Cep telefonuna ve maillere mesaj geldi olumlu veya olumsuz diye, haberin yok mu?
Dün TEV i aradım 20 aralık dediler hocam
quote:
Orijinalden alıntı: DH Xenshard
Cep telefonuna ve maillere mesaj geldi olumlu veya olumsuz diye, haberin yok mu?
Siz nereden edindiniz bu bilgiyi
quote:
Orijinalden alıntı: avenged_sevenfold
quote:
Orijinalden alıntı: DH Xenshard
Siz nereden edindiniz bu bilgiyi
bana mesaj geldi çünkü olumlu diye. sonrasında 5 aralığa kadar belgeleri yollamamı istediler. mülakata çağırmalarını bekliyorum
Hjhjhj hocam mülakat olup biteli yıllar oluyor ayrıca belgelerini mülakatta teslim ediyosun İşine bak özetle sazan avı seni
quote:
Hjhjhj hocam mülakat olup biteli yıllar oluyor ayrıca belgelerini mülakatta teslim ediyosun İşine bak özetle sazan avı seni
gönderdikleri maili gösterirsem ne yapacaksın zekai? Önceki sistemlerinde her üniversitede temsilci bulundurup mülakat yapıyorlardı, fakat bu sene tamamen İstanbul gayrettepedeki binalarında olacak mülakatlar. gönderdiğim kargo dahil belgelerini gösterebilirim sana. kendince akıllılık yapıp laf atmaya kalkma. insan gibi başımıza geldiği için anlatmaya çalışıyoruz.
ayrıca inanmıyorsan gider ararsın numaralarını sorarsın.
DH Xenshard
kullanıcısına yanıt
Hocam bizim üniversitede mülakatlar olalı 1 ayı geçti ve belgeleri de mülakatla beraber vermiştik.
Hocam yuksek lisans misiniz lisans mi? Ben yuksek lisansım ve o ayrı sanirim
Hocam troll çok oluyor Özür dilerim öncelikle lisans bursu benimkisi Kusura bakma
Bu burs için önceden bankamatik hesabı falan açılması gerekiyor mu? Siz açtınız mı?
Hayır onlar kendileri açıyolarmış
Tev açıklandı
avenged_sevenfoldA
kullanıcısına yanıt
aynen mülakata gidicem bu pazar size noldu hocam?
yalnızinsanY
kullanıcısına yanıt
sonuçlar mı açıklandı? sonuçlara mülakata çağırmıyorlar diye biliyorum.
hasanasd1
kullanıcısına yanıt
çağırıyorlar tabii üstün başarı dan bahsediyorsan eğer
Hocam lisans bursu bu e mail atıldı bize
Mülakat önceden olmuştu zaten yurtiçi üniversitede okuyanlar için
[simage][/simage]
quote:
[simage][/simage]
Eyvallah kardesim sagol. Bizde basvurduk ama daha bize mail/mesaj falan gelmedi. Herhalde universiteden universiteye sirayla acikliyorlar.