Şimdi Ara

The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.366
Cevap
45
Favori
116.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nolan cekseydi efsane olurdu ya yada tim burton

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya su Nolancilar bi gidin kumda falan oynayin birader. Zaten film her turlu efsane olacak. Ayni sene vizyona giren Civil War i tokat manyagi yapacak. Gina geldi Nolan dan. Kusacam artik yeter be!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 12 Temmuz 2015; 1:36:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Ya su Nolancilar bi gidin kumda falan oynayin birader. Zaten film her turlu efsane olacak. Ayni sene vizyona giren Civil War i tokat manyagi yapacak. Gina geldi Nolan dan. Kusacam artik yeter be!

Ciwil War i tokat manyagi yapicak hemde??

• Öncelikle iki, üç animasyon izleyip iki üçte çizgi roman okuyup DC uzmanı kesiliyor herkes başımıza Nolan'ın Batmanlerinde uymadığı kadar bir çok çizgi romana ufak göndermeler yapan sahneler var ve Nolan süper kahraman filminden crime thriller'a çevirdi filmi. Gelecek film nasıl olur bilmiyorum ama zaten efsane olmuş bir seriyle çıkmamış filmi kıyaslamak doğru değil. Man of Steel fena bir film değildi ama Nolan'ın Batman serisi yanında sabah kuşağında yayınlanacak film kalitesindeydi. Tüm bunlara rağmen daha yeni yayınlanan fragmanı beğendim ve umutluyum. Diğer konuda da yazdım üstünde Jokes on You yazan Jason Todd sanırım o yüzden bu detayı bile fragmanda gösterdiklerine göre çizgi romanla uyuşan yan hikayeler görebiliriz Under the Red Hood gibi.
  • I believe in Ben Affleck

• Şu Batman v. Superman konusu hala kilitliydi değil mi? Yeni fragmanı görmeyen kaldı mı?
  • Christian Bale gayet yakışıyordu Batman rolune ne diye Ben Affleck geldi ki var mı bilen?

• quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Ya su Nolancilar bi gidin kumda falan oynayin birader. Zaten film her turlu efsane olacak. Ayni sene vizyona giren Civil War i tokat manyagi yapacak. Gina geldi Nolan dan. Kusacam artik yeter be!

Ciwil War i tokat manyagi yapicak hemde??

Civil War'ı bu film değil Batman V Superman bile geçemez. Bu üç film arasında Civil War > Batman v Superman > Batman olur hasılat sıralaması.

• MARVEL M kullanıcısına yanıt
    Hasılat ayrı kalite ayrı dc filmlerini belli kapasitenin üstüne hitap ediyor siz gidin marvel esprilerine gülün

• Victor Stone kullanıcısına yanıt
    Biz burda filmlerin hasılatlarını karşılaştırıyoruz sen gelmişsin Marvel - DC kalite karşılaştırması yapmaya çalışıyorsun. Kalite demek ciddi-karanlık bir atmosfer demek değildir. ''Gidin Marvel esprilerine gülün'' bu cümle bi klasik haline geldi zaten güldüğümüzü nerden biliyorsun ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_105088705/mpage_28/tm.htm @SonictheHedgehog-MZ

1-) Bale kendisi istemedi.
    2-) Nolan bıraktı ve o seri tamamen bitti.
    3-) Nolan Batman'i tamamen gerçekçilik üzerine kuruluydu. Süper güçlerin olduğu bir evrene uymazdı.
    4-) Zack'in Batman'iyle Nolan'ın Batman'i aynı değil. @Pinky_Demon
  • MARVEL M kullanıcısına yanıt
    imzanda marvel filmleri yazıyor demek ki o esprili filmlerden cok hoşlanıyorsun çok komik buluyorsun demek ki filmleri
  • Victor Stone kullanıcısına yanıt
    İmzaya tıklamayı akıl edebildinmi hiç ? Evet Marvel filmleri yazıyor tüm Marvel filmlerinin listesi var o konuda. Sadece Marvel filmleri yazsa bile benim o esprileri çok komik bulduğum anlamınamı gelir Biraz düşünerek yazalım.
  • Kendisi istemedi. Uzerine yapismasini istemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayko10

Nolan cekseydi efsane olurdu ya yada tim burton

Nolan yardım ediyor zaten filmin çekilmesine. Dolaylı yoldan. Tam director değil kısaca.

Hatta Ben Affleck'in bu filmde olmasını o istemiş.

“I’m only involved in that project in an advisory capacity as an executive producer, so I’m not involved in the day-to-day. When they told me that Ben was interested in doing it, I thought, ‘How thrilling!’ This is the guy who just won Best Picture as a director and as an actor, and I thought it would be a great thing that he’d be willing to do this. I think the guy is incredibly talented and I’m very excited to see what Zack and Ben do together.”

• Daha kaç tane daha çıkacak batman filmi bekliyoz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

quote:

Orijinalden alıntı: hayko10

Nolan cekseydi efsane olurdu ya yada tim burton

Nolan yardım ediyor zaten filmin çekilmesine. Dolaylı yoldan. Tam director değil kısaca.

Hatta Ben Affleck'in bu filmde olmasını o istemiş.

“I’m only involved in that project in an advisory capacity as an executive producer, so I’m not involved in the day-to-day. When they told me that Ben was interested in doing it, I thought, ‘How thrilling!’ This is the guy who just won Best Picture as a director and as an actor, and I thought it would be a great thing that he’d be willing to do this. I think the guy is incredibly talented and I’m very excited to see what Zack and Ben do together.”

Güzel haber hocam, eyvallah

• Bale olmadıktan sonra Batman izlenmez artık.
  • Red hood gelse efsane olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.