Şimdi Ara

The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.366
Cevap
43
Favori
116.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teswkkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avengers horror (Yenilmez korkunçlar) isminde film cekımlerıne başlanıcakmış bu yaz. Gişe hasılatı yapmak ıcın bazı korku kahramanlarını bır araya getıren bır serı olacakmış.
    İlk filmde :

Freddy (elm sokagı kabusları)
    Chucky (child play)
    Jason (13.cuma)
    Leatherface (teksas katliamı)
    Michael mayers (cadılar bayramı)

olacakmış. Buyuk ıhtımal credıts sahnesınde de korku kapanı,scream, it, lebrecum, jeepers creepers yada testere cıkar dıger serıye geçerler. Artık bırbırlerıyle mı dövüşürler sehre mi saldırırlar bilemem. Ama freddynın omzunda chuckyı görmek iyi olacak.
    Jason vs freddy+ allien vs predator+ king kong vs godzilla ikili filmllerden sonra böyle dört beşli gruplar iyi olmaya başladı.
    Belkı yukardakı beslıyı batmanın düşmanı yapsalardı tek filmde fena olmazdı. İzlerdik.
    Neyse konuyu fazla dagıtmadan filmin yapım asamasındakı linkini bırakayım ınanmayanlar için.www.horroravengers.com.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 23 Şubat 2022; 22:34:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wakara

Avengers horror (Yenilmez korkunçlar) isminde film cekımlerıne başlanıcakmış bu yaz. Gişe hasılatı yapmak ıcın bazı korku kahramanlarını bır araya getıren bır serı olacakmış.
    İlk filmde :

Freddy (elm sokagı kabusları)
    Chucky (child play)
    Jason (13.cuma)
    Leatherface (teksas katliamı)
    Michael mayers (cadılar bayramı)

olacakmış. Buyuk ıhtımal credıts sahnesınde de korku kapanı,scream, it, lebrecum, jeepers creepers yada testere cıkar dıger serıye geçerler. Artık bırbırlerıyle mı dövüşürler sehre mi saldırırlar bilemem. Ama freddynın omzunda chuckyı görmek iyi olacak.
    Jason vs freddy+ allien vs predator+ king kong vs godzilla ikili filmllerden sonra böyle dört beşli gruplar iyi olmaya başladı.
    Belkı yukardakı beslıyı batmanın düşmanı yapsalardı tek filmde fena olmazdı. İzlerdik.
    Neyse konuyu fazla dagıtmadan filmin yapım asamasındakı linkini bırakayım ınanmayanlar için.www.horroravengers.com.
    Dont feed the troll

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yeni Batman nasıl olacak acaba. Yeni filmi merak ediyorum

• Ign 10 verdi filme. Diğer eleştirilerde gayet iyi. Sanırım beklediğimize değecek bu sefer

• IGN 10

• Film, Rotten Tomatoes sitesinde 127 incelemede %91 aldı.

• Umarım fanboyların şişirmeleri değildir.

• iMDb puanı da 8.8'den 9.0 oldu. Şu ana kadar yaklaşık 1000'e yakın oy kullanılmış olması bu puanın pek aynı kalmayacağını gösteriyor fakat; 8'den de aşağı düşeceğini sanmıyorum.

Film 3 saat olacağı için gidip gitmeme konusunda kararsızdım, sanırım gideceğim.

• ra hmetli kullanıcısına yanıt

Şu anda da 9,2 olmuş puan 2bin civarı oy var. Az kaldı biz de izleyip göreceğiz sonunda. Umarım gerçekten güzel bir iş olmuştur.

• Marmil lobisi puanları düşürüyor. Sandıkları terk etmeyelim !!

Yaklaşık bir 5 sene sonra sinemaya gideceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeLeague -- 2 Mart 2022; 9:50:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JusticeLeague kullanıcısına yanıt

Hayıııııırrrr! nasıl olur! Ne demek Batman gülümsemiyor! Kahrolsun Matt Reeves!

Ben de bazı eleştiri yazılarına baktım da bunlar nasıl eleştirmen olmuş gerçekten bilemiyorum.

• Bunlarda tenasül organına sürtecek kadar bile akıl yok. Neyse sakin kalmalıyım.

• On gösterime giden bazı kişiler filmin uzun ve bayık oldugunu söylüyorlar. Umarım tırt bir film çıkmaz.

• Film kötü bulunmuş. İbmd de 3 puan almış. Sıkıcı ve en kötü batman filmine aday.

• Matt Reeves sinema salonlarına filmde parlaklığın çok önemli olduğunu belirten mektuplar yollamış beklendiği gibi çok karanlık bir film olacak belli normalde bu güzel haber ama bizdeki sinema salonlarını düşününce zevkimizin içine edilmez umarım

•  

imdb
    The Batman (2022) - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt1877830/
  • wakara kullanıcısına yanıt

Nediyon kanka. Suan en iyi batman filmi diyolar izleyenler. Bende cumartesi izleyecem.

• Şu filmi yıkama yağlama yapmadan eleştiren yok mu ya ?

Eleştiri dediğin tarafsız olur,hem oyunlarda,hem filmlerde artık incelemeler reklam aracı olarak kullanılıyor ve bu durum bana güven vermiyor.

• Skyhan91 kullanıcısına yanıt

Dünyanın en büyük eleştirmenleri / dergileri bile parayla şişiriyor. Malesef çok zor devirde. Bu eğlence sektörünün heryerinde geçerli bir durum. Oyunlar bile çıkmadan önce incelemeler de 10 puan alıyor.

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.