Şimdi Ara

The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.366
Cevap
43
Favori
116.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben Affleck All But Confirms Rumors That He's Writing A Solo BATMAN Film With Geoff Johns
    http://www.comicbookmovie.com/batman/ben-affleck-all-but-confirms-rumors-that-hes-writing-a-solo-batman-film-a132536

ben Affleck,geoff Johns ile batman solo filmi için çalıştığını onayladı.Bu film sağlam olacaktır şimdiden beklemeye başladım

• Bu da balon çıkar mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hay balonuna ya.
  • HAYDİ BİSİMLAAH
  • Hahahaha aman ne komik.

Trollemek yerine düzgün işlerle uğraşsan daha iyi olurdu.

• Ben reyizin performansından sonra bu filmi heyecanla bekliyorum(tarih yok ama neyse).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Hay balonuna ya.

The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz
  • BvS izledikten sonra tek beklentim bu film. Batman müthiş.
  • Filmi Affleck yönetirse,Zack'in BvS'de yaptığı hataları yapmayacağı kanaatindeyim,özellikle filmin kurgusu BvS'den daha iyi olacaktır
  • Batman çok iyiydi filmde,gelmiş geçmiş en iyi Batman diyebilirim.
  • Diğer filmlere olan inancım biraz azalmış olabilir ama bu filme olan inancım daha da arttı.
  • Ben'in BvS performansından sonra bu filmi daha da çok merakla beklemeye başladım.
  • Affleck'in Batman v Superman filminde olacağını duyduğumda kendisini Batman olarak düşünememiş yakıştıramamıştım.Dün filmde çok yanıldığımı gördüm.
  • Şimdi "Affleck'ten Batman olur mu ya?" tartışmaları yerine "Affleck'ten yönetmen olur mu ya?" tartışmaları gelecek.
  • Aynen. BvS beklerken "Nolan nerde ya, Snyder kim?" diyenler şimdi de "Snyder nerde ya, oyuncu adamdan yönetmen mi olur?" diyecek.
  • Kimse "Snyder nerde ya" demez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Kimse "Snyder nerde ya" demez.

bu millet snyder nerde ya da der hocam. yeterki o filmi eleştirsinler.

• ben affleck justıce'ıda yönetmeli zack gitsin sadece dövüş sahnelerini falan çeksin bak o konuda 1 numara kurguya bakıyorsun recep ivedik hayır watchmen'ide izledik onda böyle bi problem yoktu gayet güzeldi

bu zack değişik mesela şuana kadar bir sürü yapımda wayne çiftinin ölüm sahneleri çekildi BvS'deki aralarındaki en efsanesiydi
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    İlk filmi yine Zack yönetir. Gelecek ay çekimler başlıyor. JL 2'de değişir belki.
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Ego tavan bir batman izledik. Ama evet batman iyiydi. Bu filmde iyi olur tabi yine önüne geleni öldürme arzusu olmasa.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.