Şimdi Ara

TEYBİ Mİ kendim bağladım ama hafızayı denk getiremedim, bi YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
3.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işten anlayanlar bi el atsa ne mutlu olurum,

aracım 2000 model ford fiesta flair, teyp taktım ev de vardı sony gt 670, arkada hoparlör yoktu pandizot yapıp hoparlör taktım, tesisat da yoktu arkada, onu da kendim yaptım, bu kadar şeyi hallettim amaaa gel gelelim ufacık bi kablo denk gelmedi hafıza durmuyo siliniyo, arabaya her bindiğimde her şeyi baştan ayarlıyorum, teybin soketinin resmini koyuyorum, orijinal teybin soketi buydu, kabloları soyarak uydurdum sony'ye

TEYBİ Mİ kendim bağladım ama hafızayı denk getiremedim, bi YARDIM...

• teybın +kablosuna ek olarak bıde hafıza kablosu olucak bazı markalarda turuncu renkde oluyor vcc veya batery fılan yazabılır yada memory teybın ustunde şema varsa ordan bak o kabloyu bul teybın + sıyla bırlesdır hafıza kablosu baglı deıl suan
  • kardeşim cevap için sağolasın,
    teybin hafıza kablosunu biliyorum bağladım sokete, buraya yanlış soketin resmini koymuşum, bu hoparlör soketi, teybin güç kablosunu falan bağladım, hafıza kablosunu en sona bıraktım, orijinal teybin soketinde 3 tane boş kablo kalıyodu, denedim denedim, teyp sadece 1 seçenekte çalıştı, öyle kullanıyorum ama hafıza siliniyo, bugün diğer soketin fotosunu da çekip koyayım, hafıza kablosunu doğru yere bağladığımı anlamanın bi yolu varmı, mesela orijinal soketteki kabloları kontrol kalemiyle denesem, hangisinden sürekli elektrik geliyosa ona bağlasam olurmu
  • kontrol kalemı arac elektrıgını gosdermez o sadece alternatıf akımda çalısır onu geç ölçü aleti ile bulunabılır ama ona bıle gerek yok çok basıt bır olay bu baglantı sen teybın üstünde şema var onun resmını cek koy bırde soketın resmını cek koy
  • kendim hallettim bugün, ne zamandır farkına varmamışım, güç kablosunu sürekli elektrik olan uca, hafıza kablosunu kontağa bağlamışım, yerlerini değiştirdim düzeldi, yespeed arkadaşım teşekkür ederim sana ilgin için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.