Şimdi Ara

TH7 den TH8 e geçerken ilk ne yapmak lazımdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Köyümü 7. Seviyeden 8. Seviyeye yükseltiyorum, köyüm 7. Seviyede maksimum halinde (Ordu+Savunma) köy binasını basalı 2 gün oldu 6 gün daha var, tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Duvarlarını yükseltebilirsin ve iksir ile yükseltilen kışla vs. hepsini makslayabilirsin ya da ocakları.Zaten oyunda yapılacak başka bieşy kalmadı :)
  • Lemans kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten iksir depom tamamen dolu savunmadan ilk ne yapmalıyım onu merak ediyorum yani ilk olarak yeni gelenleri mi yapayım yoksa yapılı olanları geliştirip sonradan mı yenileri yapayım? Hesapladım, duvarlar için de 100 milyondan faxla altın gerekiyor onu sonraya bıraktım

• quote:

Orijinalden alıntı: mertbaskaya98

Hocam zaten iksir depom tamamen dolu savunmadan ilk ne yapmalıyım onu merak ediyorum yani ilk olarak yeni gelenleri mi yapayım yoksa yapılı olanları geliştirip sonradan mı yenileri yapayım? Hesapladım, duvarlar için de 100 milyondan faxla altın gerekiyor onu sonraya bıraktım

Şimdiki seviyedeki duvarları sonraya bırakıyorsan eğer seviye 9'da seni düşünemiyorum. En azından mor yap hepsini ki düşman askerleri duvarlarda oyalansın
  • Köy maksimum seviyede derken 175 duvarda 7. seviyede

• Benim de yarın 8 oluyor.Aklımda yeni duvarları,laboratuvar,kara iksir sonda,klan kalesi ve yeni savunmaları(1er 1er) almak/yukseltmek var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artistgs

Benim de yarın 8 oluyor.Aklımda yeni duvarları,laboratuvar,kara iksir sonda,klan kalesi ve yeni savunmaları(1er 1er) almak/yukseltmek var.

ben ilk iş olarak laboratuvar'ı yükseltip goblin veya okçuyu 5 yapmak istiyorum, savunma kısmındaysa ilk olarak ya sihirbaz kulelerini ya da havanları arttırmayı düşünüyorum hocam, şimdiden kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son sene ilk 5k mümkün mü?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önce lab, sonra dev ve okçuyu yükseltin. 5. seviye dev iş görür, 5. seviye okçu bayağı farkeder. Oyunda daha iyi klana dahil olmak için 5 seviye dev okçu şart. Sonra goblin yapılmalıdır, zira 5 seviye goblini ancak 7 seviye havan tek seferde alabiliyor. SON seviye goblini tH10 da yapabiliyorsun, onu da tek seferde alan havan yok. Daha sonra da şifacıyı tavsiye ederim. Duvarcı önemlidir ama eğer zaten 4 seviye duvarcı varsa 2 tanesi 500k'lık siyah duvarı da patlatır. Kaldı ki, zaten full siyah duvarlı TH8 köylerden ganimeti ancak 6 seviye devi olan TH9 veya Th10 seviyesindekiler alabilir, onu da hero ve büyü kullanmadan salt orduyla yapmak zordur...

TH8 'de biraz kalmanı tavsiye ederim, havan ve sihirbazı okçu kulesi ve topları bitirmek yetmez, hava savunmayı ve teslaları 6 yapana kadar kalırsan TH9 da rahat edersin. Son güncellemede teslaların yükseltme süreleri de düşürüldü zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 18 Temmuz 2014; 14:01:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

Önce lab, sonra dev ve okçuyu yükseltin. 5. seviye dev iş görür, 5. seviye okçu bayağı farkeder. Oyunda daha iyi klana dahil olmak için 5 seviye dev okçu şart. Sonra goblin yapılmalıdır, zira 5 seviye goblini ancak 7 seviye havan tek seferde alabiliyor. SON seviye goblini tH10 da yapabiliyorsun, onu da tek seferde alan havan yok. Daha sonra da şifacıyı tavsiye ederim. Duvarcı önemlidir ama eğer zaten 4 seviye duvarcı varsa 2 tanesi 500k'lık siyah duvarı da patlatır. Kaldı ki, zaten full siyah duvarlı TH8 köylerden ganimeti ancak 6 seviye devi olan TH9 veya Th10 seviyesindekiler alabilir, onu da hero ve büyü kullanmadan salt orduyla yapmak zordur...

