Şimdi Ara

teypten gıcık bı ses gelıo yaaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ya yenı sıstem taktırdım. bayada kalıtelı secımlerde yaptım fakat arka tweeterdan arac devirine göre ses gelio. gaza basınca vııııııııyyy vıııııy dıe bı ses gelıo. ınanılmaz sınır oldum. uygulama yapan şirket perşembe gunu parazit kesici takıcaz dedi. eger yapamazlarsa biterim ben sebep olarakta aracın orjınal teybını kullandıgımız ıcın bu ses gelıo fılan dedıler.

sistem

focal 13 v2 comp ön
    focal 13 v2 comp arka
    Jl audio 30 cm sub
    Audison Srx5 5ch anfi

sice bu neden oluodur ya. bana topraklama yapmamıs olmalarından( yapıp yapmadıklarını bılmıorum) dolayı gelıo sankı

• parazit kesici ile alakası yok o düzenin.hiç onu takmaya uğraşmasınlar.
  • aracın orjinal teybi ile hele hiç alakası yok.inanamıyorum .karşıdaki bu işlerden anlamıyor diye bu şirketler amma düzmece şeyler buluyorlar.
  • bizim arabanın teybindede oluyodu boyle bisey icinde elektronikci bi lehim atiyodu kesiliyodu 2 ay sonra tekrar basliyodu bi lehim daha...sonra calinana kadar boyle devam etti...simdi philips bi teyp var onda oyle bisey yok cok sukur

belki sizin kablolardan da olailir
  • quote:

sebep olarakta aracın orjınal teybını kullandıgımız ıcın bu ses gelıo fılan dedıler.

O yer teypte satıyo galiba...

Kablolamayı düzgün yapmamışlar, abuk subuk yerlerden bağlıyolar şaseyi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: musas

parazit kesici ile alakası yok o düzenin.hiç onu takmaya uğraşmasınlar.

arkadaşım maalesef öle bşi war teybe bağlıyorlar ve ses kesiliyor..

yalnız adı parazit kesici değil başka bişi hatırlayamıyorum şimdi ama öle bi parça var
  • benim tospadada oluyodu şaselemeyi düzgün yapmamıslardır muhtemelen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyloa -- 20 Mart 2007; 21:37:50 >
  • şasiyi ses kablosundaki ground kısmını elektrik ( güç ) alan grounda yakın bir yere bağlarsan böyle sesler olur bunu montaj işinden anlamayan tamirciler çok sık yapar ,eminim teybin daha önceden bu sesi yapmıyordur şimdi neden yapsın ??? senden para koparacaklar kendi beceriksizliklerini sana mal edecekler dikkatli ol düşme çok basit bi kaç adam gibi kablolama ile senin iş çözülür , gürültü azAltıcı filan hikaye hepsi tuzak
  • Millet bu sesi bazı arabalar yapar benim bir önceki dogandada yapmıstı bir parça taktık düzeldi adı meksefe elektronikcilerde var ama siz baglamayın yakarsınız biz yakmıstık sonra bitane daha aldık gene biz taktık oldu aynı tesitabı bmw ye taktık tık yok nedeni buji kabloları falanmıs ama meksefe denen ufak bi kutu bu parca işi hallediyor baglanısını tam hatırlamıyorum ama aldıgın yer söyler zati taş catlasa 5 bilemedin 10 ytl umarım düzelir yoksa buji kablolarını pamuklu alıcakmısın iyi bi elektirikçi halleder
  • araba ford fiesta mı
  • kablolar birbirine temas ediyosa bundanda yapabilir yada şaseden kaynaklanır parazit engelleyici ile kesilir benimde başıma gelmişti.
  • amfiye suzgec takılacak
    fiyatı 20ytl gibi birsey
    http://www.tunersmarket.com/catView.asp?CatId=39
  • orgınal teybe taktıları deck cevırcının kalitesının dusuk olmasından da kaynaklanabilir....
  • Bende de oluyordu motor sesi. Dangalaklar 15 ytl lik RCA kablosu takmışlardı. ben onu söküp 165 YTL lik philips kablo taktım. şimdi en ufak bir ses yok
  • Bu ses bendede oldu ve ogrendigim kadarıyla bi kaç sebepten yapabiliyor benimkisini teyp in arkasına bi parça takarak hallettik(parazit kesici tam türkçesi) bunun dışında kullanılan kablo kalitesi VEYA + ve - kutupların aynı bölgeden geçmesi VEYA şasi ye yanlış bağlama VEYA ... .... bir sürü sebebi olabilir ama dikkat et para koparmya çalışan şirketlerden uzak dur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.