Şimdi Ara

The Avengers (2012) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.555
Cevap
1
Favori
60.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AloneAssasin

Robert Downey Jr , Tony Stark rolüne gerçekten çok yakışıyor

sanki o rol için doğmuş adam
  • şu filmi sırf pepper karakterini canlandıran gwyneth paltrow için bekliyorum
    süper kahramanlarla pek ilgim yok
  • Hadi artık sabırsızlanıyorum yahu şu film için
  • the avengers'in çizgi romanını okumadım ama

Karakterler arasında güç konusunda eşitsizlik var gibi geliyor bana.

Çizgi filmlerde Thor Hulk'ı yenmişti.
    Hulk demir adamı yendi.
    Kaptan Amerikanın ise diğer üçüne göre hiçbir şansı veya ekstra özelliği yok

Dediğim gibi okumadım sadece çizgi filmlerden ibaret biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: scylla_des

the avengers'in çizgi romanını okumadım ama

Hulk demir adamı yendi.

çizgi filmlerden ve filmin fragmanından anlaşılacağı üzere en güçlü kahraman hulk gözüküyor.bu seride nedense thor biraz hafif kalacak gibi.neyse önemi yok benim adamım zaten hulk...
  • Bu hafta yeni Avengers Fragmanı yayınlanacağı kesinleşti.

Bakalım DC buna karşılık bir atak yapacakmı Batman 3'le.
  •  The Avengers (2012)

• Avengers Fragman #2

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • son fragmanda beğenmediğim noktalar var.özellikle hulk animasyonu çok sıradan yapılmış.en azından 2. filmdeki şeklini yapsalarmış.ayrıca hulk dengesiz birisi yani ironmani kurtarmaya falan çalışmaz kendi işine bakar.yani ortalığı dağıtır.ironmani yine iyi yapmışlar...
  • mükemmel bir fragman gerçekten film on numara geliyor. robert downey jr adam ya gökdelen dikmiş sonunda
    fragmandaki müziğin ismini bilen varmı arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1A2Abrams -- 29 Şubat 2012; 20:44:36 >
  • Grub Killer'a katılıyorum 2008 yılında çekilen Hulk'ın sonunu devam ettirseler ve Hulk kendini kontrol edebilse daha iyi olurdu.Bu arada Hulk'ın animasyonunu ve Captain America'nın kıyafetini beğenmedim.

Bu arada

@ax Hulk başkalarını da kurtarmaya çalışır içinde derinlerde hala Bruce Banner var çizgi romanda animasyonlar da bir çok kez yanındakiler yardım etmiştir. (Hep ilk seferde bana ne ya diye triplere girse de)
  • ne bileyim hiç hoşuma gitmedi hulk.ben onun kendi halinde gruptan kopuk hareket etmesini bekliyorum.grup adamı gibi yapmaları biraz aykırı geldi bana.diğerleri hulkı kullanacak düşmana karşı, o ortalığı dağıtacak sonra sakinleştirmeye çalışacaklar falan filan...
  • Thor niye hepsinden dayak yiyor arkadaş. Bana göre Thor hepsini tek başına alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scylla_des

the avengers'in çizgi romanını okumadım ama

Hulk demir adamı yendi.

Animasyonunda hulk thoru yeniyordu.Loki getiriyordu hulku kendi boyutlarına.
  • Hulk bu sefer olmuş. Hem de çok iyi olmuş.
  • http://www.mediafire.com/?2v0vfgz5gqxange
    apple 'ın siteden 1080p trailerı indirip izlemek isteyenlere alternatif olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Thor niye hepsinden dayak yiyor arkadaş. Bana göre Thor hepsini tek başına alır.

Asıl Hulk hepsini tek alır. Zopa yedikçe sinirlenen. Sinirlendikçe daha da güçlenen bi karakter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grub Killer

quote:

Thor niye hepsinden dayak yiyor arkadaş. Bana göre Thor hepsini tek başına alır.

Asıl Hulk hepsini tek alır. Zopa yedikçe sinirlenen. Sinirlendikçe daha da güçlenen bi karakter.

Paralel evren çizgi romanında Super Man'i yenmişti yanlış hatırlamıyorsam Öyle böyle güçlenmiyor dayak yedikçe

Bu arada traileri yeni izledim ve yine söylüyorum adamımız Iron Man

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blonde -- 1 Mart 2012; 20:08:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

quote:

Paralel evren çizgi romanında Super Man'i yenmişti yanlış hatırlamıyorsam Öyle böyle güçlenmiyor dayak yedikçe

Adı üstünde Paralel Evren Takip eden biri değilimdir fakat Marvel evrenine merakım var. Internetten okuduğum zımbırtılarla az çok biliyorum. Özellikle dh de konusu vardı hangi karakter güçlü vs diye. Ordan hatırlıyorum sinirlenip güçlendiğini. Filmine de yansıtmışlardı zaten. Bu mantıkta ilerlersek Hulk'ın alamayacağı bir kaç karakter Galactus muş vs

Edit: Superman de bi güzel dövmüş bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 1 Mart 2012; 13:14:48 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

quote:

Adı üstünde Paralel Evren Takip eden biri değilimdir fakat Marvel evrenine merakım var. Internetten okuduğum zımbırtılarla az çok biliyorum. Özellikle dh de konusu vardı hangi karakter güçlü vs diye. Ordan hatırlıyorum sinirlenip güçlendiğini. Filmine de yansıtmışlardı zaten. Bu mantıkta ilerlersek Hulk'ın alamayacağı bir kaç karakter Galactus muş vs

Edit: Superman de bi güzel dövmüş bunu

Dövmüş mü Sonuçta Super Man ile dövüşmek bile başlı başına bir olay değil mi (zıçtık sıvıyoruz)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.