|
Testere 10 filmi gişede serinin en iyi başlangıcını yaptı
-
-
Nedense sevemedim bu seriyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buradan 9. filmi gibi olmadığını sanıyorum umuyorum.İzleyeceğiz ama mecburen.Hastasıyız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
boş film.
-
İlk bölümleri iyiydi, uzata uzata bozdular seriyi.
-
Testere serisi hep devam etsin.Seviyoruz.Domuz maskesi elden ele gezsin. Yeni infazlar daha yaratıcı cezalandırma sahneleri görmek istiyoruz.Düşer düşmez 4k izleyeceğim.
-
Madem bu kadar seviyorsunuz neden sinemaya gidip destek olmuyorsunuz? Düşer düşmez dediğiniz için sordum.
9. Filminin ismi spiral diye çıkmış şu an bu konu sayesinde öğrenmiş oldum
Korku filmlerinin sürekli dandik ve düşük bütçeli çıkmasının sebebi bu. İnsanlar kaçak izlemeyi tercih ediyor. Sinemaya giden kişi sayısı çok azaldı, giden de çok büyük filmler için gidiyorlar
Ülkemiz için haklısın. Fiyatlar çok yüksek. Dayatılan mısır vs olayı zaten ayrı sıkıntı. Koltuklar uzun süre zaten oturmaya müsait değil.
Şahsen maddi imkanım olduğu halde sinemaya gitmemeyi tercih ediyorum.
Bence de ev rahatı daha önemli, istediğini yiyip içebiliyorsun. Yurtdışında yaşıyorum, fiyatlar makul. Çok hype bir film olmadığı sürece salonlar boş. İnsanlar vizyondan yeni kalkmış ya da eski filmleri açık hava sinemalarında izlemeyi tercih ediyorlar maksimum
Biz evi tercih ediyoruz çocuklarla. İstediğini istediği gibi yiyip içiyor, ara verip wc ye gidebiliyor, aklına bir şey gelince durdurup bize rahat rahat anlatıyorlar falan. Hatta sıkılırlarsa odayı terk edebiliyorlar yada yenisini açabiliyoruz 😀
türkiyede yaşamak zaten korku filmi gitmeye gerek yoktu filme😁😁😁
Bir serinin onuncu filmi çekiliyorsa artık o keriz tokatlamaya girer.
-
Yine de izleriz be moruk ; artık çok da sık çıkmıyor bu tarz filmler, işkence bu türün en iyi kısmıdır sonuçta.. Martyrs kadar iyi olmasa da gideri var yani, keşke onun da böyle bir serisi olsaydı :)
-
Keşke Hostel serinin devamı gelse. O da güzeldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gidicem söz :DDD
-
Bunun 10. filmi de mi gelmiş. Amma uzatmışlar be. Benim için Testere ilk 3 filmiyle iyiydi. Sonra bir uzattılar 6. filme kadar tamam bu da olmuş dedim ama sonraki filmle sağlam batırmıştı. Bu kadar uzatmanın anlamı yok. Filmin ruhunu öldürüyor. Yeter işte yeterince ekmeğini yemişsiniz daha ne! Piyasada o kadar çok kıtlık var ki Testere'nin bu gişesinden övgüyle söz edilmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok eski özüne dönmüş sanırım fragmandan anladığım kadarı ile... sağlam yani...
-
öldürmeyip bir şekilde geri getirseler(ne bileyim, son anda kaçma, "mumya dead corpse double" gibi eksantrik abuk sabuk bir şeyler, kabul etmeye hazırız dünya çapında), dediğiniz gibi 20. bölüme kadar gider...
ve ben gibi bir çok meraklısı da izler... cezalandırma olgusu güzel çünkü...
serinin ruhu şu şekilde işliyor;
sen millete i...lik yaptın mı, al ben de sana yapıyorum, ama çıkış şansı da veriyorum...
ki sen başkasına i...lik yaptığında yaşamaları için seçim şansı vermeyip onların hayatlarını kaybetmelerine sebep olmana rağmen...
ama bir şartla... kendi fiziksel yapını sakatlayarak fedakarlık et, ya da öl... seçim senin...
Madem bu kadar seviyorsunuz neden sinemaya gidip destek olmuyorsunuz? Düşer düşmez dediğiniz için sordum.
|
İlk bölümleri iyiydi, uzata uzata bozdular seriyi.
|
Nedense sevemedim bu seriyi
|
Keşke Hostel serinin devamı gelse. O da güzeldi. |
Benzer içerikler
- whatsapp ekran görüntüsü alma engelleme
- whatsapp tema değiştirme
- instagram keşfet sıfırlama
- netflix şifre paylaşma
- whatsapp web nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X