< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (244. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Plaka ataninca gelmiyor hocam bildirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da gelmedi yarın teslim alıcaz plaka dsha yeni belli oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhabalar,
SR aracımı cuma teslim alacağım bugün son ödemeyi tamamladım şöyle bir mail geldi
"Aracınızın Motorlu Taşıtlar Vergisi, Tesla'ya ödediğiniz toplam fiyata dahil edilmemiştir. Motorlu Taşıtlar Vergisi Kanunu gereğince vergi mükellefiyeti tescil sahibi gerçek ya da tüzel kişilere aittir."
kaç lira bu MTV de Tesla bize ödetiyor. Eskiden mobil şarj cihazı da veriyorlamış şimdi o da ücretli hale gelmiş :)
-
MTV yi ödemek için 1 aylık süremiz varmış teslim aldıktan sonra.
Yaklaşık 14.000 TL / 2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malioner06 -- 7 Şubat 2025; 15:31:25 > -
Teşekkürler
-
Teşekkürler, MTV için de ayrıca :)
-
Ha bir de teslimatta full şarj istedim ona da olumsuz yanıt aldım. Bakalım mobil şarj aleti ve adaptör alabilecekmiyim servisten onu da göreceğiz. Gelen cevap aşağıdadır.
"Araçlarımız standart olarak %30 civarında şarj ilet teslim ediiyor. Ücretli ya da ücretsiz tamamını doldurma gibi bir operasyonumuz olmadığı için olumlu bir yanıt veremiyorum."
-
Ben de PPF için ufak bir araştırma ile bir güncel fiyat almak istedim, STEK marka 10 yıl garantili ürün 140bin, 7 yıla da 120bin fiyat verdiler.
Piyasayı bilmiyorum ama bana normal gelmedi fiyatlar, aklımda bir 100 civarı diye vardı ama bunlar nasıl %40 arttı bilmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok büyük paralar.. 50k civarına 3-5 yıl rahat götürecek PPF ler var piyasada STEK işi biraz ponzi gibi geliyor bana.
-
Ppfe para bayılmak mantıklı değil arabanın kaportası ne kadar ki korusun diye bir dünya para vereceğiz. Sökmesi ayrı dert. Bence ppf hiç mantıklı değil bu fiyatlara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutkara3666 -- 7 Şubat 2025; 19:0:43 >
20 bine de yapan biliyorum 120 bine de, ikisi de ürününe %100 güveniyor, garanti veriyor. Nasıl bir piyasa bu anlamadım gitti. Yaptırmıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, 6 şubatta siparişimi oluşturdum henüz teklif gelmeden teslimat randevusu oluşturdular ve bir seçenek sunmadılar. Bu randevuyu değiştirebiliyor muyuz ? Bir de pazar günü teslimat yapılıyor mu
Ne şans. Teslimat ne zaman gözüküyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malioner06 -- 7 Şubat 2025; 22:54:29 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
28 Şubat. Ama il dışında olucam kafalarına göre randevu vermeleri tuhaf geldi
O gün almazsanız size ileri bir tarih önerirler. Tabi burada dikkat edilmesi gereken konu bu kasa gelmeye devam edecek mi.
Ben yaklaşık 2 ay beklemiş biri olarak teslim almak isterdim hemen. Eğer işiniz çok önemli değilse teslim alın derim.
Pazar teslimat yok diye biliyorum.
Zaten ödemeyi yapıcam ruhsatı çıkartıcam sadece teslimatı bir iki gün sonra yapıcam. Araçtan vaz geçmiyorum zaten
Birisi yazmıştı o gün yurtdışına olacağım. Birkaç gün sonra teslim alayım demiş. Senin arabayı başkasına veririz. Sana sonra başka bir araba tanımlarız demişler. Ama yeni araba ne zaman gelir bilmiyorum. Şu anda satılık hiç Tesla yok. Ne verecekler.
Hayırlı olsun...
Nasıl oluşturdunuz hocam, site üzerinden mi? Şu an sipariş oluşturabilir miyiz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X