Şimdi Ara

TH7 DÜZENİM NASIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ortada inşatta olan kara iksir deposu , yan taraflarda boş olan yerlere gizli tesla gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlamadığım köy binasını dışarı koyuyorsunuz tamam ama tuzaklar neden köy binasını savunuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Anlamadığım köy binasını dışarı koyuyorsunuz tamam ama tuzaklar neden köy binasını savunuyor?

aynen hocam çok şaçma
  • quote:

Anlamadığım köy binasını dışarı koyuyorsunuz tamam ama tuzaklar neden köy binasını savunuyor?

Çünkü saldırıya gelenler ilk oradan başlıyor ve ben de direkt etkisiz hale getiriyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En mantıklısı köy binasının merkezde olması, ben öyle karşıma çıkan herkesi yendim, devler savunmayı oyalarken barbar ve okçular köy binasını yıkıyo direk zafer geliyo zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanxrap

En mantıklısı köy binasının merkezde olması, ben öyle karşıma çıkan herkesi yendim, devler savunmayı oyalarken barbar ve okçular köy binasını yıkıyo direk zafer geliyo zaten

Böylelikle adam kalkan kazanmış oluyor kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanxrap

En mantıklısı köy binasının merkezde olması, ben öyle karşıma çıkan herkesi yendim, devler savunmayı oyalarken barbar ve okçular köy binasını yıkıyo direk zafer geliyo zaten

Köy binası dışarıda olunca 3-5 kupa için kalkan veriyorlar. Madenlerin yağmalanmasından iyidir bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

adam belki farmibg yapıyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.