Şimdi Ara

TEST SÜRÜŞÜNÜN SÜRESİ NEDEN KISA ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Seat test günleri vardı geçtiğimiz hafta sonu Esenyurt Doğuşta. Eşimle gittik, hemen önlerinde bulunan 1 km lik alanda test ettirdiler aracı. Ortalam tempo ile 60 saniye sürüyor ve bitti diyorlar.. Yani hiç birşey anlamadım bu işten. Döndüğümüzde de kimse ilgilenmedi biz de ordan ayrıldık. DÜn bir satış temsilcisi mutlu bi ifadeyle arayıp deneyimim hakkında bilgi almak istedi, pişman oldu..

O saçma şartlar altında aracı deneyimleme şansım olmaıdğını söyledim. Nasıl olmalı dedi.. Dedim daha uzun olmalı, ana yola çıkılmalı belirli koşullar sağlanmalı vs. Bizim pistimiz maalesef budur dedi. Dedim bu şartlar aracı yorumlamak için uygun değil. Peki iyi günler dedi yüzüme kapattı telefonu. Ben de Doğuş'un sitesinden şikayet ettim bu davranışı.. Bakalım dönüş yapacaklar mı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

Haybeye test yapmış olmak için teste çıkanlar yüzünden bu durum böyle olmak zorunda. Halbuki alıcı potansiyelini somut bir şekilde belirleme imkanı olsa, mesela araç bedelinin %x'i kadar teminat mektubunu bankadan alıp bayiye götürdüğünde adamlar da mutlaka daha ciddi yaklaşacaktır. Şahsen ben bu kapitalizm çağında teste gelen vatandaşın lanse ettiği profilden arabayı alıp alamayacağını gayet rahat bir şekilde anlarım.

haklısın hocam bazı gereksizler yüzünden çoğu kişinin hakkı yeniyor adam gezmek için hava atmak için gidiyo 5 10 dk geziyor olan gerçek alıcılara oluyor. aslında test sürüşü içinde para alınması lazım bi bakıma
  • Belki bilmeyen vardır diye paylaşmak istedim Ex-Diesel abi var yurt dışında E 63 AMG aracı vardı ve bu aralar BMW M6 alacaktı, o yurt dışında test sürüşünün yanlış hatırlamıyorsam 500 km falan olduğunu yazmıştı..
  • Almanyada arabayi test icin tüm haftasonu veriyorlar. Ben F30 ilk ciktigida test yapmak istedigimde satis elemani kac gün diye sordu.

Ben emanet arabayla rahat edemeyecegimi bildigim icin sadece bir saat istedim. Tek sinirlama 300km mesafeydi. Bir de hasar durumunda 1400€ katilim payi vardi.

Bu kadar olmasa da Türkiyede de benzer bir sistem oturtulabilir. Mesela 1 saat bedava olur. Bir gün icin yakit dahil 100TL alinabilir. Hatta o bayiden arac alirsaniz test icin verdiginiz para size geri ödenir.
  • walla ben geçen sandero stepwayi teste gittim. adam anahtarı verdi. kendi gelmedi bile 15-20 dakka dolaştım geldim.
  • yurt dışındaki gibi olursa bazı insanlar arabayı sömürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FURKANDS -- 10 Mayıs 2013; 19:04:26 >
  • konu güzel mesajlara devam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.