Şimdi Ara

Testokul denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizde biliyorsunuz tyt dediğimiz sınav yeni nesil sorulardan oluşuyor. Öğrencisi bulunduğum okul hiçbir zaman testokul denemelerinden vazgeçmiyor soru tutturduğunu felan söylüyorlar, şuan elimde altın inci safir serisi var oğlu var test okulun denemelerde yeni nesil adına soru yok diyebilirim varsada 2 bilemedin 3 tane gerisi tamamen klasik sorulardan oluşuyor benim de biraz kafam karıştı buraya yazayım dedim

Yks 2021 e gireceğim inşallah okul herhafta sonu bu denemeleri yapıyor okul açıldığı zaman bu denemeleri yaptığı için gitmemeyi bile düşünüyorum denemelere evde kendim sınav ayarında deneme çözmek gibi bi plan var kafamda

Yani klasik soruları çözmüyor değilim ama sizce bu tarz denemeleri çözmek vakit kaybımı ?

• Yeni nesil diye fazla takılmayın testokul gerçekten kaliteli ve her geçen gün üzerine koyuyor sanırım şuan yazar sıkıntısı çekiyorlar sitelerinde ilan yazısı vardı denemeleri çözerken yaklaşımınız bu soru sınavda çıkar tarzında olmasın kendimde bu hatayı çok yaptım böyle soru çıkmaz ya diyip çizik atıp kendimi kandırdığım çok soru oldu.konu ve kazanım ağırlıklı ilerleyin önemli olan farklı tarzda soru görmek evde rehavete kapılırsınız okulda veya bir kurumda denemelere mutlaka katılın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafam çok karıştı bugün cidden napacağımı bilmiyorum heralde ama haklisin kurumda sınava girmek lazım😐

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • He,ya bize de o Testokul'un testlerini kitlerlerdi, leş gibiydi.
  • Valla cidden leşmi yoksa antikamı daha anlayamadım

• punchyourface P kullanıcısına yanıt
    1.5 senemi yedi o testler
  • Haydaaa reis ben napsamki, biraz kapsamlı anlatırmısın tam olarak ne önerirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FEN DENEME LİSTESİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • punchyourface P kullanıcısına yanıt
    Hocam geçebiliyorsan ve kendi disiplinini sağlayabileceğini düşünüyorsan açığa geç, hiç okuldaki gereksiz hocalarla uğraşma(bu tip yayınları tercih eden idare ve hocaların profilini biliyorum az çok). Bu Pandemi olmasa ben hala hocaların gereksiz ödevleriyle meşgul olacaktım
  • Yüz yüze eğitimde daha iyi olduğumu anladım pandemi sürecinde okulu bırakamam ama bi yerden kazanmam lazım sağlam deneme çözmek gerek şuan sadece bunun farkındayım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.