tev |
TEV AÇIKLANMIŞ(ÖN ELEME)
-
-
https://bursiyer.tev.org.tr/
-
Çökmüş -
Aynen -
Sabah bakıyorum çökmüş akşam bakıyorum çökmüş e nasıl öğreneceğiz durumu
-
Bence çökmesiyle alakası yok, çıkmayanlara 404 not found hatası veriyor banada çıkmadı yani boşuna umutlanmaya gerek yok mail de gelmemiş -
Hocam dun gece biraz bekleyince sisteme giriş ekranına geldi o zaman bu hesapla benim için kararsızlar.
-
Ben şu anda da giremiyorum 404 hatası veriyor dün akşam da aynı şekilde.Girebilen oldu mu? -
Sadece bir soru bilgileri doldurduktan sonra gelen belgeyi 6 Ekim'den önce mi imzalayıp kalan belgelerle yollamamız gerekiyordu eger öyleyse lol
Herhangi bi link yollanmadı bana çünkü (Ustun basari bursu)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aznareps ingo etaicsal -- 13 Ekim 2021; 16:14:8 > -
quote:
Orijinalden alıntı: aznareps ingo etaicsalSadece bir soru bilgileri doldurduktan sonra gelen belgeyi 6 Ekim'den önce mi imzalayıp kalan belgelerle yollamamız gerekiyordu eger öyleyse lol
Herhangi bi link yollanmadı bana çünkü (Ustun basari bursu)
Up aydınlatabilir misiniz ona gore bekleyeyim
-
Hocam bu übb değil 800 tllik burs sanırım
-
Baş çıktı arkadaşlar... -
Ha o zaman tamam hocam peki bu konuda aydınlatabilir misiniz beni belgeleri 6 Ekim'den önce mi yollamamız gerekiyordu yoksa bi sure sonra mi belgeler icin link gönderecekler
-
bir süre sonraydı mülakatlardan sonra fakan istenecekti sanırım
-
Bana çıkmamış -
baş çıktı -
BAŞINI ALDIM -
Bu burs imkanlarını nereden buluyorsunuz ne aratmamız lazım liste vb nereden bulabiliriz -
YouTube da Akın hoca var o kanalda çok fazla burs haberi yayınlanıyor
-
Teşekkürler hocam
Benzer içerikler
- doping hafıza öğretmen maaşları
- mert hoca mı bıyıklı matematik mi
- egeyurt yorumları
- 4k yayınları zor mu
- animonik kaçak izle
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X