Şimdi Ara

Teyp Çipi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Elimde Epoch NE C126 Teyp Var Elektrik Verince - Yerine Hoparlör Çıkışını - Olarak Kullanınca Işık Geliyor Fakat Görüntü Yok Kimi Zaman Sadece Power Işığı Geliyor Basıyorum Diğerleri Gelmiyor Bazen de Geliyor Söktüm Düğmelerin Arka Tarafındaki Çipte Nokta Gördüm Bu Noktalar Normal mi Çip Patladığı İçin mi Saçma Sapan Çalışma Oluyor Ve Eğer ki Bozulmuş İse Bu Parçayı Nerde Bulabilirim İnternete Yazınca Bulamadım

Teyp Çipi

Teyp Çipi

Teyp Çipi

Teyp Çipi

Teyp Çipi

Teyp Çipi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lattexe -- 23 Nisan 2023; 1:38:8 >

• Çip devre dışı kalmış.
    Teyp Çipi

Yurtdışından yeni çip temin edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 23 Nisan 2023; 14:46:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Parça lcd driver, lcd görüntüsü ile alakalı. Lcd görüntüsü harici sorunlardiğer kısımlarla alakalı olacaktır.

Sorunları detaylandırır mısınız? 12V oto teypten bahsediyoruz değil mi?

• karafetva K kullanıcısına yanıt

Evet Mesela Sarı Ve Kırmızıyı Birleştirip 12v veriyorum Siyah Kabloya Verince Hiç Işık Gelmiyor Fakat Hoparlör Çıkışından Verince Eksiyi Dedigim Gibi Saçma Sapanda Olsa Geliyor Gidiyor

Ve Ses Entegreside Yanık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lattexe -- 23 Nisan 2023; 16:30:14 >
  • Sayın @muhsin kamer çipin arızalı olduğunu düşündüğü kısımlarını işaretlemiş, mesajını düzenlemiş tekrar incelenebilir.

LCD sürücü çip olarak datasheette etiketlendiğinden, başka kısımlardan harici nitelikte. ANcak bu çip kısadevre yapmışsa diğer kısımları da etkiler. Önemli bir sorun ise bu çipe kısadevre yaptıran sebep devam ediyorsa çip değiştiğinde tekrar arızalanmaya hazır olabilir. Bu sebeple arızayı tespit etmek lazım. Gerekirse parça sökerek, bu çipin de sökülmesi gerekebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB SES KARTI DEVRESİ?
    5 yıl önce açıldı
    teyp çalışmıyor
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.