Şimdi Ara

The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.366
Cevap
43
Favori
116.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4dx de izledim
    En guzel ani ise penguen arabada ters dururken batmanin egilerek ona bakmasiydi

The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz
    The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkahn -- 11 Mart 2022; 23:6:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu film de pek aksiyon yoktu ama devam filminde bizi aksiyon a boğacaklarina inanıyorum yeni film The Batman efso olmuş Robert Pattinson lu Batman vay be dibim düştü bu kadar gerçekçi bir Batman filmi beklemiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 11 Mart 2022; 23:19:33 >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt

1)Hocam şöyle bir şey var bu evreni Zack Snyder yarattı ama sonradan bu adamı şutladılar en son Justice League filmini bitirmesine izin verdiler HBO Max'te yayınlandı bilmiyorum izledin mi ama. Demem şu ki söylentilere göre evet Keaton bundan sonra hikayeyi devam ettirecek. Normalde Ben Affleck Flashpoint filminde ölecekti ve karaktere veda edecekti yerine de Keaton gelecekti. Fakat bugün çıkan bir haberde Ben Affleck Flashpoint filminde ölmeyecek dedi bir film eleştirmeni ve onun kaynakları sağlam olur genelde. Anlayacağın DCEU şuan karman çorman oldu. Takip ediyor musun bilmiyorum ama Warner Bros. Discovery'e satılıyor şu sıralar, o yüzden DCEU evreninin geleceği önümüzdeki günlerde belli olacak. Bakarsın Zack Snyder geri döner, eğer o dönerse Ben Affleck, Henry Cavill da geri döner hikayeyi tamamlamak için.

2)DC şuan çok saçma eller tarafından yönetiliyor öncelikle bunu bilmelisin, Marvel'ın başındaki Kevin Feige gibi bir abi yok DC'nin başında ne yazık ki :D

Soruna gelecek olursak Pattinson'a ait ayrı bir evren yaratılmayacaktı aslında başta. Matt Reeves ilk geldiğinde Ben Affleck ile birlikte çalışacaklardı. Fakat Matt Reeves, Affleck'in verdiği senaryoyu beğenmedi ve ben kendim ayrı bir film yazmak istiyorum dedi. İşler iyice koptu ve komple baştan ayrı bir Batman seçimi yapıldı. WB Matt Reeves'e biraz daha yetki verdi ve o da DCEU evreninden bağımsız bir ''Batman Evreni'' yaratmak istediğini söyledi. Yani Pattinson'ın evreninde Superman, Flash gibi karakterler olmayacak muhtemelen. Daha çok Catwoman, Joker, belki ileride Robinlerden biri gibi Gotham içinde yaşayan karakterleri barındıracak yani.

3)Hocam bu sorunun cevabını aslında Flashpoint filminde görecez. CW'de yayınlanan Flash dizisini biliyorsan eğer oradaki Flash ile bizim DCEU'daki Ezra Miller'ın Flash'ı arasında küçük bir etkileşim yaşandı. Youtube'dan bulabilirsin. Hatta Keaton Batman'inin DCEU'ya dahil olmasını da sayabiliriz, o da farklı bir evrende sonuçta. Hangi evrenleri göreceğiz bilmiyoruz şuanlık ama Flash ortalığı karıştıracak muhtemelen.

4)Ben Bale'ın Batman performansını hiç beğenmediğim için almayayım hocam, Ben Affleck ve Pattinson göreyim 3-5 yıl daha yeter bana :D

• Hazreti Bruce Wayne kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam cevaplar için. DC şuan baya karışıkmış cidden The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz 

• Filmi izledim arkadaşlar. Film sinemalara geldikten sonra gelen ilk sayfalardaki yorumları kılavuz edinip beklentimi düşürerek gittim, aslında bu kişileri eleştirmek adına ağır iğnelemeler yazacaktım fakat kendileri bana yardımcı oldular. Yok climax yokmuş, yok filmin ikinci yarısı film iyi değilmiş, yok pattinson bu işi becerememiş mişmişmiş. Filmden ben Batman Arkham oyunlarının vibe ını aldım şahsen. Dövüş sahneleri kesinlikle az değildi, dedektiflik sahneleri de keza az değildi.

Bu yorumlara sadece gülüyorum LKAJSDLKAJKSLDJKLAJDKLASDL

Filmin imdb puanı 8.5, benim puanım 8.

• Oldukça kötü bir filmdi kendimi bir türlü batman filmi içinde bulamadım senaryo basit sıkıcı oyuncular ve tipleri film için Oldukça yetersizdi batman kedi kadın alfred falcon vs vs hiçbiri yakışmamış yazık etmişler filmin içine birde 2. Seri gelecek diye açık kapı bıraktılar rezillikten başka bisi degildi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çizgi romanından bahsedilmişte, ortada kaliteli bir dedektif filmi de yoktu.. Son derece sıkıcı bir filmdi..

