Şimdi Ara

tff den hollanda turkiye macina bilet aldim bilet kargoda nerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadslar ben tff den online bilet aldim. Cuma bileti aldim 20 kisi ayni gun siparis vrrmistik. Fakat benim bilet dun gelmesi gerekiyorken gelmedi. Surat kargo nun kargom nerde uygulamasinida kullanamiyorm. Kargomun nerede oldugunu nasil ogrene bilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Sürat kargoyu ara bir sor bence

• 5 ıs gunu ıcerısınde kargoya verılıcek denıyor sıtede cuma aldıysan dun gelıcek kesın dıye bısey yok ama 5 gunede sarkıcagını sanmam bende dun aldım cumaya kadar muhtemelen butun bıletler gelmıs olur.takıp kodun sms le gelmıs olması lazım eger kargoya verıldıyse sıteden takıp edebılırsın.
  • ben telefon ettım suan cumaya kadar elınıze ulasır dedı ama ben ıs adresımı verdıgımden belkı sorun olur dıye gıseden alma olarak degıstırdım eger kargo cıkmadıysa degısebılırsın sende bı telefon et ıstersen
  • Ben ogrenciyim ve yurtta kaliyorm stada gidemem. Banadaa msjla geldi bi kod basvuru kodu duruyo onunlaa sorgulayamdim aamaa kargoyu

• Hala kargolanmamis biletim. Kaargoya verilince msj geliyormus dogrumu msj geliyomu gercektten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.