TH8 'de biraz kalmanı tavsiye ederim, havan ve sihirbazı okçu kulesi ve topları bitirmek yetmez, hava savunmayı ve teslaları 6 yapana kadar kalırsan TH9 da rahat edersin. Son güncellemede teslaların yükseltme süreleri de düşürüldü zaten...

Tavsiye için teşekkür ederim, klanlara girebilmek için 5. seviye okçu beni zamanında çok üzdü.

• Düzeltme yapayım, 500K'lık siyah duvar için 5 seviye 2 duvarcı gerekir. Ama zaten genelde pembe ve mor duvarın üstündeki köylere pek saldırmayacağınız için goblinden ve şifacıdan duvarcı sonraya bırakılabilir..
  • Ilk yapman gerek yeni savunmalari dikip suan elinde olanlarla seviyelerini esitlemen, daha sonra havan ve sihirbaz kuleleri en onemlileri ondan sonra okcu kulesi>top veya hava hangisini tercih edersen>tesla diye gider... Iksir olarakta ilk once lab. Ardindan yukseltmesi biter bitmez okcuyu, ardindan sirasina gore en cok kullandigin askerleri yukseltebilirsin... Iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ownzerr -- 18 Temmuz 2014; 15:50:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbaskaya98

Merhabalar,

Köyümü 7. Seviyeden 8. Seviyeye yükseltiyorum, köyüm 7. Seviyede maksimum halinde (Ordu+Savunma) köy binasını basalı 2 gün oldu 6 gün daha var, tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

ilk olarak laboratuvarı yükseltmeye başla sonra yeni gelenleri kur ve seviyeleri eşitle (depolar eşitlemeye gerek yok savunma açısından eşitle). sonra havanlardan başlayarak yükselt (tüm havanları aynı anda basma ) bina yükselirken duvar,kışla yapman iyi olur ben th8 e geçerken tüm duvarları 7 yapmıştım ve tüm kışlalarım 9 du. kolay gelsin.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sherseri.gnc -- 14 Ağustos 2014; 15:09:47 >
  • Merhabalar,
    Bende th7'den th8'e geçiyorum da savunmam full, ordu full ancak 2 kışla 9 biri 7 diğeri 6. Bide madenler - toplayıcılar duruyor. 5 gün önce basmıştım 3 gün kaldı sizce iptal etmeli miyim ? Şuan hazinem full depolar da 11. Aynı zamanda 4 inşaatcı var kristalim ligdeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goodmt2 -- 15 Nisan 2016; 20:22:45 >
  • Goodmt2 G kullanıcısına yanıt
    Duvar full değilse depo ve hazineyi duvara verin. Depo boşalınca binayı iptal edip iptal bedelini de boşalan depoya aktarın. Onları da duvara verin. Sonra öncelikli olarak 4 kışlayı ejder yapın. Tabi savaşma sıklığına göre 1 işçi kışlaya diğer işçiler toplayıcılara şeklinde olabilir.

Th7 th9 ve th10 da herşey fullenmelidir. Th8'in bir istisnası olabilir, barbar kral 10, dev okçu barbar büyücü duvarcı şifacı ve büyüler ve top okçu havan hava savunma sihirbaz kulesi bitmiş ise th9 a geçilebilir. 4 işçiyle th8 e devam edecekseniz zaten saydığım asker gelişmelerinin çoğunu savunma yaparken yaparsınız.

Th8 i tamamen bitirmeden geçmeye onay verme sebebim bir an önce kraliçeyi almaktır. Ayrıca 4 işçi var ise 5. işçi için taş lazım olacaktır. Usta ligin 1000 taş ödülü ve köyde biriken taş ile 5. işçiyi de alıp hem th8 de bıraktığınız ıvır zıvır işleri th9 da 5 işçiyle yaparsınız, hem de th9 biraz uzun sürecek gibi gelebilir size ama bu uzun sürede siz kral ve kaliçeyi daha fazla yükseltme şanşına sahip olacaksınız.

Zaten en az 20 25 level kral kraliçe yapmadan th9 dan th10 a geçilmemesi gerekir. Duvar vs gibi işler için de th9 da yeteri kadar süreniz vardır...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.