• Nolan üçlemesi bu işin zirvesidir, batman süperman, the batman hepsi berbat filmlerdi gerçek batman izlemek isteyen Nolan üçlemesini izleyebilir çizgi roman okumak isteyende gitsin çizgi roman alsın film izlemek istiyoruz biz parayla rezil olmak degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizgoren -- 12 Mart 2022; 8:40:59 >
  • Nolan üçlemesine güzellemeler yapıp şu filme kötü demek bildiğin zırvalamaktır yahu. Millet alışmış Nolan'ın kıytırık, hiçbir iş yapamayan Batman'ine sanırım..

The Dark Knight filmini herkes sever ben de dahil buna ama insanlara sorsan o filmde kimin performansını hatırlıyorsun diye %90'ı Heath Ledger'ın Joker performansını över. Kim o filmde Batman'i hatırlıyor?

Çizgi roman karakterinin filmini izleyip, çizgi romandan esintiler olunca mızmızlanmak da ayrı garip bir tutum :d

• Uyuşturucu bağımlısı uyuşuk konuşmaya mecali olmayan bir adam gibi göstermişler Bruce Waynei yahu adamı izlerken ben uyucaktim nesini beğendiniz bunu ayrıca konu dışı birsey diyecem cinemaximum salonları dahil görüntüler neden bu kadar kötü renkler soluk hafif bulanık adam gibi izlemek için tvdemi izlemek lazım yıllardır devam eden sorun bu salonlarda reklamlar ama daha canlı yanlismiyim

• Adam Batman ligin ikinci senesinde yıkık bitik kimsesi yok eşi dostu arkadaşı yok film zaten bunlari sana belirtiyor batmani süper kahraman lar gibi değil normal insan lar gibi gösteriyor bu tip işlere biz Hardcore iş diyoruz filmin asıl olayı bu

Yıkık bir Batman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 12 Mart 2022; 13:16:57 >
  • The Batman Justice League'in ulaştığı toplam hasılatın yarısına 1 haftada ulaştı.

Bundan sonra Batman olarak Pattinson ve onun evreni ile devam edilecektir

• filmi imax de izledim. sizede tavsiyem imax de izlemeniz

Batman enfes , kedi kadın enfes , film enfes
    göbekli batman ben eflack den sonra bu batman ilaç gibi geldi. micheal keton dan sonra izledigim en iyi batman hatta belkide en iyisi . filmin atmosferi cook cook iyi cogu zaman batman arkam oyunundayim saniyorsunuz.
    sakin aptal marvel filmleri ile kiyaslamayin bunda tanri modu yok . batmanin ilk zamanlari ve cogu kotu betmani tanimiyor bile . dayak atiyor ama dayak ta yiyor . atlama ziplamalari kolay yapamiyor yani cogu sey gercek cekim
    sacma sapan yesil ekran fazla kullanilmamis .
    yani nolan nin batman serisi bile bunun yaninda marver filmi kalir . ilk iki micheal keton lu batman filmi ile wachdogs filmi karasimi muthis bir film yapmislar
    ben cok begendim hatta ileri giderek tekrar imax de izlemeyi dusunuyorum

• Disco daki batman senaryoları keşke biraz uzun tutulsaydi o zaman fena olurdu

• The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz
    The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë KravitzSPENCE, TODDtwitter
    “Best movie warning ever”
    https://twitter.com/Todd_Spence/status/1502167172105207814
  • Film son yarım saati dışında oldukça güzeldi. Sonu aceleye gelmiş, filmin tonuyla uyuşmamış bence. Çok uzun olduğundan tekrar izlemem muhtemelen bu sebepten ötürü. Onun dışında tek eleştirim Bruce Wayne ve Batman kişilik olarak tamamen aynıydı. Filmde bahsi geçmesine rağmen Bruce Wayne'nin maske, Batman'in gerçek kimlik olmasını vurgulayamamışlar. Yine de NWH çöpünden kat kat iyi film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 13 Mart 2022; 12:17:53 >
  • Şimdi dark knight taki batmanin motorla jokere vuramadığı sahne var ya.

Ha işte pattinsonun batmani olsaydı jokere motorla vururdu.

Pattinsonun batmanı büyüktür bale'in batmaninden.

Hele affleckin batmani batman mi.

Riddler on nümera
    Penguin on nümera.

Ayrıca gordonuda siyahi yaptılar. Jokere batmane kadar yolu var herhalde.

Yapın batmani siyahi. Göz kenarı boyasundan kurtulun.
    Eyyyy holivud

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 14 Mart 2022; 8:1:25 >
  • Imax karanlık değil sanırım değil mi? Projeksiyon sorunu yok ?

• Filmi izlerken sıkıldım. Hem çok uzun hemde aksiyon çok az.

• Batman olarak beğendim

Bruce Wayne olarak beğenemedim.

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.