Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (241. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.887
Cevap
331
Favori
396.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fosil yakıtlı araçların vergisi yüksek dolayısıyla fiyatı karşılaştırmak doğru değil bence. Tamam tesla güzel araç ama adamların amacı çok araç satmak dolayısıyla ne kadar az vergi ile getirebilirler ise o kadar çok satar. Zaten üzerine yazılım da satıyorlar. Elektrikli araç alternatifi çoğalıyor. O yüzden fiyat farkı olursa sadece Tesla hayranları alır tabi alabilirlerse, diğerleri başka elektrikli araç tercih eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trilemma T kullanıcısına yanıt

Son tüketici olarak fiyat farkının vergiden mi aracın vergisiz satış fiyatından mı kaynaklandığı beni hiç ilgilendirmiyor, ben ödediğim paranın karşılığında ne aldığıma bakıyorum ve Model Y'ye alternatif olabilecek içten yanmalı alternatiflerin çok daha pahalı olduğunu söylüyorum. Bunda yanlış bir şey yok.

Juniper'ın gelmesi benim tahminlerime göre en erken yıl sonuna doğru olacak ve o tarihe kadar vergi matrahı değişimi, kur yükselmesi ve Tesla'nın mevcut modelden az da olsa daha pahalıya satması gibi pek çok ihtimali düşündüğümde, Juniper'ı 1.850 civarında alamayacağımızı düşünüyorum. Sadece Model Y özelinde bir artıştan bahsetmiyorum yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobby Hatfield -- 3 Şubat 2025; 11:54:24 >
  • Bütün avrupada arkadan itiş modeli kaldırılmış, bizde de bir daha satışı olmayacağı anlamına mı geliyor.

• ekremskoda kullanıcısına yanıt

imkani yok bunun merak etmeyin, muhtemelen gecici birseydir kisa zamanda yine acilir

• Adem Bolat kullanıcısına yanıt
    %10 ötv dediğiniz için sıfır muadil araç soruyorsunuz diye anladım. 2.el araç bakacaksanız Model Y LR de var. 2.elde fiyatı mtvden dolayı aşırı düşüyor ama menzil ve güç avantajı var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • slyone S kullanıcısına yanıt

ben eski kasa için söyledim, juniper arkadan çekişli olarak geleceği kesin zaten.

• Merhaba 13 Ocak siparişim için vın geldi
    Planlama da 14 Şubat 28 Şubat gösteriyor tarih seçimi açılmadı henüz
    Güncelleme -19 Şubat olarak güncelleme geldi ancak ben Ankara seçmeyi düşünürken otomatik İstanbul yazmakta bu konuda nasıl yol izliyoruz sorulduğunu veya seçtiğimi hatırlamıyorum. Teslimat ilini bizler seçemiyor muyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ynyswytrin -- 4 Şubat 2025; 7:3:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ynyswytrin

Merhaba 13 Ocak siparişim için vın geldi
    Planlama da 14 Şubat 28 Şubat gösteriyor tarih seçimi açılmadı henüz
    Güncelleme -19 Şubat olarak güncelleme geldi ancak ben Ankara seçmeyi düşünürken otomatik İstanbul yazmakta bu konuda nasıl yol izliyoruz sorulduğunu veya seçtiğimi hatırlamıyorum. Teslimat ilini bizler seçemiyor muyuz ?

Hayırlı olsun. Bu ay içinde 16 - 18 Şubat gibi alırsınız tahminim.

Bu arada ilk teslimat yarın. 4 Şubat vardı listede.

• ekremskoda kullanıcısına yanıt

Su anda karma uretim yapiyor Tesla, bir sure sonra eski kasa uretimini tamamen kaldirir zaten. O zaman ancak elindeki stoklari bitirmek icin satislar yapar.

• Kışlık lastik konusunu ne yapıyorsunuz ? Mevcut jantınıza kışlık lastik mi takıyorsunuz yoksa kışlık set için jant mı alıyorsunuz ?

• Sigortam.netten trafik sigortası yapacaklar için Allianz Sigortanın teslaya özel indirimi var. Ayrıca sigortam.nete özel ekstra indirimli ve güncel

REF_386S766U9J

indirim kodu ile 1 hafta sonra kartınıza iadeli 200₺ daha indirim yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerhanK -- 4 Şubat 2025; 10:46:8 >
  • Juniper, 19’’ Crossflow siyah renkli jantın yüzey alanı çok fazla. Kiri çok mu belli eder ? (Beyaz Renk Juniper almayı planlıyorum)

• Mevcut telegram grubundan baska alternatif bir olusum var mi arkadaslar? Umarim vardir, yoksa da bir an once olusturulur:) Yetkili bir arkadasin Sr travmasi yuzunden surekli kiskirtma mesajlari okumaktan sikilan yuzlerce kisi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telegram grubu çok boş ben ayrıldım, wappta ayrı bir grup buldum şehrimizde Teslası olanların kurduğu bir wp grubu, %99 Tesla ve şarj istasyonları kullanım deneyimleri ekseninde konular konuşuluyor.

• tesla marka olarak ankara ve istanbul dışında servisi yok. kendimden örnek verecek olursam ankaraya 450 km uzaktayım ama samsuna 150 km mesafem var. karadenizi kapsayacak samsuna bir servis açabilirlerdi aslında.

tesla larda aldıktan sonra servise süre olarak ne sıklıkta gidiliyor. benim açımdan en büyük handikap bu.

• maviplanet kullanıcısına yanıt
    2 yılda bir polen filtresi ve fren kontrolü dışında bakımı yok.

• FerhanK kullanıcısına yanıt

bu bakımlar illaki servis te mi yapılıyor. dışardaki ustalar yapamaz mı. bilmediğimden soruyorum. bu iki şey benzinli araçlarda en basit 2 unsur ya hani ondan aklıma geldi.

• maviplanet kullanıcısına yanıt

izmir'e de açılacak diye konuşuyorlardı, yok mu bir gelişme ?

• edanis E kullanıcısına yanıt

kia ve hyundai ev araçlarda servise gitme sıklığı ne dir acaba.

• 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.