Şimdi Ara

The 4400 izleyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Duyduğuma göre Heroes bu diziden esinlenerek yapılmış. Yine özel güçleri bulunan bir çok insan var.

The 4400 izleyen var mı?

Hikayesi kısaca şöyle...

1941 yılından başlayarak dünyanın farklı bölgelerinden tam 4400 kişi kaybolmuştur. Pilot bölümde bu 4400 kişi beklenmedik bir şekilde geri döner. Kayıp oldukları süreye dair bir şey hatırlamadıkları gibi, bu süre zarfında hiç yaşlanmamışlardır da. Ayrıca hepsinin farklı farklı doğaüstü güçleri vardır. Bu 4400 kişinin emniyeti için NTAC (National Threat Assessment Center/Ulusal Tehdit Değerlendirme Merkezi) adlı kuruluş görevlendirilir. Bu kuruluşun çalışanlarından Tom Baldwin ve Diana Skouris gibileri, 4400'lerden bazılarıyla yakınlaşırlar.

Zamanla 4400'ler arasında kendilerine Nova Grubu adını veren ayrılıkçı bir grup oluşur. Bu grup 4400'lerin diğer insanlardan üstün olduğunu düşünmekte ve bu düşünce doğrultusunda terörist sayılabilecek eylemlerde bulunmaktadırlar

"Wiki"

Valla bana göre Heroes'dan daha güzel bir dizi. Çok daha orjinal karekterler var. Ben Heroes'dan daha çok sevdim.

Şu an dizi 4. sezonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 19 Ekim 2007; 0:55:21 >

• ilk sezonu izledim zaten 5 bolum benimde hosuma gitti lakin pilot bolum 1.5 saat ve donuk geciyor dikkat edilirse eski bir dizi oldugu icin cekim ve oyuncu kalitesi heroes a gore dusuk ama benimde hosuma gitti konu acildikca sarmaya basliyor tavsiyem 2. bolum ekadar dayanin sonra devam edin iyi bir dizi...
  • bu yaz 4. sezon yayınlandı. diğer diziler tatile girince 13 bölüm olarak bu dizi başlıyor. ben bu diziyi severek izliyorum ve izlemeyenlere de tavsiye ederim
  • ben de beğenerek izliyorum. bence her bölüm ayrı bir karaktere yoğunlaşmaları çok güzel
  • 4 sezonu da izledim. Çok süper olmasa da izlenebilecek bir dizi. Yaz arasında ilaç gibi gelmişti. Senaryosu güzel ama daha iyi iş çıkarabilirlerdi. 4400 kişi varken 10 sezon çeksen yinede bitmez
    Sezon bölümleri 12-13 bölüm olması kötü ve yeni sezon nerdeyse 1 sene sonra başlıyor.
  • Konusu Güzel Ama İzleme Fırsatı Bulamadım Daha Malesef
  • Geçen hafta boş kaldığım için ilk 3 bölümü seyrettim. Nihayet başlayabildim bu diziye. Bazı bölümlerin sinema kadar olması da ayrı bir hoşluk olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2. sezon 10. bölümü izledim. ilk sezon baya basitti. zaten 5 bölüm bişeydi. 2. sezonda işler biraz daha karışıklaşıyor. izlemenizi tavsiye ederim. bence heroes dan daha güzel.
  • Heroes bayılıyorum ee herkez ondan daha ii diyor yani dizi mukemmel o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dracaka -- 22 Ekim 2007; 22:39:24 >
  • Valla ben pek Heroes'e alışamadım, sevemedim ama genede izliyorum..Bu diziyede bi ara bakarım..
  • heroes'i seven zaten bu diziyi de sever. heroes'i izleyen bütün arkadaşlarım bunu da severek izliyor. ki ben heroes'i o kadar da sevmememe rağmen bu diziyi severek izliyorum
  • güzel bir yaz dizisi öteki dizilerin yokluğunda ilaç gibi gelebilir. severek izliyoruz kendisini. ilk sezonları hatırlayamayacağım ama 4. sezonu yeni bitirdim sayılır final bölümü cok güzeldi son 10 dksı özellikle. bakalım s05 de nolacak heyecanla bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 25 Ekim 2007; 12:13:45 >
  • Giriş müziği çok güzel

• Hortlak var

2. sezon ortalarındayım, isabella bitirdi beni

Tavsiye ederim
  • 7-8 sene önce izlemiştim güzel bir dizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.