Şimdi Ara

Tf lerde 30,000 ping görme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dün oynadığım oyunlarda özellikle ara'da bir ara 30.000 ping gördüm. ara ara devamlı 2000 lere çıktı özellikle Tf'lerde.

Başka başına gelen var mı. son yamadan sonra oldu tahminimce.

• Pingin tf ile pek bir ilgisi olmaz genelde. Ben internetim can çekiştiğinde 8.000-10.000 goruyordum bir aralar ama onun disinda 30k ise oyunla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Sorun sendedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Pingin tf ile pek bir ilgisi olmaz genelde. Ben internetim can çekiştiğinde 8.000-10.000 goruyordum bir aralar ama onun disinda 30k ise oyunla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Sorun sendedir

internetim VDSL 25 Mbit. güncellemeden önce böyle birşey yoktu. Ama pc de biraz eskidi gerçi ekran kartım 2 gb 256 bit ama akşam bir çalışma yapayım o zmn.
    cvp için teşekkrüler.
  • Hmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProHookBlitz -- 20 Ocak 2017; 12:31:30 >
  • acheron34 kullanıcısına yanıt
    Ekran kartının pingle alakası olmaz. pingi etkileyen tek şey internettir. Evdeki diğerleri interneti kullanmıyorsa veya bilgisayarın güncelleme yapmıyorsa internet sağlayıcından kaynaklanıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: EverChanging

Ekran kartının pingle alakası olmaz. pingi etkileyen tek şey internettir. Evdeki diğerleri interneti kullanmıyorsa veya bilgisayarın güncelleme yapmıyorsa internet sağlayıcından kaynaklanıyordur

bence internettende değil yamadan sonra oldu. ama devame derse tt ile konuşacağım. port değiştirticem tekrardan.
  • Hocam dediğiniz gibi bende olmuyorda iki pre arkadaşım daha var onlarla oynarken pingleri 3k 4k görüyor zaman zaman son yamadan sonra oldu onlara da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tflerle alakası yok demişler ama bende de oldu dün. Ne zaman tf olsa ping fırlıyordu. Oyunda takılmalar oluyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Tflerle alakası yok demişler ama bende de oldu dün. Ne zaman tf olsa ping fırlıyordu. Oyunda takılmalar oluyordu.

kanımca yamadan kaynaklı. ama bu hafta sonu olmadı pek. sebebini çözemedim.
  • Kablosuz bağlanıyorsan o yüzden olur en sağlıklı bağlantı kablolu bağlantı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALX@S

Kablosuz bağlanıyorsan o yüzden olur en sağlıklı bağlantı kablolu bağlantı.

son 4 senedir wireless ile bağlanıyorum sıkıntı olması. ilk defa bu kadar çok ping gördüm. ama şimdi daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.