Anketin altında nickinizi görünce "Çekilişin ne önemi var, önemli olan çalışmanıza destek olmak" gibi bir şey söylemek istediniz sandım. Sonra burada "ankete katıldım" mesajınızı görünce komik oldu. Katılımınızı not ettim. Ankete katılan tüm arkadaşlara çok teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsy77 -- 23 Ağustos 2023; 10:15:47 > |
Ödüllü Anket ! HEDİYELER GÖNDERİLDİ ! SÜREÇ TAMAMLANDI ! (13. sayfa)
-
-
Anketin "Önerileriniz..." kısmına nickinizi yazmadınız sanırım. En azından o bölüme yazdığınız mesajı paylaşın ki katılımınızı teyit edeyim.
-
aklıma bir şey gelmedi başarılar dilerim yazdım hocam nick yazmak gerektiğini bilmiyordum.
-
ankete katıldım
-
ankete katıldım
-
Ankete katıldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ankete katıldım
-
Ankete katıldım.
-
Ankete katıldım.
-
Ankete katıldım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
anketi doldurdum eğitim hayatında başarılar dilerim kardeşim. bir forumdaşa katkımız dokunduysa ne mutlu. nick yazmadım. çekilişe katılmıyorum. hediyeler de inşallah yine bir öğrenci kardeşimize çıkar
-
ankete katıldım.
-
ankete katıldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ankete katıldım
Genç bir öğrenci değilim ancak öğrenciyim:). Samimi katkınız ve mesajınız için size ve sizin şahsınızda katılımda bulunarak katkı sağlayan tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsy77 -- 23 Ağustos 2023; 14:41:40 > -
Ankete katıldım.
Ankete katıldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ankete katıldım.
-
Aydınlıyım çekilişe katılmak için değil tezine yardımcı olmak için ankete katıldım. Nasip olursa ben de bu sene ADÜ İşletme Bölümünde yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. Başarılar dilerim.
-
Ankete katıldım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X