Şimdi Ara

The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.366
Cevap
45
Favori
116.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence söylenti olarak kalır bu haber çünkü BvS nin son 2 fragmanında da joker ve Robin e gönderme vardı.Ama söylenti doğru çıkarsa birlik olur herhalde batman ile deadshot,joker robin e karşı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 10 Aralık 2015; 17:12:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki Suicide Squad'dan sonra Joker'e karşı birlikte hareket ederler. Çizgi roman veya animayonla birebir olacağını sanmam filmin.
  • Olabilir. Arkham Origins gibi Batman'ın başına ödül konulup herkesi indirdiği bir film de yapılabilir. Spider Man 3 gibi bir facia da olabilir ama Batfleck üstesinden gelebilir.
  • Geoff Johns'da olacak zaten, kötü bir şey çıkmaz

• zenci kontejanından Will Smith olacak öyleyse.
  • Ayrıca aynı kaynağın söylentisine göre film "The Good, The Bad and the Ugly" tarzında olacakmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynak Latino Review'miş yanlız

• the dark knight serisinden sonra başka batman filmi düşünemiyorum hatta çekilmesini dahi istemiyorum açıkçası:)) christian bale üzerine başka bruce wayne mi olur.. üçleme efsaneydi belkide sinema tarihindeki en iyi seri film. asıl filmi yücelten soundtrack ları ayrı bir efsane bu hans zimmer denen adam ne içip besteliyor o müzikleri
  • Ben Affleck:Böyle bir film çekebileceğimi hayal edemezdim.Ama Zack ile çalışırken onun her gün neler yaptığını,nasıl çalıştığını,hikayeyi anlatışını görmek bana ilham kaynağı oldu.
    Tam doğru olmadı röportajın çevirisi ama aşağı yukarı bunu demek istemiş.Galiba batman solo filmini yönetecek ben affleck

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 18 Ocak 2016; 23:47:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

Ben Affleck:Böyle bir film çekebileceğimi hayal edemezdim.Ama Zack ile çalışırken onun her gün neler yaptığını,nasıl çalıştığını,hikayeyi anlatışını görmek bana ilham kaynağı oldu.
    Tam doğru olmadı röportajın çevirisi ama aşağı yukarı bunu demek istemiş.Galiba batman solo filmini yönetecek ben affleck
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 3 Mart 2021; 20:11:10 >
  • Söylentiye göre Jason Todd'u oynaması için Taron Egerton ile görüşülüyor.
  • güzel haber umarım doğru çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Söylentiye göre Jason Todd'u oynaması için Taron Egerton ile görüşülüyor.

Kingsman'de iyi oynamıştı.Oynasa güzel olur bence.
  • Olsaydı nasıl olurmuş diye bir çalışma yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zad Prime -- 15 Şubat 2016; 20:42:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zad Prime

Olsaydı nasıl olurmuş diye bir çalışma yaptım.

fena durmuyor

• hasomen kullanıcısına yanıt
    Sağolasın
  • Ben Affleck:Şuan da live by night ı bitirmek ile uğraşıyorum bütün dikkatimi buna verdim.Ama bununla işim biter bitmez sonraki filmime tamamen odaklanacağım.
    Geoff Johns ise robin suiti ile ilgili soruya da,amacımız ileri de robin kostümünün kimin olduğunu keşfetmek olacak demiş(tam çevirememiş olabilirim burayı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 5 Mart 2016; 19:52:08 >
  • Oscar'lı kadro

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.