Şimdi Ara

The Avengers (2012) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.555
Cevap
1
Favori
60.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Arkdaşlar Thor Konusuna yazdığımı burayada yazıyorum :)

Burayı ilgilendirende var.

Ya birşey sorucam ben tavsiye üzerine izledim tek bir film olarak biliyorum [Thor]

Marvel tam olarak nedir ?
    Kitapdan mı uyarlanmıştır ?
    Avengers nedir ?
    Avengers thor'un 2. filmi mi olucak yoksa thor 2 çıkıcak mı ?
    Thor Bir kitapsa kaç cilt 'den oluşmakta? Konusunu sevdim olmadı kitabını alır okurum.

Şimdiden iyi günler

http://tr.wikipedia.org/wiki/Marvel_Comics (kitap vs değil burada var kısmen gerisini de biraz araştırırsın...)
    Avengers bir superkahramanlar timidir ve ayrı film olarak çekiliyor. Thor 2 de gelebilir.
  • Fragmanı izledim kurgu daiyi ise çok iyi bir film bizleri bekliyor ama 12 aralık 2012 civarı sanırım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anka SD

Fragmanı izledim kurgu daiyi ise çok iyi bir film bizleri bekliyor ama 12 aralık 2012 civarı sanırım :(

4 Mayıs 2012.
  •  The Avengers (2012)
  •  The Avengers (2012)
     The Avengers (2012)
     The Avengers (2012)
     The Avengers (2012)
     The Avengers (2012)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Thor rolü için Kıvanç Tatlıtuğ ile konuşuluyormuş.

Thor Rolü ne talip olduğunu ve rol için günde 15768 kere mekik çektiğini web sayfasından açıklamış (baklavalar kol böreği olur artık)
  • iron man 3 ne zaman çıkçak bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet3595

iron man 3 ne zaman çıkçak bilen varmı?

2013'e bekleniyor ama ben 2013 baharına yetişir mi, pek sanmıyorum. Çünkü film hakkında şu an söylentiler ve birkaç şey dışında hiç bir şey belli değil denebilir, tabii bütün çalışmalar gizliden yapılmıyorsa. Marvel'ın şu aralar odaklandığı tek şey The Avengers'ın başarısıdır diye düşünüyorum. Ama Iron Man 3, Thor 2 (büyük ihtimalle 2013 sonuna doğru.) ve Captain America'nın devam filmi (2014) gelecek.
  • iron man 3 te hulk ile önce kapışıp sonra dost olma olayı olması lazım ancak şu an advengers filmi ile burdada var 3 ün seneryosu değişebilir bu film yüzünden..
  • quote:

iron man 3 te hulk ile önce kapışıp sonra dost olma olayı olması lazım ancak şu an advengers filmi ile burdada var 3 ün seneryosu değişebilir bu film yüzünden..

Mümkünse o yok Hulk ile kapışma, vs işlerine filmde hiç bulaşmasınlar bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle ancak 2 nin sonundada albay yardım istiyodu işte hulk fotosu filan o d ilgilenirim filan filmi bitirdiler bide çizgi roman danda seneryolar gittiği için önce bir kapışma olması lazım ancak işte bu film onu bozdu..
  • filmde ıron man filminde oynayan pepper karakteri varmı acba ?
    iron man da çok yakışıyolardı ikisi
    tabi bu filmde baya bi süper kahraman olunca varsa bile biraz geride kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

iron man 3 te hulk ile önce kapışıp sonra dost olma olayı olması lazım ancak şu an advengers filmi ile burdada var 3 ün seneryosu değişebilir bu film yüzünden..

Mümkünse o yok Hulk ile kapışma, vs işlerine filmde hiç bulaşmasınlar bence.

örümcek adamın bi bölümünde kendi zırhı üstüne bir zırh onunda üstüne hayvani bir zırh daha giyip öyle kapışmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalıçapknı

filmde ıron man filminde oynayan pepper karakteri varmı acba ?
    iron man da çok yakışıyolardı ikisi
    tabi bu filmde baya bi süper kahraman olunca varsa bile biraz geride kalır

Var.

@ Anka SD

Ben onun ilgilenirim demesini Hulk'u Avengers'a dahil etmek için olduğunu düşünüyorum. Çünkü Avengers'a katılım aşamasında Hulk, ikna için ekibin diğer üyelerini biraz uğraştırıyor, normal insan değil ki adamla konuşasın.

@ baysan240

Bilmez miyim. Ne abuk vs. ler döndü Marvel aleminde. Ghost Rider vs. Hulk da oldu mesela. O yüzden diyorum ya o saçmalıklar çizgi filmde, romanında kalsın, filmlere taşınmasın diye. Ben o kadar hoşlanmıyorum onların bazılarından yani. Zaten bir gün sinemada da onları işleyeceklerini zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 2 Şubat 2012; 22:44:26 >
  • Marvel evrenini pek beğenmiyorum, ama sırf bol aksiyonu ve Scarlett için gideceğim.. Bu arada Thor Tanri değil miydi, yanlış hatırlamıyorsam öyleydi yani orada olması biraz manasız olmamış mı?
  • Klasik dandik bir marvel filmi daha geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

Klasik dandik bir marvel filmi daha geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Marvel evrenini pek beğenmiyorum, ama sırf bol aksiyonu ve Scarlett için gideceğim.. Bu arada Thor Tanri değil miydi, yanlış hatırlamıyorsam öyleydi yani orada olması biraz manasız olmamış mı?

Tanrı evet. Ama Marvel'ın işlediği Thor, mitolojideki olsa da farklılaştırılmış hali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Marvel evrenini pek beğenmiyorum, ama sırf bol aksiyonu ve Scarlett için gideceğim.. Bu arada Thor Tanri değil miydi, yanlış hatırlamıyorsam öyleydi yani orada olması biraz manasız olmamış mı?

Tanrı evet. Ama Marvel'ın işlediği Thor, mitolojideki olsa da farklılaştırılmış hali.

Hmm.. Anladım, zaten düşündüğüm gibi olması kökten bir saçmalık yaratırdı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

Klasik dandik bir marvel filmi daha geliyor.

Arkadaş filmin en özel, daha bitmemiş halinin ön gösteriminden geliyor da... Ayrıca iki dakikalık fragmandan filmin tamamının kalitesini anlama yeteneğine sahip.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.