Şimdi Ara

The Avengers (2012) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.555
Cevap
1
Favori
60.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fragmana bakarsak filmin ana karakteri Iron Man. Iron Man'in uçma sahnelerini müthiş yapmışlar.
  • Müthiş olmuş özellike benim hasta olduğum karekter olan iron man ağırlıklı olması daha da çok hoşuma gitti
  • Bence sürpriz performans Loki'nin olacak.Thor filminde gerçekten beğenmiştim,neden yeni bir Joker çıkmasın.
  • Kaptan Amerika filminin sonundaki trailer da Hulk yoktu, şimdi de çok az görünüyor. Gönül isterdi hepsini bol bol görmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Ben de beğendim fragmanı. Iron Man'in uçuş sahneleri çok güzel olmuş; bu film de tahmin ettiğim gibi Iron Man odaklı olacak gibi görünüyor. Robert Downey JR da Tony Stark'ı müthiş oynuyor ve şu kısacık fragmandan bile belli ki bu filmde de onun için yazılmış harika replikler olacak. Thor'un saçlarına takıldım yalnız ben, kendi filminde daha iyiydi tip olarak saçlarının daha uzun olması olmamış pek. Filmde 3D olmayacak deniyordu ama fragman sonunda 3D ibaresi var. Bu arada fragmanda bir yerde de Captain America ile Thor dövüşüyor orası ne iş çözmek mümkün değil tabii fragmandan. Yalnız umarım filmi iyi kotarabilirler ve izledikten sonra sadece iyi değil de çok iyi diyebiliriz film için.

büyük ihtimal loki yaptığı dalavereler ve söylediği yalanlarla thor ile yüzbaşı amerikayı birbirine düşürmüştür.
  • beyler bayanlar Hulk az görünüp, 2. filmin için zemin hazırlanacak gibi geliyor bana:)
  • fena bir film yaklaşmakta
  • Bende beğendim fragmanı, sabırsızlıkla bekliyorum
  • Iron Man filmi gidilir kıldı benim için.Diğer bütün kahramanların filmlerinden keyif almamıştım.Hulk'u saymıyorum yalnız.
  • hulk çok az göründü ama o da finalde. filmin gizli kahramanı hulk olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Ben de beğendim fragmanı. Iron Man'in uçuş sahneleri çok güzel olmuş; bu film de tahmin ettiğim gibi Iron Man odaklı olacak gibi görünüyor. Robert Downey JR da Tony Stark'ı müthiş oynuyor ve şu kısacık fragmandan bile belli ki bu filmde de onun için yazılmış harika replikler olacak. Thor'un saçlarına takıldım yalnız ben, kendi filminde daha iyiydi tip olarak saçlarının daha uzun olması olmamış pek. Filmde 3D olmayacak deniyordu ama fragman sonunda 3D ibaresi var. Bu arada fragmanda bir yerde de Captain America ile Thor dövüşüyor orası ne iş çözmek mümkün değil tabii fragmandan. Yalnız umarım filmi iyi kotarabilirler ve izledikten sonra sadece iyi değil de çok iyi diyebiliriz film için.

büyük ihtimal loki yaptığı dalavereler ve söylediği yalanlarla thor ile yüzbaşı amerikayı birbirine düşürmüştür.

Büyük ihtimal öyle oluyordur ama Loki'yi Thor filminde mitolojideki gibi (Mitolojideki özelliklerini çizgi romanda da taşıyordur sanıyorum, tamam Marvel değiştiriyor ama bu temel özellikleri. Thor'u çok az okudum çünkü, pek kültürüm yok o konuda.) düzenbaz, hilekar, milleti birbirine düşüren biri olarak resmedilse daha güzel olacaktı bence. Umarım bu filmde öyledir, Thor'da adam resmen iyi kalpli kardeşti. Bir kaç yaptığı üç kağıdı saymıyorum, Loki için çok az onlar.

Yalnız bu fragman 1080p'de patlama sahneleri falan müthiş görünüyor be. Bir de sonunda Hulk çıkmasa, umarım söylendiği gibi az görünür Hulk. Hayır Hulk düşmanlığım bir kenara; Thor, Cap, Iron Man bunlar gayet normal boyutta insanlar iken, hepsi bir şeyler yapıyorken Hulk'un yanlarında çok uçuk ve abartı durmasından korkuyorum.

• Altyazılı Fragman

Dublajlı Fragman

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Dublaj berbat.

• Steve tonye kesin babasını anlatıcaktır. Çünkü ilk kahraman kaptan america olarak geçiyor. Captain americada scdhmitin bulduğu o odinin küpünü en sonda tonynin babası buluyordu kesin bu küp tekrar ortaya çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuNTiS

Avengers bomba gibi geliyor ama ben bi türlü Captan America'ya ısınamadım gitti.

Bende N.Fury e alışamadım ya :D
  • Umarım Hulk'u gösteripte vermemezlik yapmazlar.Aralarında zaten ev sevdiğim o.

Filmdeki kötü karakterimiz Loki olacak büyük ihtimal.Bir sürpiz yapmazlarsa tabi.Malum Loki Thor'un kardeşi.Thor'uda arka planda bırakmazlar umarım.Gerçi tüm karakterler arka planda bırakılmayacak kadar iyi ama.Bir de Thorla Captain America niye kapışıyor yav.Adam Tanrı yahu Bu Kaptan nasıl cesaret ediyor anlamıyorum Thorla kapışmaya.
  • En çok beklediğim film bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkyZ

En çok beklediğim film bu.

+1881....
  • Yalnız o süperkahramanların ilk filmleri hiç güzel değildi. (ironman hariç) cpt america, thor falan vasatın üstündeydi. X-menin serisi bile daha iyi. (wolverin , magneto )
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.