Şimdi Ara

TEV MÜLAKAT MAİLİ ATMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başvuru yapan herkesemi gönderiyor bu mülakatı yoksa belirli kişilere mi?
    26 ekim pazartesi günü okulda dersim var ne yapmalıyım
    Ayşe Kadın Hamamı Sk No:17, Süleymaniye Mahallesi, 34116 Fatih/İstanbul adres bu adresi nasıl çıkartabilirim?

• Ne demeye çalışıyorsun
  • Burs icin sanırım,valla kardesim bunların şartları var bakton mı onlara belki tevin yoktur ama bir cok kurum diyor ki okuldan sonra sende bize her ay para vereceksin calisirken,burslari finanse etmek icin

He cok buyuk kurumlarin yoktur atiyorum sabanci vakfi,zorlu vs

Bu adres de suleymaniyede tramvay ile gidersen lalelide inip istanbul uni su urunleri fakultesinin onunden yukari cikiyorsun arka tarafa geciceksin ordan dumduz gidiyosun veznecler kız ogrencin yurdunun onunde ilerle o yol suleymaniyeye cikiyor haritadan detayli adrese bak bulursun

Ya da yenikapi haciosman metrosu var taksimden binersen veznecilerde inersin kiz yurdunun onu oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 10 Ekim 2015; 13:17:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bana da geldi ama ben sadece başvurdum. sonra formu pdf olarak kaydettim fakat sonrasında istenilen belgeleri tamamlayıp öğrenci işlerine vermedim. siz verdiniz mi?
  • Herkese gelmiyor kazananlarA geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır arkadaşlar, kazananlara gelmiyor. Başvuru yapan herkese geliyor. Mülakatta ise bilgi sorusu felan sormuyorlar. Seni tanımak için sorular soruyorlar. Sonra Aralık ayına doğru mail atıp sonucu bildiriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

hocam bana da geldi ama ben sadece başvurdum. sonra formu pdf olarak kaydettim fakat sonrasında istenilen belgeleri tamamlayıp öğrenci işlerine vermedim. siz verdiniz mi?

belgeleri öğrenci işlerine verdim ben hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEV BURS MÜLAKATI HAKKINDA
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Burs icin sanırım,valla kardesim bunların şartları var bakton mı onlara belki tevin yoktur ama bir cok kurum diyor ki okuldan sonra sende bize her ay para vereceksin calisirken,burslari finanse etmek icin

Bu adres de suleymaniyede tramvay ile gidersen lalelide inip istanbul uni su urunleri fakultesinin onunden yukari cikiyorsun arka tarafa geciceksin ordan dumduz gidiyosun veznecler kız ogrencin yurdunun onunde ilerle o yol suleymaniyeye cikiyor haritadan detayli adrese bak bulursun

Ya da yenikapi haciosman metrosu var taksimden binersen veznecilerde inersin kiz yurdunun onu oluyor

Evet burs için hocam TEV geri ödeme istemiyor.Adres için teşekkür ederim ama pek bilmiyorum o tarafları beyazıt meydana yakınmı gideceğim yer?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rizgari

quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

hocam bana da geldi ama ben sadece başvurdum. sonra formu pdf olarak kaydettim fakat sonrasında istenilen belgeleri tamamlayıp öğrenci işlerine vermedim. siz verdiniz mi?

belgeleri öğrenci işlerine verdim ben hocam

tüh be. ben vermedim çeşitli nedenlerden dolayı. keşke verseymişim. şimdi benim başvuru yandı değil mi?

JustBeHappy
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    malesef evet hocam belgeleri vermen gerekiyordu attıkları mail de belgeleri teslim etmeyenlerin başvurusu geçersiz sayılacaktır yazıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizgari

quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Burs icin sanırım,valla kardesim bunların şartları var bakton mı onlara belki tevin yoktur ama bir cok kurum diyor ki okuldan sonra sende bize her ay para vereceksin calisirken,burslari finanse etmek icin

Evet burs için hocam TEV geri ödeme istemiyor.Adres için teşekkür ederim ama pek bilmiyorum o tarafları beyazıt meydana yakınmı gideceğim yer?

Yakın yakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• çok zor veriyorlarmış diye duydum internet başvurusunu yaptım belgeleri vermedim. arkadaşım belgeleri tamamlamış mülakatta 2 dakikada elenmiş. ablası evli olduğu halde çalıştığı için vermemişler bursu.
  • bana da mülakat maili geldi ama oda arkadaşıma mail gelmedi
    tevi aramış mail gelmediyse elendiniz diyorlar
    yani mail gelen arkadaşlar hala bir şansımız var
    bu arada yarın mülakatım var şans dileyin dostlar
  • Up

• Ön elemeyi geçmişim, belgeleri teslim edip mülakata gelicek sıra. Daha onceden başvurupta mülakata girenler varsa ne tür sorular soruyolar, yardım plss?

• BAŞTAN SÖYLÜYORUM TEV BURSUNA BAŞVURMADIM BiLE.

AMA YAZILANLARA GÖRE ALDIKTAN SONRA

MANEVi YÜKÜMLÜLÜK OLAYI VAR. TEV iN KONFERANSLARINA KATILIM ZORUNLULUĞU VAR. SAĞDA SOLDA TEVi ÖVME OLAYLARI. YOK BURSiYERiNLE TANIŞMA FALAN FiLAN. BANA AÇIKÇASI BiRAZ ABARTI GELDi. LAN AYDA 1000 LiRA VERiYOSUN DiYE KÖLE Mi YAPICAN. VERiYORSAN DA iSiMSiZ VERiRSiN BURSU ŞOW YAPMAYA GEREK YOK "AHA SANA PARA VEREN KODAMAN BU" DiYE. BU ŞARTLARDA BABAMIN GÖNDERDiĞi KAÇ LiRAYSA ONUNLA YAŞAMAYA ÇALIŞIRIM BÖYLE ŞOWLARA ALET OLMAM HELE Ki YARIN ÖBÜR GÜN BÜYÜK ADAM OLMA POTANSiYELiM VARSA. CEMAATLERiN SEKÜLER VERSiYONU BU TiP YAPILAR.

AMA ZATEN BOŞA KONUŞUYORUZ ÇÜNKÜ TÜRKiYE TAM BiR ÇETE OLUŞUMU. O BURSU AMCA COCUGU FALAN FiLAN ALIR BiRiLERiNiN.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.