Şimdi Ara

The Avengers (2012) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.555
Cevap
1
Favori
60.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    konu açmak üzereydim ki konuyu gördüm.
    Marvel dünyasının bir hayranı olarak filmi sabırsızlıkla bekliyorum.
    Edward Norton'ın kadrodan çıkartılmasıyla hayal kırıklığına uğrasamda Ruffalo daha iyi gitmiş sanki.
    Filmlerin sonunda Nick Fury'nin çıkması acayip derece de heycanlandırmıştı beni.
    Umarım beklentimizi karşılayacak bir film olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Merhaba dostlar,
    konu açmak üzereydim ki konuyu gördüm.
    Marvel dünyasının bir hayranı olarak filmi sabırsızlıkla bekliyorum.
    Edward Norton'ın kadrodan çıkartılmasıyla hayal kırıklığına uğrasamda Ruffalo daha iyi gitmiş sanki.
    Filmlerin sonunda Nick Fury'nin çıkması acayip derece de heycanlandırmıştı beni.
    Umarım beklentimizi karşılayacak bir film olur

İnşallah hocam.. Gişe konusunda yapımcıların bir tereddütü olmasın, SJ için bile bu filme gidebilecek 657623 tane erkek sayabilirim..

The Avengers (2012)
  • Valla sırf o yok.Natalie var Paltrow var varda var yani
  • quote:

Valla sırf o yok.Natalie var Paltrow var varda var yani

Nasıl kim yok yav, Scarlett var ya filmde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Biliyorum dostum olduğunu.Black Widow olmadan SHIELD mi olur Avengers mi olur.

Cümleyi yanlış kurdum Scarlett'in yanında Natalie Portman'da var(ki çok beğenirim), Gwnyeth Paltrow'da var.
    + bizim Robin'imiz var
    Oyuncu bakımından gözüm kapalı beyaz perdeyi alt üst eder diyorum ama.
    Gerek First Avenger gerekse The Incredible Hulk filmlerinin yavan tadı da endişelendiriyor açıkçası
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Biliyorum dostum olduğunu.Black Widow olmadan SHIELD mi olur Avengers mi olur.

Cümleyi yanlış kurdum Scarlett'in yanında Natalie Portman'da var(ki çok beğenirim), Gwnyeth Paltrow'da var.
    + bizim Robin'imiz var
    Oyuncu bakımından gözüm kapalı beyaz perdeyi alt üst eder diyorum ama.
    Gerek First Avenger gerekse The Incredible Hulk filmlerinin yavan tadı da endişelendiriyor açıkçası

Yok bildiğini biliyorum da, dediğin gibi cümle düşük olmuş biraz, acaba mı dedim.

Bu arada, Chris Hemsworth'a sormuşlar; (Fıkra girişi gibi oldu biraz ama olsun.)

quote:

+How many contracts signed? How many movies has committed?

-Six. Three for three for Thor and the Avengers.

Thor ve Avengers üçlemeleri göreceğiz. Cap de üçleme yapılacak gibi ama First Avenger'ın kaldığı yerden nasıl devam edecek merak ediyorum, fikirlerim var ama spoiler içerir.

The Avengers (2012)

Cap'in kostümünün kafa kısmının geri kalanıyla yekbare olması bence pek olmamış. Bucky'nin Captain America'sını andırıyor. Ayrıca bu poza göre Cap'in kıyafetinin tonu da fazla koyu, iyi oynama yapmışlar üstünde yani. Kıyafet The First Avenger'dakine göre bile baya farklı, aradan geçen 70 yılda stil de mi değişsin dediler n'aptılar? Daha önce böyle değildi diye hatırlıyorum.

The Avengers (2012)

Daha önceki resimlerinden biri;

The Avengers (2012)

Yoksa filmde Cap iki kostümü de mi kullanacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 3 Şubat 2012; 20:11:28 >
  • @Maximum_Carnage
    Kaptan'ın filmin sonunda geldiği yerden devam edeceğini zannetmiyorum.Belki WWII zamanından 2 ayrı hikaye oluşturur yönetmenler.
    Ayrıca Avengers'ın üçleme olmasını bekliyordum açıkçası,koskoca Avengers(belki üçleme sonunda Spidey ve Wolwerine'de katılabilir) Loki ile sınırlandırılmaması gerekiyor.
    Kıyafet dedin de aklıma geldi.Iron Man II'de ki Kaptan'ın kalkanı ile First Avengers'da ki kalkan farklı.Iron Man'da Stark'ın bulduğu kalkan daha bir teknolojik gözüküyor ama First Avenger'da ki kalkansa demir alaşım gibi olmuş.
    Robert Downey'da 6 tane imzaladığını açıklamıştı.Kısacası Marvel alemine doyıcaz desenize
  • quote:

