmiyor. Üzerine çıkınca model Y SR nin rakibi yok. O paralara başka araç almam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 2 Şubat 2025; 17:4:6 >
Mevcut Sr bataryaları hakkında pil üzerine çalışan bir arkadaşın paylaşımı.
Kendi aracındaki yıpranmayı da hesaplamış.Pil Mektebi (Elektrikli Araç)youtubeModel Y SR (eski ve Juniper)pil kapasitesi tartışmasına SON? TR de ilk Scanmytesla pil analizi.https://www.youtube.com/watch?si=tCMJceEhgkyz4vQF&v=RemV5Zj48J0&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edanis -- 2 Şubat 2025; 18:18:17 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Kia Ev3 Gt-Line Long Range
Hyundai Ioniq 5 Dynamic
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerhanK -- 2 Şubat 2025; 22:34:58 >
O araç hibrit olarak ta satılıyor. Yani saf elektrikli değil. İqonic 5 ve ev3 e bende katılıyorum. Kim servise gelin diye diretmiyorsa o araç iyi.
-
Mevcut Model Y, degil bu fiyata 300 bin ustune dahi hicbir markada daha iyisi yok.
Tesla sahibi olduktan sonra diğer araçları beğenmek çok zor. 2024 sr kullanıyorum. 2. arabamıda elektrikli ile değiştirmek istiyorum ama 1 haftadır hiç bir araca mantıken okey diyemedim. Yeni model Y %10 dilimle gelir inşallah 🙏
Katılıyorum 👌
Ben de benzinli aracımı Juniper ile değiştireceğim, mevcut araç da çok güzel olduğundan sabırsızlanmıyorum, umarım makul bir artışla gelir. (Ben aynı fiyattan alma ihtimalimiz olduğunu düşünmüyorum)
Öte yandan 300 değil, üstüne 700-800.000 lira da koysanız daha üstün bir araç almanız gerçekten zor diye düşünüyorum, benzer donanım bir Skoda Kodiaq 800.000 lira daha pahalıydı en son baktığımda. Bu araçtan süspansiyon konforu dışında daha üstün bir araç almak için gerçekten üstüne çok fazla koymak gerekiyor.
-
Kia Ev3 Gt-Line fiyatına ikinci el 2024 sr daha mantıklı geliyor bana
Tesla da olan uzaktan bağlantı ve dahili internet aracı rakipsiz kılıyor. Yoksa görünüş olarak tesladan çok daha iyileri var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X