|
Tesla Model Y, uzun bir aradan sonra Türkiye’de zamlandı
-
-
Bu kafayla devam etsinler. -
turkiyedeki eflasyonu dusununce cok buyuk artis gibi durmuyor -
Tesla fiyat konusunda yapacağını yapmış. Sonuçta dış güç bile bizi düşünür hale geldi.
Ben artık ekonomiyi geçtim yolda hiç tanımadığımız şahıslar bize bıçak saplamasın silah sıkmasın vs.
Başka isteğim yok.
-
Tesla Model Y - Juniper güncellemesi için sızıntı haberler fazla düşmeye başladı. görünen o ki 2025 ilk çeyreğinde satışa sunulacak önce Çin de , sonra tüm dünya da. Sizce Juniper i SR ı da %10 luk dilimde tutabilirler mi ?
Bir tarafım Juniper i bekle diyor, bir tarafım boşver juniper i , zaten %10 da kalmaz diyor, güncel model SR da zaten çıtır makyajlı sayılı al geç . Diğer bir iç sesim de boşver Model Y yi, mis gibi tasarımlı ve güncellenmiş yeni EV 6 yı al diyor. ! :)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tesla fiyat konusunda yapacağını yapmış. Sonuçta dış güç bile bizi düşünür hale geldi. Ben artık ekonomiyi geçtim yolda hiç tanımadığımız şahıslar bize bıçak saplamasın silah sıkmasın vs. Başka isteğim yok. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X