Şimdi Ara

Teyp Kasetlerimi PC'yi nasıl aktarabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde çok sayıda eski Teyp kasedim var ve bunları bilgisayarıma aktarmak istiyorum. Bunun için gerekli donanim nedir? Onboard ses kartım var ve P4 1.6 işlemcim ve 512Mb Ramim var.

• kasetlerı bır kaset playerda calcaksın
    o player ın ses cıkısından ıkı ucuda erkek stereo olan bır jack ıle bılgısayarının lıne ın kısmına gırceksın

sonra bı tane ses kayıt programı acıcaksın..
    ve kaset ı calmaya baslayınca bılgısayardan da kaydet dıceksın..

ya her sarkı arasında kasetı ve kaydedıcıyı durdurcan..
    yada komple kaydetcen ardından bı program yardımı ( wave editor ) butunlesık olan ses kaydını sarkıların bıtıs noktalarından kesıcen,, daha sonra elındekı sarkı parcacıkları MP3 formatına donusturcen daha az yer tutması ıcın
  • bir walkman + bir adet iki ucu çıkış olan 3.5 mm stereo kablo ile ..mikrofon girişine bağlayıp kasedi oynatıp oradan kaydedebilirisn.. veya teyp okuyucular var pc için ama türkiyede var mı bilmiyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal can -- 17 Aralık 2005, 15:32:15 >
  • Arkadaşlar sağolun valla kısa sürede bu işi çözümlediniz. Söz konusu malzemeleri hemen alıp uygalamaya çalışacağım.
  • kolay gelsın ama lıne-ın gırısını kullan
    mıkrofonu kullanma
    daha ıyı olur
    quote:

Orjinalden alıntı: Castrolives

Arkadaşlar sağolun valla kısa sürede bu işi çözümlediniz. Söz konusu malzemeleri hemen alıp uygalamaya çalışacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RSS_02

kolay gelsın ama lıne-ın gırısını kullan
    mıkrofonu kullanma
    daha ıyı olur
    quote:

Orjinalden alıntı: Castrolives

Arkadaşlar sağolun valla kısa sürede bu işi çözümlediniz. Söz konusu malzemeleri hemen alıp uygalamaya çalışacağım.

bundan sonra ben de öyle yaparım .. önerin için teşekkürler

• ben denedim ama hemen soğudum ..kullandığım programı hatırlamıyorum ama o kadar karışık geldiki kaliteli bir kayıt icin optimal bir ayar bulamadım...eğer kullandığınız programdan verim alırsanız lütfen belirtin bizde istifade edelim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence uğraşmaya hiç gerek yok eğer çok çok eski değilse emule programından yada forumlardan bulursun
  • başka bir çözüm ise i river marka gibi mp3 playerlar ile bu otomatik yapılabiliyor... onunda buna benzer bir line in girişi var otomatik olark mp3 çeviriyor... sonra bilgisarına atarsın... program kullanmak istemiyorsan yada cevrende böyle bir player varsa diye söyledim...
  • Bende bir aralar aramıştım.Buldum çok kolay hem anlatım hemde programları var Buyrun buradan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.