|
Tesla’nın beklenen otonom sürüş özelliği 2025’te Türkiye’ye geliyor
-
-
İstanbul’dan başka hiçbir yerde çalışmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Genellemeyi ne çok seviyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bana kızacağına neden aziz millete "trol" diyen @poopae2W kemaliste hiç laf etmiyorsun? İDEOLOJİN izin vermiyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanahmet -- 5 Eylül 2024; 18:34:50 > -
@poopae2W hem şerefli Türk halkına hakaret ediyor hem de beni "Türk düşmanlığı" ile suçluyor?
Hem de aziz milleti savunduğum için beni suçluyor.
-
Ben, aziz millete hakaret edene karşı geliyorum, şerefli Türk halkını destekliyorum.
bana kızacağına neden aziz millete "trol" diyen @poopae2W kemaliste hiç laf etmiyorsun? İDEOLOJİN izin vermiyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanahmet -- 5 Eylül 2024; 18:41:57 > -
O laflar boy boy...... Gene başlamışsınız. Es kaza Elon Musk bi okusa şu yorumları ne anlatıyor bunlar diye contayı yakar.
-
İskendeun un çukurlu yollarında bol şans diliyorum 😁
bizim millet kafayı yiyecek bu ne biçim yavaş gidiyor diye
30 la gidilen yere 30 la gidecek tesla
-
Eğer hız limiti bilgilerini navigasyondan alıyorsa çok büyük bir problem değil. Ama sadece tabelalardan alıyorsa sıkıntı büyük. Ülkemizde tabelalar avrupadaki sistemden farklı olduğu için, tabela okuma sistemleri düzgün çalışmıyor. Mesela şehirlerarası yoldasınız, kavşağa yaklaştınız ve 50 km hız sınırı tabelası var, sonrasında hız sınırının tekrar 110 a çıktığına dair bir tabela olmadığı için tabela okuma sistemleri hız sınırını hâla 50 kabul ediyor.
-
o ne ki bir çok sokakta mesela sağa dönülmez koyacağına adam girilmez koymuş, girilmezi çapraz koyuyor aklınca çözüm. dik koysa ileri gidilmez olacak, 90" açıyla koysa soldaki sokak için girilmez olacak. çapraz koyuyor adam sağa dönülmez koyacağına. maalesef bizdeki tabelalar tam fecaat.
-
Otonom sürüş ancak Kuzey Marmara ve benzeri otobanlarda işe yarayacak. Onun dışında otonom fayda etmez. (Çoğu yerde şerit çizgisi silinmiş ya da yok, temelde bundan bile yola çıksak denemeye değmez)
Hocam o laflar bayır aşağı.... Adamlar Elon Musk'ın FSD teknolojisinde bile siyasete bağlayıp birbirlerine girmeyi başarmış. Ama Elon'un conta zaten yanık, belki ters etki yapıp düzelmeye sebep olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sadece ücretli boş otoyollarda çalışır, istanbul trafiğinde otonom sürüş???? imkansız
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Eğer hız limiti bilgilerini navigasyondan alıyorsa çok büyük bir problem değil. Ama sadece tabelalardan alıyorsa sıkıntı büyük. Ülkemizde tabelalar avrupadaki sistemden farklı olduğu için, tabela okuma sistemleri düzgün çalışmıyor. Mesela şehirlerarası yoldasınız, kavşağa yaklaştınız ve 50 km hız sınırı tabelası var, sonrasında hız sınırının tekrar 110 a çıktığına dair bir tabela olmadığı için tabela okuma sistemleri hız sınırını hâla 50 kabul ediyor. |
o ne ki bir çok sokakta mesela sağa dönülmez koyacağına adam girilmez koymuş, girilmezi çapraz koyuyor aklınca çözüm. dik koysa ileri gidilmez olacak, 90" açıyla koysa soldaki sokak için girilmez olacak. çapraz koyuyor adam sağa dönülmez koyacağına. maalesef bizdeki tabelalar tam fecaat. |
Benzer içerikler
- ios 18 fotoğraftan nesne silme özelliği açma
- 1 telefonda 2 whatsapp
- whatsapp tek tık
- video düzenleme programı
- instagram keşfet sıfırlama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X