Şimdi Ara

The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.366
Cevap
43
Favori
116.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarih böyle olsa ne güzel olur keske olsa bakalım

Edit: 2016 dayız di mi biz hay Allah gerçek bile olsa çok var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky bayboğa -- 8 Nisan 2016; 21:58:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylentiye göre Ben Affleck, filmi yönetmek için isteksizmiş ama senaryo işi kesin olarak onunmuş.
  • Affleck yeni Batman olarak gayet iyiydi. Agresif ve daha acımasız oluşuyla özlenen Batman'i izleyiciye sundu.

Solo filminde şöyle Joker ile o karanlık atmosferde karşı karşıya gelseler oy oy oy

• BvS'deki o karanlık atmosferi ve Ben Affleck'in Batman/Bruce Wayne'ini gördükten sonra DC evreninde kesinlikle en büyük merakla beklediğim film bu
  • Kevin Tsujihara CinemaCon'da solo Batman filminde Ben Affleck ile çalıştıklarını onayladı.
  • Caped Vigilante kullanıcısına yanıt
    sonunda,the Hollywood reporter da ben Affleck in yöneteceğini onayladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zad Prime

https://twitter.com/DCEU_Rumors/status/724628563274641408
    Umarım doğrudur.

Umarız Batgirl yaa

The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz

• Nightwing, Oracle, Deadshot, Red Hood, Joker kesin gibi. Muhtemelen Tim, Fox, Bullock, Riddler, Catwoman da olur. Efsane bir film geliyor.

• PlayerX kullanıcısına yanıt
    O kadar çok karakter olmaz inşallah sonra işleyemiyorlar hepsini süre yetmiyor filmin BvS gibi yarım yamalak bir şey çıkabilir tekrardan.Bence red hood,joker nightwing yeterli ilk film için.Tabi dark knight rises gibi 165 dakikalık bir film yaparlarsa o zaman başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 27 Nisan 2016; 15:32:48 >
  • hasomen kullanıcısına yanıt
    Ben Affleck yönetmenlikte çok sağlam iş çıkaracaktır eminim ben yine de katılıyorum çok karaktere gerek yok Batman ı ve ana dusmanını çok sağlam işlesinlerki yönetmen koltuğundan dolayı bunun olacağından çok eminim tamamdır benim için

• Söylentiye göre filmde genç yaşta bir green arrow olacakmış.

• Nolansız batman olmaz...

• Niyeyse bu adamı sevmiyorum.Christian Bale daha iyiydi.

• Deathstroke görsek keşke filmde efsane olurdu.
  • Bi burası eksikti.

• Sığınaklara beyler, geldiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mAtes5252

Sığınaklara beyler, geldiler.

• Warner Bros geçenlerde ölen Robin'in Jason olduğunu doğruladı, büyük ihtimal filmde Under the Red Hood işlenecek diğer villain'ları da görme ihtimalimiz yüksek galiba. Ben Affleck ve Geoff Johns eşliğinde muazzam bir Batman solo filmi geliyor. Eleştirmenler kısmında kötü ilerleyen DC, Batman'in solo filmi sayesinde uçacaktır.
  • Ben Affleck:Muhtemen filmimde ne yapacağımı biliyorum ve yapmak istiyorum, Zack in çizgi roman filmlerinde yaptığı bazı harika şeyleri ödünç alacağım. Ama bunu yaparken Batman filmi orijinal bir hikayeyi temel alacak çünkü fanların önceden ne olacağını bilmelerini ve hikayeye aşina olmalarını istemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.