Şimdi Ara

The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.366
Cevap
43
Favori
116.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş filmler çok geç çıkıyor ya, tarihi bile belli değil daha.. Ömür geçiyor biran önce gelse de izlesek.

Marvel gibi DC nin de evrenini genişletmesini çok istiyorum ama sağlam temeller üzerine..
  • R.I.P

Heath Ledger

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 28 Mart 2016; 6:31:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Dark Knight için ÇR filminden daha çok realistik bir film izlememiz lazım. Yanına bile yaklaşamaz.
  • VulonViing kullanıcısına yanıt
    İyi yapılmış bir red hood,the killing joke ya da the court of the owls filmi rahatlıkla the dark knight serisi ile yarışabilir diye düşünüyorum

• Nolanın filmlerini çok seven biri olarak evet çizgi romana uygun değil ama yaklaşım olarak çok iyi filmler olarak görüyorum tabi bunun tartışması olmasın şimdi yeni gelecek filmin bu filmleri geçebileceğini düşünüyorum. Dawn of Justice filminde çarpıp,
    insan öldüren
    psikolojisi bozuk bir Batman gördük. Çizgi roman okuyanlar anlamıştır işte fragmanda da vardı spoiler olacağını sanmıyorum Robin'in ölmesi gibi durumlar var ama bence film bunu pek yansıtamadı ya da bilerek böyle yaptı filme saklamak için. Çizgi romanda Joker Batgirl'i öldürmekten beter yapıyordu ve en sonunda Batman dayanamayıp Joker'i öldürüyordu. Tamamen kırılmış bir Batman olabilir karşımızda ve hemen yönetmene baktım, bakmamıştım sevindim Zack değilmiş Ben Affleckmiş. Ben Affleck en iyi Batmanlerden biri olabilir ve insanlar neden sevmiyor bilmiyorum çok başarılı bir yönetmen tamam Jennifer Lopez ile birlikteyken tam dalga geçilecek bir kişiliği ve işleri vardı ama ayrıldıktan sonra ne olduysa adama çok başarılı işler ortaya koydu. O yüzden Batman'in flashback sahneler ile nasıl kırıldığını gösteren psikolojik bir filmi çok iyi çekeceğini düşünüyorum ve çok etkileyici olur. Joker'in Batman'e öğrettiği bir söz vardır 'iyi bir insanın kötü olabilmesi için tek kötü bir gün yeter' aslında ölmüşken bile Joker'in Batman'in en büyük düşmanı olması gibi konular işlenebilir. Tabi yeni Joker'in bu durumda çoğu kişinin tahmin ettiği gibi eski Robin olması lazım bunları göreceğiz. Dövüş sahnelerinde Zack gelsin gerisin karışmasın aman tek beklentim o.

• Cyborg, Aquaman filmi falan cekeceklerine Batman e flashback filmleri çeksinler. Zaten Justice League hariç hepsini gişede katlar.

• Niye cyborg,Aquaman çekmesinler,ben şahsen özellikle Aquaman filmini merakla bekliyorum.Batman solo filmi de 2018 de çıkacak gibi duruyor son söylentiler de bu arada,ama gişe konusunda haklısın düzgün bir film yapılırsa 1 milyar doları geçecektir

• hasomen kullanıcısına yanıt
    Batman ceksinlerse gerisi umrumda değil açıkçası.

• Affleck'in BvS'deki performansından sonra Batman'i tek film yerine üçleme yapma kararı alınmış. Joker ve Red Hood ikilisi ile efsane bir film bekliyorum. Ayrıca büyük ihtimalle The Riddler'ı da göreceğiz, çeşitli sitelerde Di Caprio'nun oynayabileceği yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

Niye cyborg,Aquaman çekmesinler,ben şahsen özellikle Aquaman filmini merakla bekliyorum.Batman solo filmi de 2018 de çıkacak gibi duruyor son söylentiler de bu arada,ama gişe konusunda haklısın düzgün bir film yapılırsa 1 milyar doları geçecektir

aynen. aquaman filmini ben de merakla bekliyorum. 2018 olabilir dediğiniz gibi.
  • Ben Affleck filmin senaryosunu yazmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

Ben Affleck filmin senaryosunu yazmış.

Yönetmen de Affleck olacak. Bu defa sağlam geliyor Detective Comics.

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

Ben Affleck filmin senaryosunu yazmış.

Yönetmen de Affleck olacak. Bu defa sağlam geliyor Detective Comics.

Evet yönetmen de Affleck, Geoff Johns ile ortak çalışacaklar.

İlk film Joker + Riddler olur bence. Nolan'ın da Dark Knight Rises'taki planı buymuş ama Heath Ledger ölünce her şeyi değiştirmek zorunda kalmış.

• Güzel haber.

Sanırım DC'nin en sağlam gelen filmi bu. Yani hiçbir şüphem yok benim filme karşı açıkçası. Oyuncular çok sağlam, Zack yok. Her şey güzel. Bir de Hans bırakmasaydı süper kahraman filmlerini güzel olacaktı. Çok geç tarihe atmazlar herhalde. En geç 2018 diyorum ben. Jared ve Ben'in de yaşları baya ileri çünkü. Bu filmden sonra Ben'e yönetmenlik olarak daha fazla şans verilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Güzel haber.

Sanırım DC'nin en sağlam gelen filmi bu. Yani hiçbir şüphem yok benim filme karşı açıkçası. Oyuncular çok sağlam, Zack yok. Her şey güzel. Bir de Hans bırakmasaydı süper kahraman filmlerini güzel olacaktı. Çok geç tarihe atmazlar herhalde. En geç 2018 diyorum ben. Jared ve Ben'in de yaşları baya ileri çünkü. Bu filmden sonra Ben'e yönetmenlik olarak daha fazla şans verilebilir.

Flash'ı 2 ay öne atıp 2018 Mart'a bu filmi koyabilirler bence.

Çok umutluyum bu filmde umarım Under the Red Hood işlenir ama pek sanmıyorum nedense. The Riddler easter eggi boşuna değildi Dawn of Justice'deki.

• Ledger olsaydı 3. Film de ikinciyi aratmazdı. Şimdiki Joker de o olurdu. Çok değerli bir oyuncuyu kaybetti DC. Bakalım Leto ve gelecek olan kadro nasıl olacak.

• bu filmi 2018 yil sonuna koyacak bence WB.Neden dersen normal de yazin çikar derdim ama o tarihte aquaman çikacak.Bu arada bende bu filmden çok umutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 30 Mart 2016; 22:56:25 >
  • batman solo filminde joker confirmed diyebilir miyiz
  • hasomen kullanıcısına yanıt
    Orası kesin zaten ya. Hangi senaryo olursa olsun Joker elbet olur içinde.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.