@Maximum_Carnage
    Kaptan'ın filmin sonunda geldiği yerden devam edeceğini zannetmiyorum.Belki WWII zamanından 2 ayrı hikaye oluşturur yönetmenler.
    Ayrıca Avengers'ın üçleme olmasını bekliyordum açıkçası,koskoca Avengers(belki üçleme sonunda Spidey ve Wolwerine'de katılabilir) Loki ile sınırlandırılmaması gerekiyor.
    Kıyafet dedin de aklıma geldi.Iron Man II'de ki Kaptan'ın kalkanı ile First Avengers'da ki kalkan farklı.Iron Man'da Stark'ın bulduğu kalkan daha bir teknolojik gözüküyor ama First Avenger'da ki kalkansa demir alaşım gibi olmuş.
    Robert Downey'da 6 tane imzaladığını açıklamıştı.Kısacası Marvel alemine doyıcaz desenize

Onlara dikkat etmiyorlardır büyük ihtimalle ya. Film konusunda ise şu yüzden dedim, izlemeyenler için Captain America: The First Avenger spoiler'ı içerir;

Daha ilk filmde Avengers'a bağlansın diye günümüze geldik. E oradan Bucky'e bağlarlar desem?.. İlk filmde Bucky sanırım trenden aşağı düşmüştü karlı mekanda, 'aslında ölmedi' olayını yapıp çizgi romanda olan beyninin yıkanması, ardından Winter Soldier olayını işleyebilirler. Aynen bu şekilde olsa, ikinci film böyle geçse, üçüncü filmde de Steve'in ölümü falan Bucky yeni Yüzbaşı Amerika olsa, oradan da Ciwil War'a bir gönderme yapsalar müthiş olur yalnız. İki dakikada çözdük üçlemeyi yav. Ama dediğimi yapmayıp, harbiden Bucky öldü diye işleyeceklerse oradan nereye gidecekler konu olarak ilginç açıkçası.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 3 Aralık 2012; 20:27:51 >

• Loki : I have an army
    Tony Stark : We have Hulk

Adamım ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blonde -- 6 Şubat 2012; 18:10:59 >
  • Yuh son fragman nedir abi öyle ya.İçim kıpır kıpır oldu.İlk günden gitmek farz oldu.
  • quote:

[ DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=bGt-saFvkNk&feature=player_embedded]
    Loki : I have an army

Adamım ya

4 gözle bekletiyor bu fragmanlar ne yalan söyleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Loki : I have an army

Adamım ya

4 gözle bekletiyor bu fragmanlar ne yalan söyleyeyim.

İnşallah sadece fragmanla kalmaz hocam.Doya doya marvel zevki yaşarız.
  • Edward Norton'u özleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hphsts

Yuh son fragman nedir abi öyle ya.İçim kıpır kıpır oldu.İlk günden gitmek farz oldu.

Aynen dostum.Özellikle hepsinin bir arada olduğu sahne süper olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Edward Norton'u özleyeceğim

Bence bu Bruce Banner daha iyi olmuş.Ekşi'de ki bir yoruma tamamiyle katılıyorum..

quote:

şimdi bana kızacaklar ama, bruce banner'ın bence tipinin tam anlamıyla olduğu film. yorgun ve zihinsel geçişler, istediği hayatı yaşayamama gibi sebeplerden çekilen o yorgunluğu çok daha iyi yansıtıyor yeni bruce'umuz
  • Fragmanlar yüzünden beklentilerimiz tavan yaptı. Umarım hayal kırıklığına uğratmazlar.
  • 3D izlemek istemiyorum bu filmi ! Her filmi 3D olarak vizyona sokmaya başladılar ,çok can sıkıcı bir durum..Çoğu şehirde hem altyazılı hem 2D izleme seçeneği de yok ya dublaj ya 3D seçmek zorunda kalıyor insan.
  • muhteşem görünüyor...bir filmde tony stark varsa kötü olma ihtimali yok zaten...
  • Loki : I have an army

Of ya kopardı beni fragmanın sonu
  • Robert Downey Jr , Tony Stark rolüne gerçekten çok yakışıyor
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.