Şimdi Ara

Test için 1500 tl vermek mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 10 ay önce burun ameliyatı oldum kemik düzeltildi etler küçültüldü gayet başarılı bir ameliyat oldu sıkıntım yok sadece havalardan dolayı hafif şişti. eskiden beri şikayetlerim var yaklaşık abartısız 3 senedir sabahları bildiğiniz sarhoş gibi uyanıyorum gün içinde zombi gibiyim. odaklanma sorunu unutkanlık had safhada horluyorum uyurken nefesimde duraklamalar var kayıt aldım küçük dildede uzama var özeldeki doktor burun etinde şişme var ondan dolayı oluyor diyor ama 3 senedir çekiyorum ben bunu ve burnumdada sorun yok. Uyku apnesinden şüphe ediyorum. her yolu denedim. burun temiz akciğerler temiz oksijen oranı %99. Uyku apnesi için daha fazla beklemek istemiyorum çünkü aşırı rahatsızlık duyuyorum artık adım atacak gücü kendimde zor buluyorum. uyku apnesi testi için 1 gece orda kalıyosunuz ve uyku apnesi var mı ne derecede tespit ediliyor. ancak fiyatı için 1500 tl dediler. Maddi durumum kötü değil iyide değil normal durumda ama sizce bu para verilir mi ne dersiniz? gerçekten çıkmazdayım 4 saat uykuyla dünya turu yapabilecek olan ben 10 saat uykuda uyusam sabahları baş ağrısıyla ve bir kamyon dayak yemiş gibi uyanıyorum...

• Geçmiş olsun uyku polikliniği olan bir üniversite hastanesinde ücretsiz yaparlar diye biliyorum, zannedersem özel hastane istedi testi.
  • espial kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam özel evet. Ama devlet 1 seneye veriyor en az :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir risk içermeyen vücudunuza bağlanan dört kablo için 1500 tl gerçekten pahalı bir aylık asgari ücret. Eğer sağlık güvenceniz var ise hastane ile pazarlık edin diğer hastanelerden de fiyat alın. İnanın düşürürler rakamı. Ve hatta ödeme için ayrıntılı fatura istiyorum deyin bakın ne olacak tepkileri. Siz yinede üniversite ve araştırma hastanelerini arayın tabi İstanbul gibi bir yerde oturuyor iseniz sizinde haklılık payınız var sıra gelmez.
  • Malesef istanbul. Sürekli uykum var halsizim :( hele arabayla giderken resmen ölüyorum. Ben sürsem garanti kaza yaparım. Ileri derecede mi bilmiyorum ki metroda otobüste sürekli uyuyorum zaten

• Koç Üniversitesi Hastanesini arayıp bilgi alır mısın?
    Büyük ihtimal ücretsiz bakılacak sgk kapsamında, sgk durumunu ameliyat durumunu vs anlat bilgi ver.
  • Hocam cok bekletoyorlar devlette mesele o zaten norolojiden randevu alamadim hala. Yılbaşına kaldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.